Trenér Cate nechtěl o loňském vyřazení od Slavie ani slyšet

12.08.2008, 20:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
milan78

uvidíme, ale doufám, že po tom dvojduelu nebude chtít příští rok slyšet ani o slavii, spartě či jiným týmu, který by mu měl cestu zkřížit

Reagovat
herbage

1:0, to to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia prohrává?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Mutu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu to trefil parádně

Reagovat
herbage

No nic moc, hřiště špatný, Slávisti jsou rádi že jsou rádi a Fiore nikam nespěchá a anglický rozhodčí je zakuklenej teplomil.

Reagovat
milan78

jak špatný hřiště : ))) to píšeš jako by se slavia nemohla prosadit kombinační hrou.., fandím ji at haluzácky postoupí, ale zatím je fialky k ničemu nepustily, i když bych to řekl i jinak.., slavia je bezzubá a není schopná ohrozit frantíka v bráně.., poslal bych tam druhýho hrota, nejlíp necida aby to oživil, zarážející že má slavia na hřišti dva tmavý hráče a ani ti nejsou schopni to rozběhat, ten gebre když se potká s balonem ho ani nestačí pozdravit a už je zase jinde.., jarolím hraje ?! proti liberci to ostřeloval o106 a tady si nejsem jistej jesi není v sestavě chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že H. T. Cate má dost zkušeností, aby dokázal nevídané věci s Panathinaikosem. - A doufám že letos i vyhraje domácí souťěž.

- Budou na tom určitě tuto sezónu lépe !! - Olympiakos vs. Panathinaikos. AEK snad na 3. místě

- A nakonec můj tip Sparta vs. Panathinaikos je 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele