Tošič lituje, že se v Manchesteru nepopral o místo

06.09.2012, 11:54
Aktuality
Zoran Tošič, opora CSKA Moskva, přiznává, že se v myšlenkách často vrací k angažmá v Manchesteru United, kde se jako mladík nedokázal prosadit. Dnes by srbský záložník podle svých slov vydržel na Old Trafford déle a snažil by se vybojovat místo v sestavě.

"Všechno šlo hrozně rychle. V Partizanu jsem hrál pouhých osmnáct měsíců a vyhráli jsme ligu i pohár, vypadalo to, že budu skórovat v každém utkání. A do toho přišla nabídka od Manchesteru United, klubu, kterému jsem odmala fandil," ohlíží se Tošič o několik let zpět.

"Měl jsem možnost trénovat pod sirem Fergusonem, byl jsem z toho unešený, skoro jsem přestupu nevěřil. Bohužel mezi srbskou a anglickou ligou je velký rozdíl. V Manchesteru jsem zjistil, že na takovou úroveň ještě nejsem připravený," pokračuje pětadvacetiletý záložník.

Tošič za Manchester United odehrál v lize jenom dva zápasy a později zamířil na hostování do Kölnu. V létě 2010 pak přestoupil do CSKA. "Se sirem Alexem jsem mnohokrát mluvil, říká, že mám kvalitu a ať tvrdě pracuju. Jenže já chtěl víc hrát a šance nepřicházely. Nakonec jsem cítil, že šanci, kterou si zasloužím, prostě nedostanu, proto jsem se rozhodl přestoupit. Teď o tom pořád přemýšlím. Možná jsem neměl tolik spěchat, měl jsem vydržet a poprat se o místo. Byl to Manchester United," doplnil Tošič.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (346)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele