Trenér Frank de Boer se dohodl na ukončení smlouvy v Atlantě United

24.07.2020, 20:59
Aktuality
Po roce a půl končí další trenérské angažmá Franka de Boera. Nizozemský kormidelník se poroučí z lavičky zámořské Atlanty United, s týmem se mu nepovedl probíhající turnaj na Floridě a po rychlém vyřazení se s vedením dohodl na ukončení spolupráce...

"Atlanta United dnes oznamuje, že se klub s okamžitou platností dohodl na ukončení spolupráce s trenérem Frankem de Boerem. Z klubu odcházejí také jeho asistenti Orlando Trustfull a Bob de Klerk a video analytik Erwin Koenis. Vedení v nejbližší době oznámí jméno dočasného trenéra a okamžitě začne hledat De Boerova stálého nástupce," stojí v prohlášení Atlanty United.

Někdejší vynikající obránce v minulosti působil u národního týmu Nizozemska a vedl i Ajax, Inter Milán a Crystal Palace, za moře zamířil na přelomu let 2018 a 2019.

Atlanta na turnaji na Floridě jako jediná nezískala ani bod, když všechny tři zápasy prohrála shodným skóre 0:1, postupně nestačila na New York Red Bulls, Cincinnati a Columbus Crew.

"Jsem vděčný za příležitost, jíž se mi v Atlantě United dostalo. Trénování v Major League Soccer společně s životem v Atlantě představovalo báječnou zkušenost a vítanou novou výzvu. Nikdy nezapomenu na neuvěřitelné fanoušky a za podporu chci poděkovat také hráčům, trenérům a dalším zaměstnancům, bylo potěšení s vámi pracovat," rozloučil se s klubem De Boer.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FDB Barca hlada trenera ;)))

Reagovat
Aldeano

V Ajaxu úspěšný 6 let a poté Inter 14 zápasů, Crystal Palace dokonce jen 5, teď neúspěšný i v MLS. Možná jen díky tomu, že to byl výborný hráč tak možná Katar nebo Čína...

Reagovat
LeonardoUžoa

Fenernahce nebo nejakou takovou sracku nemel?

Reagovat
Aldeano

Tam byl Cocu, který je teď v Derby.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jo, no to je podobny pripad. V psv byl dobry a pak to slo do sracek.

Reagovat
Aldeano

Trenérské kariéry mají trochu podobné. Oba asistenti Marwijka u repre. Jeden úspěšný 6 let s Ajaxem, druhý úspěšný 4 roky s PSV, oba následně nepovedené zahraniční angažmá, kde se od nich hodně čekalo, ale pak ta podobnost končí. Phillipovi věřím trenérsky víc, ale uvidíme co příští sezóna v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč někdo říká, že tento trenér byl v Ajaxu úspěšný.

Získaných titulů 4/6 = Je to Ajax, od toho se předpokládá, že ty tituly bude vyhrávat.

Postupů ze skupiny LM = 0 (slovy: nula)

Alespoň semifinále EL = 0 (slovy: nula)

Opravdu tohle někdo považuje za úspěch?

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak v te dobe prave trenoval PSV Cocu, pod nimz byli silni, tak ten zisk titulu nebyla vzdy povinnost.

Reagovat
Rudnevs

Zas na druhú stranu v Atlante nebol tak zlý, nedá sa povedať, že by sklamal na plnej čiare tak ako v Interi alebo v Crystal Palace.

Reagovat
Aldeano

Tak jako v Interu nebo Crystal Palace nezklamal, ale to opravdu nic neznamená

Reagovat
cink

Tenhle "trenér" ať se na to vysere radši

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele