TRENÉR CORINTHIANS CHCE ZPĚT TEVEZE

17.04.2007, 15:11
Aktuality
Carlos Tevez možná bude muset změnit plány a vrátit se do Corinthians, odkud hostuje ve West Hamu United. Argentinský útočník sice projevil zájem zůstat v Evropě a nejlépe v Upton Parku, čáru přes rozpočet mu ale možná udělá nový trenér Corinthians...

Vedení brazilského klubu bylo nespokojeno se službami Emersona Leaa, místo něhož a post hlavního trenéra dosadilo Paula Cesara Carpegianiho. Ten v Tevezovi vidí klíč k budoucím úspěchům Corinthians.

"Jeho návrat by byl skvělý, ještě jsem o tom ale nemluvil s vedením, protože jsem byl jmenován velmi rychle. Neměli jsme ještě čas promluvit si o posilách, každý skvělý fotbalista však bude vítán," prohlásil Carpegiani.

Tevez by rád zůstal ve West Hamu, otázkou ale je, zda by od tohoto úmyslu neupustil v případě sestupu z Premier League. "Kladiváři" o víkendu dostali výprask od konkurenčního Sheffieldu United a na záchranu nyní ztrácejí pět bodů. Část z tohoto manka mohou smazat již zítra, proti Chelsea to však budou mít hodně složité.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*españa

věřim, že proti Chelsea neprohrajou

Reagovat
HOST*Karlos

Doufám, že West Ham vyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele