Toni chce vyhrát s Bayernem všechno

02.08.2007, 11:05
Aktuality
Posílenému Bayernu se blíží začátek sezóny, ve které bude mít co napravovat. Luca Toni, jedna z nejzvučnějších posil bavorského velkoklubu, však nemá strach, že by se Bayern nevrátil na výsluní. Letos plánuje vyhrát německou soutěž, za rok věří i v triumf v Lize mistrů.

Přes 70 milionů eur už utratili Bavoři za nové hráče. Zhruba sedminu této částky zaplatili za italského ostrostřelce Lucu Toniho z Fiorentiny. Ten má svými brankami pomoci, aby se neopakovala bídná sezóna, ve které Bayern nedosáhl na jedinou trofej.

"Máme silný tým a zřejmě by bylo ideální vyhrát všechno. Hlavní věcí je však nyní vyhrát Bundesligu," prohlásil Toni pro Sport Bild. "A v následující sezóně chci zvítězit v Champions league."

Fanoušci jsou zvědaví, jak se Tonimu bude spolupracovat s Miroslavem Klosem a také, kolik sám nastřílí branek. "Nikdy jsem si nedával gólové cíle a nehrál pod tímto zbytečným tlakem. A neudělám to ani tentokrát," říká italský reprezentant. "Miro Klose je neuvěřitelně silný a uvidíme, jestli v Evropě bude lepší útočná dvojka," dodal odvážně.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

já bych toho chtěl

Reagovat
HOST*Fabregas

aji pralesni ligu jo???

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Takí dvaja drevorubači ako Klose a Toni si teda budú fakt rozumieť . To teda bude útok

Reagovat
smazaný uživatel

hm, netreba podcenovať, uvidíme.

Reagovat
HOST*1860

drevo..co? si delas prdel ne? zvlast klose mi rijde jako technicky hrac, to ze to umi paradne hlavou neznamena, ze umi dat gol pozemi jenom z dorazky jako ruud..

Reagovat
HOST*

ja chcu zase mit stejny par ponozek pokud mozno bez diry

Reagovat
HOST*

ted sis udelal trapas

Reagovat
HOST*keys

Demence

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele