Trabzonspor je po 38 letech mistrem Turecka

01.05.2022, 09:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Žervino a Hamšík

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Arnar Resmusonn

Hamšík "tušil" kam přestoupit

Reagovat
Radek Voltr

Junův Trabzonspor

Reagovat
Kepy_FCB

Karloradův

Reagovat
Radek Voltr

tak to už pamatuje jenom Puskás

Reagovat
Kepy_FCB

nejsympatičtější v nesympatické zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czech_mira

Tak to jsi v ní asi nikdy nebyl

Reagovat
Seydou Doumbia

ty jo? jaká je?

Reagovat
czech_mira

Pětkrát, a to v různých částech, kromě Istanbulu např. v Düzce, Ordu, Trabzonu, Antalyii a Izmiru. Všude skvělí lidi, moc milí, pohostinní a za pár slov turecky tě zbožňují. Krásný místa a výborný jídlo. Samozřejmě i ten fanatismus na stadionech za to stojí, byl jsem jak na fotbale, tak na basketbalu. A taky je tam dost levno, doporučuju.

Reagovat
Seydou Doumbia

díky

Reagovat
inferno08

Mně je třeba nesympatická Severní Korea a taky jsem v ní nikdy nebyl.

Reagovat
Kepy_FCB

Erdogan a islamisté...

Reagovat
Denev

To si celkem dost protiřečíte, protože právě Trabzon je baštou Erdoganovy strany. Většina ministrů pochází z Trabzonu a svou fanouškovskou příslušností ke klubu se netají. Podle toho to celou sezonun na hřišti i vypadalo..

Reagovat
Kepy_FCB

Až tak detailně to nesleduju, Trabzon mi byl sympatický obřími výjezdy (až 80 000). Erdogan je u moci už dost dlouho a to je jejich první titul za jeho éry, takže to tak horké nebude.

Reagovat
Denev

Není to Erdoganovi, ale o minisgrech, kteří jsou pod ním a kteří tu zemi reálně řídí. Všichni fandí Trabzonu, čímž se netají. Bývalý ministr financí Berat Albayrak před dvěma lety sám prohlásil, že se v zákulisí snaží Trabzonsporu pomáhat co nejvíc mohou. Jeho otec prohlásil, že Trabzonsporu nepomáhá pouze vedení klubu, ale i jiné síly. Prej nebude tak horké..Fenerbahce proti nim odehrálo v obou utkáních v plném počtu hráčů pouze celkem 40 minut. 40 minut ze 180. A to vůbec nemluvím o podivných verdiktech, které ze strany turecké fotbalové fedarace padaly během celé sezóny. Je to nejšpinavější titul, který jsem kdy za těch 20 let v Turecku viděl. Doporučil bych to v tom případě více sledovat a nastudovat si okolnosti a trochu i dějiny tureckého fotbalu, protože je to fakt nechutný...

Reagovat
Elliasson

Ale samotný Erdogan spíš fandí Basaksehiru, ne?

Reagovat
srbic13

tenhle opicak byl nejdal v Havirove tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čekám na brejk

Jsem si říkal, že ta dominance Istanbulu mi nesedí, že přece 2 sezóny zpátky vyhrál Basakhesir, že si ho pamatuji z LM. A on je taky z Istanbulu .

Reagovat
Kepy_FCB

pouze 2010 Bursa 1984 Trabzon

Krutý istanbulcentrismus

Reagovat
Salfovic

Stačilo se zbavit Čechů.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

A priniesť Slováka

Reagovat
Salfovic

a

Reagovat
jany kozak

Koksal Baba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele