Trenér Löw nevěděl, že Özil plánuje skončit v reprezentaci

24.07.2018, 15:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
Frantszek

To se docela divím. Na jeho místě bych to už čuchal pár týdnů do zadu.

Reagovat
wesleyborland

...pár týdnů ze zadku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Reagovat
maxton

...pár palcu do zadku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Frantszek

Reagovat
celeb

Low je zaneprazdneny cuchanim inych veci. Hlavne v lete, ked sa lepia na stehna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Trenér Löw nevěděl na tomto MS vůbec nic.

Reagovat
Beči

Trenér Löw nevěděl, že Němci hrají na MS.

Reagovat
Cobra

Reagovat
homeles8

Já bych řek že to zas tolik neplánoval.

Reagovat
smazaný uživatel

„Muslim s tureckými kořeny“

Reagovat
smazaný uživatel

Sám říká, že má turecké srdce, ale když mu to někdo předhodí, je za rasistu. Nadával někdo na Boatenga kvůli něčemu jinému než, že v obraně na MS hořel? Ne, nebyl důvod. Nikde se nefotil s prezidentem Ghany a nemlel o tom, jak je to jeho prezident. Gündoğan se také vyfotil s diktátorem, co vede Turecko, ale poněvadž pak nemlel na sociálních médiích hovadiny, tak to od nikoho neschytává tolik, co Özil.

Reagovat
Ondiis

Lol. Ozil dostával sady a proto se vyjádřil, ne naopak. Zato Gundogan to pocukroval ještě slovy “můj prezident” a nic. A ještě se tato slova navíc predhazuji Mesutovi ...

Reagovat
mistr129

Reagovat
vladino10

Veď dobre, lenže to nie je kvôli mesutovej osobnosti- gundogan proste to hovno nechal uschnúť..a zoschnute hovno nesmrdi..to ozil sa v ňom rýpe a rýpe a vďaka tomu sa na gundogana uplne zabudlo a naproti tomu to ozilove hovno smrdí viac a viac..ono aj komunikacna stratégia slovenských politikov je podobna- máš kauzu- nevyjadruj sa, drž hubu, nič nehovor- prehrmi to a rýchlejšie sa zabudne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Ide asi i o to, že Gündogan sa k tomu postavil hneď a ospravedlňoval sa, zatiaľ čo Özil dlhú dobu proste len mlčal a teraz ešte kope okolo seba, vraj i na to stretnutie so Steinmeierom pôvodne nechcel ísť...

Aby som to zhrnul, tak Gündogan urobil horší čin, ale narozdiel od Özila sa k tomu postavil správne... Každopádne v reprezentácii nechcem vidieť ani jedného.

Reagovat
smazaný uživatel

Özil vytáhnul v prohlášení i Podolskiho a Kloseho, že jim nikdo nepředhazuje, že jsou Poláci. Proč by někdo měl? Pamatuju si, jak Podolski brečel, když sestřelil Polsko, ale ani jeden z nich se před MS nefotil s polským prezidentem, aby jej podpořili ve volbách. Nikdo více méně neryje do Boatenga (Ghana) nebo Rüdigera (Sierra Leone). A když Özil ještě vytáhl islám coby důvod, proč ho lidi nesnáší, tak mě vyloženě rozesmál. Např. Younes (Libanon) nebo Khedira (Tunisko) či Mustafi (Albánie) jsou také muslimové, ale nikdo do nich vyloženě hate nejede. Proč? Protože se nechovají jako blbci, nefotí se s diktátorem a následně neobviňují všechny v okolí z rasismu místo toho, aby si nasypali popel na hlavu.

Reagovat
vladino10

Aj keby sa podolski alebo Klose fotili s prezidentom- tak by to bola diametrálne odlišná situácia- predsalen, poľský prezident má k nemeckým hodnotám oveľa oveľa bližšie ako erdogan a takisto nemecko-polske vzťahy sú inde ako nemecko-turecke..ak by som to mal dosť zvelicit a pritiahnuť za vlasy, tak oni sa v zásade vyfotili "s nepriateľom" krajiny ktorú reprezentujú..

Fotky s poľským prezidentom by boli zrejme nevhodné(aj keď tam podľa mňa dosť zavážilo aj to "môj prezident" čo sa teraz pripisuje aj mesutovi) ale až taký prúser by to nebol..

Ale za mňa- keď reprezentujes jednu krajinu, tak si vzor a mal by si držať nejaké hodnoty tej danej krajiny, respektíve nepodporovat hodnoty opačne ku krajine ktorú reprezentujes..ak to urobíš, tak logicky príde hnev

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi přijde trapné, jak se Özil odvolává na rasismus a nenávist vůči muslimům (viz https://twitter.com/ltarsenal/status/1021109056365195264 ), přitom v německé reprezentaci je několik jiných hráčů stejného náboženského vyznání (viz výše), ale nikomu nevadí. Místo toho by si měl uvědomit, že udělal hovadinu a buďto sklopit hlavu a zalézt jako Gundogan anebo se omluvit. Tím, že všem vynadá do rasistů, bude za ještě většího idiota.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
vladino10

A ešte mi napadla druhá vec- predsalen, čo znamená v nemeckej repre ozil a čo gundogan?

Ozil je/bol jednou z top osobnosti narodaku, ten, ktorého ľudia sledujú v repre drese od ms 2010, tj 8 rokov ako niekoho na koho sa spoliehajú, komu fandia..ozil je ten, komu low dával pravidelne hlasy v anketách o zlatú loptu, ozil kopal za Nemecko penalty, Ozil a Muller boli dve nemecké ofenzívne stálice, ten zvyšok sa tam od toho roku 2010 celkom točil..

Proste ozil je osobnosť, vzor, stalica, niekto od koho niečo očakávaš..naproti tomu gundogan- kvalitný hráč, ale v spojení on a reprezentacia mi nič podstatné nenapadá, reprezentačné kariéry týchto dvoch hráčov sa nedajú porovnávať, ozil je úplne inde..

V danej konštelácii je logické, že ten slávnejší, známejší, obľúbenejší to schyta viac- lebo sa od neho očakáva vyšší štandard ako od chlapíka ktorý je na prvom turnaji..čím viac si na očiach, tym viac ľudí tá bude pri chybe kritizovať..a keď sa toto všetko spojí..aj to vyjadrenie vcelku prilialo oheň do ohňa a myslím si, že určite mohlo byť napísané lepšie..

Reagovat
Ondiis

Nic z toho nevyvracím. Dá se pochopit, že to je jak to je, i když mi to nepřijde fér. Reagoval jsem jen na tu ptákovinu "ale poněvadž pak nemlel na sociálních médiích hovadiny, tak to od nikoho neschytává tolik, co Özil." Mesut to schytával dávno předtím ... asi proto, co píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud udělám chybu, tak se buďto omluvím, nebo se k tomu nevracím. Pokud to za chybu nepovažuje, tak mohl vydat rovnou prohlášení, že je hrdý na turecké kořeny, a proto se fotil s diktátorem, následně ovšem kvůli dobrému PR dodat, že za Německo nechá na hřišti vše. Tím, že všechny začal obviňovat z rasismu a šít do okolí s tím, že problémem je jeho víra, ze sebe udělal akorát blbce. Když zmiňoval, že mu vadí, že je považován za německého Turka, tak na co mlel o 2 srdcích (německém a tureckém)? A pokud je tím důvodem dle něj islám, proč nikdo nemluví třeba o Khedirovi jako o německém Tunisanovi? Ale budiž, tvařme se, že Özil je obětí politického a rasového útlaku.

Reagovat
Csaplárova past

On je překvapený, protože by na něm chtěl stavět zálohu ještě za 2 roky Tento krok prospěl především německému fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Také si myslím, i když odchod Löwa by podle mého názoru prospěl možná víc.

Reagovat
Csaplárova past

Já v tomto těm němcům fandím, že ho podrželi.V minulosti vyletěli ze skupiny podobně kvalitní mančafty. Navíc proč měnit trenéra, Low má na výběr takovou kvalitu, že teď hned z fleku by obměnil tým, získal by nové a motivované hráče a přesto by tento tým byl konkurenceschopný. Třeba právě tohle byla jedna z podmínek svazu - oprostit se od stávajícího týmu a začít budovat nový na příští EURO a MS. Mají fakt kvalitu do budoucna. Ozil je nějaký divný, vypadá, jako by ho fotbal přestal bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Každopádně nevzít Saného byla hrozná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Vidis, a na to sem uplne zapomnel. Byla to chyba, ale kdo z nas by si na Saneho vzpomnel, kdyby nemci dosli do finale? Ale kdyz sem videl ten zmar, tak tezko nyni tipovat, jak by to Sane dokazal zvratit. Na MS jeden hrac vysledky ne vzdy udela.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Ovšem myslím si, že Sané by byl místo Reuse rozhodně lepší volbou. Zároveň by bylo možná rozumnější nevzít Özila po politickém přešlapu, aby zůstal chvilku mimo záři reflektorů a začal trochu uvažovat hlavou namísto obviňování celého světa z rasismu.

Reagovat
Csaplárova past

Tvrdohlavost se Lowovi nevyplatila, jakoby se zaseknul v roce 2014, kdy vyhrali. Ale treba Brandt se jevil velice dobre, mel dostat vic minut. Za 10 minut vzdycky udelal vic nez Muller, Reus a Werner dohromady za cely zapas. Jevil se velice slusne a treba prave on mohl byt tou nahradou za Saneho i v praxi a ne jen na nominacnim papire.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele