Tottenham oznámil příchod Sessegnona z Fulhamu

08.08.2019, 16:52
Aktuality
Ryan Sessegnon bude i nadále hrát Premier League. Stále teprve 19letý univerzál a odchovanec Fulhamu přestoupil do Tottenhamu, jenž zaplatil 25 milionů liber...

Odchovanec londýnského klubu na sebe upozornil již ve svých 16 letech, během ročníku 2017/18 potom výrazně pomohl Cottagers k postupu do nejvyšší anglické soutěže.

Ani přítomnost Sessegnona ale Fulhamu nepomohla a po pouhém roce se s Premier League opět rozloučil. To ale neplatí pro anglického reprezentanta do 21 let, který se po dlouhém jednání stěhuje do Tottenhamu, jenž může s bonusy zaplatit až 30 milionů liber.

Levý obránce nebo křídelník se Spurs podepsal pětiletý kontrakt, začátek sezóny však nestihne, protože se zotavuje ze zranění stehenního svalu. Součástí dohody mezi oběma kluby je hostování Joshe Onomaha u "Chalupářů".

Autor: Jiří Vojík / dailymail.co.uk

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nový Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Černoši tomu golfu moc nedaj

Reagovat
SunFells

Za to ale holkám, když už hrají golf ...

Reagovat
smazaný uživatel

Píče vole

Reagovat
Gazdo

Tiger Woods je albin

Reagovat
smazaný uživatel

Hod pět dalších

Reagovat
smazaný uživatel

Na LB snad bude první volba Rose a Sessegnon zahraje nějaký ty poháry a občas se vyzkouší na křídle.

Reagovat
JIMMY-PO

vyzerá to tak, že Rose ide preč

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

do rotace na křídlo, jinak jestli odejde Rose tak nam na lavce nikdo nebude, dvě zraneni a muzem tam davat juniory

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen může hrát levého becka..dokonce bych řekl, že na tý pozici hraje svůj nejlepší fotbal..

Reagovat
jk

Několikrát ale řekl, že chce hrát CB.

Reagovat
jk

Určitě to tak bude. Na křídlo nemá vůbec parametry a ani na beka to ještě není. Myslím, že je to hlavně příslib do další sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Irek

Tohle je mega dobrý přestup pro kohouty

Reagovat
fff

Na dnesne pomery slusna cena, zaujimavy hrac a pre Spurs dlhodobo dobra posila podla mna.

Ale minula sezona podla mna ukazala, ze chalan este bude potrebovat cas. Ano Fulham bol absolutne mizerny ale Sessegnon aspon ked som ho videl, tak ma takmer nicim nezaujal.

Reagovat
Frank Lampard 8

Konečně ještě Lo Celso a budu spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale ten kádr je pořád hrozně uzkej, v zimě je nutnost RB a jeden top ofenzivní hráč , pak by ten kádr byl na všech postech vyrovnanej a i lavicka by tím byla kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

ten kádr jen naopak vyjma pravýho beka hodně širokej... skoro bych až řekl, že Poch má až moc hráčů ze kterých může vybírat. Představuju si to tak, že stabilně bude hrát Lloris, Toby, Jan, Winks, Sissoko, Son a Kane. Zbytek už tak úplně jistý místo nemá... hodně se tam bude točit *Lo Celso, Rose, Ndombele, Dele, Lucas, Lamela, Sanchez, Sessegnon no a pak je tu kupa solidních hráčů vyloženě na lavičku: Dier, Wanyama, Davies, Aurier, KWP, Foyth, Skipp, Tanganga, Parrott. Přičemž se uvidí, kdo nakonec bude na tom pravém beku hrát a kdo bude víc sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude Poche hrat 4:3:3 tak v pohodě ale jestli budem hrat klasiku 4:2:3:1 tak v ty ofenzivni 4 bude za mě Son,Lo Celso,Lamela, Kane ,na lavce bude Alli,Lucas, Parrott? ,Sessegnon?, to je prostě málo, pokud odejde ještě Rose tak to bude velkej pruser, zraněj se nám dva hráči z ofenzivy a kdo bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě už snad ani nejde uživit kvalitnější lavičku...pokud nejseš majitel Manchesteru City atp. Když odejde Rose, nahradí ho posila Sessegnon nebo Davies. Tam bych díru neviděl. A mít na lavičce hráče jako Lamela, Dele nebo Lucas je velkej luxus... V týmu chybí jen kvalitní pravej bek a možná hráč jako Llorente... což se ještě může změnit, protože ještě s nikým smlouvu nepodepsal pokud vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je zbytečný ho k nám tahat. Záloha je kvalitní dost a už tak je tam přetlak..idální by bylo udržet Eirksena. Podle mě bychom mohli koupit ještě nějakýho slušných útočníka, napadá mě třeba Vincent Aboubakar z Porta, ten by se mi u nás líbil..

Reagovat
janinho

fantazia... tohto chlapca som k spurs chcel uz min. 2 roky

Reagovat
Frank Lampard 8

Lo Celso ofiko

Reagovat
r.mrazik

Hodně slušný...loni chtěli kolik? 70?

Reagovat
Free_player

yes ani jsem tomu nevěřil už

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ten kádr je dobře doplněný i široký ten RB je možná nejslabší post ale kromě Auriera ho muže hrát i Toby či Foyth myslím že Tottenham měl hodně dobrý přestupák a mohl by hodně prohnat City a Liverpool nic jiného než souboj o titul v této sezoně by podle mě bylo zklamání

Reagovat
jk

RB Aurier, KWP, údajně nově Foyth a teoreticky i Dier. Ale nic z toho není žádná paráda

Reagovat
smazaný uživatel

To není ale vysloveně provar to taky není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele