Trapattoni se končit nechystá, Iry hodlá vést i nadále

16.10.2012, 12:55
Aktuality
Irsku se nepovedl evropský šampionát, na němž prohrálo všechny své zápasy ve skupině a z kategorie nejpovedenějších nebyl ani vstup do kvalifikace o postup na MS 2014. Tamní média také už přinesla spekulace o možném konci trenéra Giovanni Trapattoniho, který se ovšem odvolání neobává...

Irové se na úvod kvalifikace řádně nadřeli a výhru v Kazachstánu si zajistili až dvěma góly ze samého závěru. Gól v nastavení dali i v pátek, v tu chvíli ovšem branka znamenala pouze labutí píseň, jelikož Irsko před vlastními fanoušky vyhořelo s Německem a podlehlo 1:6.

Atmosféra v Irsku od té doby zhoustla a tamní média mluví i o roztržce asistenta trenéra Marca Tardelliho s obráncem Stephenem Kellym. Sázková kancelář Paddy Power dokonce pozastavila přijímání sázek na to, že Trapattoni skončí na lavičce irské reprezentace ještě před koncem roku.

"Rozhodně ne," reagoval zkušený kouč na včerejší tiskové konferenci před utkáním na Faerských ostrovech na otázku, zda očekává svůj odchod.

"Ptám se vás proč? Kvalifikaci jsme teprve začali a prohráli jenom jeden zápas s Německem. Není k tomu důvod," pokračoval.

"Až si bude jistá asociace, tak rozhodne ona, ne já. Bosý jsem přešel Alpy a během své kariéry překonal řadu složitých situací. Každý manažer má chvíle, kdy prohrává, my po mistrovství Evropy prohráli jenom jeden zápas s Německem, tedy s druhým nejlepším týmem světa. To nepředstavuje žádný problém," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velký respekt, za to, že s nimi neztratil trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo skôr naopak ?

Reagovat
smazaný uživatel

to určite nie

Reagovat
smazaný uživatel

trappatoni rozhodne je trener ktory dokaze zo sucasneho irskeho kadra vymackat maximum, a obe strany su si toho vedome.

hoci by som ho najradsej videl v calciu, zatial je tam kde ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

6:1 s Nemeckom by som odcouchoval i ja.

Reagovat
Filip12

I can´t Help Myslelf Trappatoni out

Reagovat
Darren Fletcher

si pocuval kelly family?

Reagovat
Filip12

♥ srdeční záležitost mýho dětství

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele