Trenér Rajevac skončil v úvodu kvalifikace u týmu Alžírska

12.10.2016, 11:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
johnik

No jako čekal jsem od Alžírů výhru, ale řekl bych, že odvolávat po první remíze je celkem unáhlené, zvlášť když v té skupině se budou ty týmy obírat o body navzájem....

Reagovat
verv

to odvolání asi nebylo tolik kvůli výsledku, ale spíš kvůli té "rebelii" hračů

Reagovat
johnik

A jo, jasně tak do toho nevidím.......

Reagovat
sk333

Aj ja som si myslel, že Alžírsko vyhrá. Feghouli a Brahimi však začali len na lavičke. V novembri idú do Nigérie a tam to budú mať ťažké. Na postup zo skupiny tipujem Nigériu. Budú síce chýbať na pohári národov 2017, ale o to väčšiu motiváciu budú mať v kvalifikácii na MS. Videl som teraz hrať Nigériu a myslím, že dvojicu Iheanacho plus Iwobi bude ťažké zastaviť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele