Trenér Favre má na moji kariéru zásadní vliv, uvědomuje si Raffael

24.04.2015, 11:55
Aktuality
Hodně vydařené období zažívá Borussia Mönchengladbach, která se drží na příčkách zaručující postup do Ligy mistrů. Velký podíl na úspěšných výsledcích "Hříbat" má ofenzivní tahoun Raffael, jenž si nemůže vynachválit spolupráci s trenérem Lucienem Favrem...

Raffael přišel do Dolního Porýní před začátkem minulé sezóny a během 60 bundesligových zápasů si na své konto připsal 24 gólů a i díky jeho příspěvku Borussia atakuje Ligu mistrů.

Za příchodem brazilského ofenzivního univerzála přitom stojí kouč Lucien Favre, jenž s Raffaelem spolupracoval už během působení na lavičkách Curychu a Herthy. "Trenér Favre pro mě byl a stále je tou nejdůležitější osobou ve fotbale," řekl Raffael pro web Bundesligy.

Švýcarský kormidelník působí na lavičce Die Fohlen čtvrtým rokem a letos to poprvé vypadá, že by se měl s Gladbachem podívat do Ligy mistrů. "Je to náš cíl," vyhlásil 30letý Brazilec. "Každý chce hrát proti nejlepším na světě, doufám tak, že se nám to povede," dodal Raffael.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Claanok od 11:55, ale aj tak som prvyy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád že si Favre priniesol práve staršieho z bratskej dvojice Ukázalo sa, že vedel prečo.

Reagovat
Arne

To zní, jako kdyby měl přemýšlet i o Ronnym...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neviem či premýšľal kto vie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele