Tomkins chce s West Hamem skončit mezi elitní pěticí

04.12.2014, 22:04
Aktuality
Hodně vydařenou sezónu zatím prožívá West Ham United. Kladiváři se po čtrnácti ligových zápasech drží na průběžné páté příčce a mohou tak dokonce snít pohárový sen...

Hammers zakončili minulý ročník anglické nejvyšší soutěže až na hluboko ve středu tabulky, fanoušci londýnského celku následně volali po odchodu Sama Allardyce, jenž s WHU praktikoval až příliš defenzivní fotbal. Nyní si může vedení West Hamu zpětně gratulovat.

Místo odchodu zkušeného manažera dorazili do Upton Parku posily a kromě razantní proměny herního projevu se i výrazně rozrostlo bodové konto Hammers. "Není nemožné, abychom si současné postavení udrželi," řekl James Tomkins, jenž patří k oporám WHU.

Vzpomínky na poslední umístění West Hamu mezi elitní pěticí jsou už hodně vousaté. Psala se sezóna 1998/99, když si Kladiváři naposledy zajistili konečnou pátou příčku. Tehdy stál u kormidla londýnského mužstva Harry Redknapp. "Když si vzpomeneme na minulou sezónu, tak je otázkou, čeho můžeme dosáhnout. Nejtěžší bude současné postavení udržet," uvědomuje si anglický bek.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (398)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele