Toulalan si pochvaloval zlepšení ve druhé půli, nyní myslí na Schalke

22.11.2010, 18:59
Aktuality
V Itálii se po mizerném startu do sezony dere tabulkou směrem vzhůru AS Řím, ve Francii se něco podobného daří Lyonu. Olympique si včera poradil i s RC Lens, přestože ještě v poločase prohrával 0:1...

Domácí šli do vedení ve 24. minutě po trefě Akaleho a stav 1:0 svítil na ukazateli skóre až do 64. minuty. V té vyrovnal Gomis a tentýž hráč poslal za devět minut hosty do vedení. Lens gólovou odpověď nenašlo, naopak minutu před koncem pečetil na konečných 1:3 Lisandro.

"V první půli začal soupeř dobře a nám se nedařilo držet s ním krok. Po změně stran se pak všechno změnilo. Byli jsme agresivnější a soupeř odpadl fyzicky. Podobné zápasy nejsou nikdy snadné. Zápas dopadl tak, jak jsme si představovali, což je jedině pozitivní před následujícím duelem proti Schalke," pochvaloval si záložník Jeremy Toulalan.

Lyon tak natáhl ligovou sérii bez porážky na sedm zápasů, na konci září naposledy podlehl St. Etienne, od té doby získal 17 bodů a v tabulce se posunul na osmé místo. To sice neodpovídá ambicím klubu, pořadí Ligue 1 je ovšem obrovsky vyrovnané a na první Lille ztrácí Lyon jenom dva body.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co to je za staříka na té fotce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy Toulalan (© flickr.com)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

to jen fabricio ravanelli

Reagovat
sajty

to je jeden z nejlepsich CDM na svete

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas nejhorší v sezóně, druhý možná naopak nejlepší. Snad poprvý, co se nám letos v lize povedl druhý poločas, Lisandro opět ukázal, že bez něj je kádr o několik desítek procent dopředu horší .(ano, domingo, je to fakt hlavně o něm, i když bych byl rád, kdyby nebylo..)

Reagovat
domingo

Tak letos v podstatě hrajete bez Bastose, takže ano, je to o něm.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

S Bastosem to nebylo tak horký ani loni, měl pár vážně vydařených zápasů (proti Rennes, Montpellieru, Sochaux, Lorientu), ale stejně tak v hodně procentech nehrál nic moc (na výkony z Lille se už asi u nás fakt nevybičuje), Lisandro nás držel nad vodou prakticky pořád.. Briand je letos u nás něco podobného jako Bastos loni, nehraje špatně, je už rozhodně platný, ale že by byl klíčový? Né.

Reagovat
domingo

No Bastos loni byl lepší než Briand zatím. Jimmy měl ale vždycky radši jaro :)...

Kromě toho ta "hádka o Lisandra" byla vedená celá na základě toho, že shrábl tu cenu pro nejlepšího hráče ligy, když přitom nejlepší nebyl ani náhodou a dokonce ani nevyhrál titul, proto jsem brblal, plus pár těch jeho mínusů (míval tendenci motat se po hřišti všude možně, teď už je to podle sestřihů lepší, i když celý zápasy Lyonu moc nevídám, míval vyloženě blbý dny, kdy byl na prd, nemohl hrát jinde než na zemi, střílel taky furt po zemi, měl škaredý vousy etc.).. proti jeho důležitosti pro Lyon ani slovo, ta je enormní, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastos je hlavně podle mě lepší hráč, tudíž když se fakt snaží, Jimmy nemá šanci, ale protože na to jako správný Brazilec háže bobek, má náš oblíbenec jasně navrch.

K Lisandrovi - zajistil nám dost šťastný druhý místo, bez něj bysme nehráli možná ani pohár UEFA, navíc mu asi i pomohlo, že měl status "nejdražšího" hráče ligy, minimálně do Top3 (dejme tomu Top5, ale to fakt s hodně přivřenejma očima) určitě patřil, takže chápu, žes brblal, ale zase nedá se říct, že ÚPLNĚ nezaslouženě.

Za ty vousy, alibaba style vážně nic moc.

Reagovat
domingo

Gomis teď zase rok o hladu.

Jérémy superhráč.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral yoann druhy polocas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší záložník s Makounem.

Reagovat
domingo

Makoun je v ideální XI podle Bairnera. Ale já ho tam nedám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál vážně výborně a jako jediný snesl přísnější měřítko i v prvním poločase. Jak vidíš sestavu teda?

Reagovat
domingo

Nevím, ještě jsem se tím nezabýval, ale chtěl jsem tě popíchnout :)...

Ok, zkusím návrh...

Janot - Sauget, Mignot, André Luiz/Rami, Trémoulinas - Mavuba (Makoun) - Martin, Gourcuff, Hazard - Modeste, Lisandro (Gomis).. nebo tak nějak..

Reagovat
smazaný uživatel

Mavuba?

Jinak Mandanda minimálně na lávku.. A chybí mi tam možná někdo z HSC.

Reagovat
domingo

Tak asi do základu Makoun s Luizem, na lávku Mandanda nebo Ruffier, v obraně Mapou nebo Rami, v záloze Aït-Fana nebo Féret, v útoku druhej z dvojice Lisandro/Gomis...

Na DM by ještě mohl ten Stambouli.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu zvědavej, jak to nakonec sestavíš.

Reagovat
Godwinson

Mapou asi ne, Spahić by tam měl být určitě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Si dává zrovna špeka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro to zrovna ubalil

Reagovat
smazaný uživatel

teraz mal 27 a uz sedivie?

Reagovat
homeles8

jako třeba Nikopolidis, no, aby si se neposral

Reagovat
smazaný uživatel

ten ma 39 a neviem kedy zacal sediviet

tak umri,houmi..

Reagovat
rufus

Já už mám taky několik šedivých vlasů.

Reagovat
SunFells

I Gonalons mi přijde lehce šedivý, ale tomu se spíše jen leskne gel ve vlasech .....Holt dělat DM Lyonu je velmi stresující práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke bude trochu jiná káva než Lens...

Reagovat
Godwinson

To s tou kvalitou pod souhrnem jsi myslel vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel, ale tak nějak jsem zapomněl na Llorise, což je podle mě největší rozdíl. Bude to konfrontace odlišných stylů.....ale jak říkám Schalke bezpodmínečně musí+vyhecovaný match doma+zvedající se forma.....v kvalitě tam podle mě velké rozdíly nejsou a vím, že jeden hráč tým nedělá, ale pokud zafunguje Raúlův zabujácký instinkt...

Reagovat
Godwinson

Já si myslim, že kvalita je na straně Lyonu, v bráně to je asi ten nejmenší rozdíl. Ale jo, Schalke se rozjíždí, hrajou doma, bude to dobrej mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha....a co je teda podle tebe ten nejvetší rozdíl?

Reagovat
Godwinson

Tak já nevim, do takovýho srovnávání neni dobrý se pouštět, to si můžeme říct po zápase. Jen jsem vyjádřil svou domněnku, že má Lyon lepší tým, protože mi přišlo, že ty jsi pod souhrnem chtěl tvrdit opak, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na Llorise bude větší tlak než na Neuera....ofensiva je podle mě vyrovnaná, o motivaci už jsem mluvil..

Reagovat
Langi

no...pokud Lyon zahraje tak jako včera 2. poločas s Lens tak Schalke nebude zas takovej problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele