TOMÁŠ DOŠEK POSÍLÍ BRNO

09.07.2007, 19:54
Aktuality
Prví výraznou posilu do nové sezóny získali fotbalisté Brna. Slavnější z dvojčat Doškových Tomáš se po třech letech vrací opět zpět do Gambrinus ligy. 28letý útočník by měl v týmu nahradit Luďka Zelenku, nejlepšího střelce brněnského týmu minulé sezóny, jenž zamířil do Jablonce.

Jméno Tomáše Doška je už v Česku poměrně známe, jelikož bývalý hráč Viktorie Plzně a Slavie odehrál v nejvyšší soutěži 180 ligových zápasů, ve kterých vstřelil 54 branek. Na svém kontě má už také tři starty za seniorskou reprezentaci a několik zápasů v dresu juniorských výběrů. Za "Sešívané" si naposledy zahrál 15. května 2004, poté zamířil do rakouského Rapidu Vídeň. Za tři roky v zahraničí stihl ještě přestoupit do Artmedie Bratislava a následně do týmu Josefa Csaplára, polské Wisly Plock.

"Jsme s Tomášem Doškem domluveni a na devadesát procent by měl zítra podepsat smlouvu. Nyní dolaďujeme už jen některé její body. Jedním z nich je, zda se upíše na dva, nebo tři roky. Jeho příchodem bychom měli posílit útok, tedy místo, které nás nejvíce tlačí," prozradil dnes pro ČTK místopředseda představenstva Brna Roman Pros.

Autor: Tomáš Honajzer / fotbal.sport.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
HOST*Shevchenko7

Reagovat
smazaný uživatel

Když nic, tak bude v Brně aspoň sranda, jaký má křivý nohy

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

správnej fotbalista má nohy do O..

Reagovat
smazaný uživatel

On do čtyř "O"

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Matušovič skončil na záchytce, Sparta hráče potrestala pokutou

Fotbalista pražské Sparty Miroslav Matušovič skončil v noci z neděle na pondělí v Havířově na záchytce. V opilosti slovně i fyzicky napadl policisty, kteří byli přivoláni občany kvůli rušení nočního klidu. „Udělal jsem chybu. Omlouvám se za své jednání a jsem připraven nést následky. Takto se profesionální fotbalista nechová," kál se na sparťanské webové stránce Matušovič.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

nedá se než

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguju tady, ale patří to všem reakcím nahoře. On v tom prohlášení taky řekl toto: „Krátce předtím zemřel můj kamarád. Neřešil jsem to šťastně, ale ta situace mě hluboce zasáhla".

Nechci tím obhajovat to, že se opil, pravidla porušil jednoznačně. Ale vůbec mi na tom nepřijde nic směšného!!!

Reagovat
HOST*R9

Tak je jasný, že si každej vybere jen to, co potřebuje...na omluvu těchto reakcí jen snad to, že tohle nevěděli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestliže provádí s 1,8 promile takový věci, tak to stejně není normální.

Reagovat
HOST*R9

Každej řeší smrt blízkého jinak, někdo se s tím vyrovnat dokáže, někdo ne...

Reagovat
HOST*-Kopy-

tak to je jasný, že jsme to nevěděli...

Reagovat
smazaný uživatel

A tím že se ožral mu očividně pomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se na to aspoŇ jednou podívat jako člověk. Prostě ho to sebralo a tak to řešil chlastem, mrtvýmu sice nepomoh (a jak by taky asi mohl??), ale načas pomohl aspoň sobě, proboha. Amen.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozžejmě už neobhajuji to, že blbec skončil na záchytce. To, že zaútočil na "muže zákona" mu ale za zlé nemam, oni to občas potřebujou.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby nikdo nezemřel - tak se prostě ožral, no a co? Když má volno, tak ať si užije. Kdyby byla sezóna a den dva před zápasem, tak je to něco jinýho, ale ve chvílích volna... Dneska se řeší takovejch blbostí.

Docela by mě zajímalo, kolik z těch moralistů, starších 18-ti let, se v životě neožralo - občas je nutné se vylít jak rybník.

Reagovat
exmafie

Přesně tak, se ožral a dělal bordel, to snad není nic zvláštního, já to dělám taky a asi nebudu sám

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nemůžu souhlasit, já se taky občas ožeru, ale skončit na záchytce? U profesionálního fotbalisty naprosto, ale naprosto neuvěřitelná věc, já bych ho okamžitě vyrazil z kádru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si kus kokota

Reagovat
Xavi

Souhlasím s Merem. Nemám nic proti tomu, když se někdo ožere, ikdyž sám jsem abstinent, ale dokážu si představit jakýho ze sebe dělal Matušovič mistra světa a na záchytce asi neskončil náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono taky kdoví, jak to bylo. Na záchytku se dostat je, co já slyšel, spíš o smůle. Když tě potkaj fízlové, tak tě tam holt musejí odvézt, i kdyby ses mohl nějak doklopýtat domů. Slovní a fyzické napadení je taky pěkný obrat. Je nejspíš poslal do prdele ( ožralej si neuvědomil, že mluví s cajtem ), trochu do nich strčil a hned je o čem psát.

Nějakej trest by asi dostat měl, to je fakt, ale mě bude na blití, že z toho média ( hlavně Nova ) zase udělají aféru, jak kdyby kvůli tomu měl zdražit chleba

Prostě udělal chybu, to se stává, spíš bych počkal, jestli se z toho poučí a nějaký tvrdý tresty vytahoval až když by se to opakovalo. A to se prosím jedná o sparťana a jak všichni vědí, sparťany je třeba hladit a hladit a hladit - až do úplného vyhlazení

Reagovat
smazaný uživatel

smůla určitě, ale já už ožralej v noci mluvil s policajtama asi 3x a nic, přitom jsem se nechoval zrovna jako Míra Dušín, to už tam fakt musel předvádět věci , já tohle fakt nemám rád, nejsem zásadovej fanda jako culés, ale určité věci nedokážu zkousnout, jako třeba tohle nebo loňské chování Ronalda u nás, za to bych já prostě dával padáky

Reagovat
smazaný uživatel

On je taky policajt a policajt. Mohl narazit na nějaký svědomitý, něco řekl, oni se nasrali, že si jako fotbalista o sobě myslí a už to jelo. Samozřejmě taky mohl dělat velkej bordel, Škoda že to není jak v USA, kde se vše natáčí, takže se pak nedá pochybovat, jak to mezi ním a policajtama bylo. Ale vyhazov je dost krajní řešení, obzvlášť když je to poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, dal bych ho na pár týdnů do béčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tento případ zbytečné. Stačí pokuta, nějakých 100-200 tisíc nebude dávat s radostí...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší spíš oboje, jako u Fořta, ono mu to dost pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, říkat "Víte vůbec, kdo já jsem? Víte, kde hraju?" je úplně normální...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*1860

tohle ma bejt jako nahrada za zelenku? to si delaj prdel, ten ho nemuze v zivote nahradit... tfuj

Reagovat
HOST*GEGE

Nedvěd se nemůže domluvit s Juventusem, prý kvůli penězům

Český fotbalista Pavel Nedvěd se nemůže dohodnout s vedením Juventusu Turín na podmínkách svého dalšího angažmá a není vyloučeno, že ukončí kariéru. Čtyřiatřicetiletý záložník by chtěl podle agentury ANSA zvýšit plat ve smlouvě, která vyprší příští rok. "Pokud klub nezlepší svou nynější nabídku, Nedvěd skončí," uvedl hráčův agent Mino Raiola. S tímto požadavkem již uspěl francouzský kanonýr David Trezeguet, jenž byl nejprve na odchodu z klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně s nima zametají, snad jen Del Piero měl vždycky to, co zasloužil, možná i víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Malé shrnutí dosavadní situace...

Příchody:

Brabec (0)

Šenkeřík (8-9)

Dřížďal (1-2)

Volešák (6)

Šourek (ještě záleží, zda přijde v létě, nebo až v zimě)

Tavares (0)

Odchody:

Jarolím (0)

Dosoudil (4)

Hrdlička (cca 1,5)

Bálek (1,5)

Dejmkové (cca 4-5)

V jednání:

Belaid (hostování)

Šmicer (0) - 95%

Vaniak (0) - v případě odchodu Kozáčika

Kozáčik (10)

Švento (50)

Zatím jsem velmi spokojen, chce to dotáhnout příchod zmíněné trojice (což je reálné) a prodat Šventa i Kozáčika. Zbylo by tak ještě dost finančních prostředků, které však není nutné teď v létě utrácet, ale počkat si na další přestupová období. Tento kádr je velmi silný a navíc po dlouhé době konečně i široký (až se mi zdá, že moc)... Tak uvidíme, jak to dopadne, každopádně Sparta je v úplně jiné pozici, co si budeme nalhávat...

Reagovat
Shevchenko

Příchody:

Bolf (Auxerre)

Tchuř (Artmedia)

Odchody:

Klimpl (Midtjylland)

Besta (Žižkov)

Střihavka (Norwich)

Jednání:

Tesařík (Teplice)

Svěrkoš (Mönchengladbach) - 99%

Večeřa: "Budeme do pátého místa, níž ne." Beru ho za slovo. Pokud dáme alespoň to Intertoto, nebo vyhrajeme pohár, na což určitě máme, budu se sezónou naprosto spokojený. Ale tým máme nato, aby jsme zabojovali i o LM. Už se nemůžu dočkat začátku ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým máte celkem dobrý, navíc Boleslav i Liberec na tom nejsou až tak dobře. Uvidíme, co s tím ještě udělají Teplice, peněz mají teď požehnaně... Do 5. místa by jste se měli vejít...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Vy jste se 100%ně oslabili. Pustili ste dva stopery a přivedli jenom Bolfa, kterej je zdravotně nakřáplej a dost možná toho moc nenahraje a Tchuře, kterej asi předváděl v Bratislavě katastrofální výkony, páč, když sem četl ty oslavný příspěvky fandů Artmedie, když odešel ...

A Svěkroš? Je možný, že se vzbudí, ale zatím je to manažerský dítě (něco jako u nás Jun) - povedla se mu sezona, hned šel ven a nikde se nechytnul - ani v Reichu ne (což je fakt k zamyšlení). Třeba se u vás chytne, ale moc mu nevěřím.

A Střihavka? Takovejch útočníků moc není - silnej hlavou, silnej v koncovce. Takovej českej Ruud. Toho Svěrkoš asi nenahradí.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

No já nevím, ale já za posily považuju jen Volešáka (v tomhle do prdele s našim vedením ) a Šenkeříka, ti ostatní jsou z nižších lig a to posily pro QCHL opravdu nejsou. A malej Jábulím vám bude chybět. Možná si ani neuvědomujete jak ...

No a samo musím smeknout klobouk, protože prodat Dosoudila za 4 je majstrštyk . To je možná vaše posila největší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já viděl Tavarese proti Čelákovicím a dozadu bez chyby, má neuvěřitelnej přehled, navíc vysokej a rychlej. Bohužel sem nemohl zůstat do odpoledne na zápas s Boleslaví, ale stačí mi, když určití lidé, o kterých vím, že fotbalu rozumí, napíší, že v tom zápase totálně vymazal Matějovskýho.

Ten Belaid zase má jednu věc, kterou těžko na českejch trávnících najdeš - hraje s hlavou nahoře. Volešák to bude mít těžké.

Ostatní jsou otázka, ale většinou je to zadara, tzn. když se neprosadí, žádná katastrofa. Takže my jsme určitě posílili, jediné co mě trápí je zranění Latky, to bude na dýl. Do prdele, proč zrovna on?

Sterdo, příchod Vaniaka není ani tak o Kozáčikovi, ale o zranění Vorla. Kozáčik na 90% odejde, bohužel, ale i kdyby ne, tak o Vaniaka je zájem. Osobně bych ho poslal leda do hajzlu, měl na klub blbý kecy, loni byl navíc hrozný sejto. A Diviš si zaslouží šanci, nemluvě o nutném postupu Samoela na post jedničky v "B".

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že příchod Vaniaka není o Kozáčikovi. Vorel je sice zraněný, ale kdyby se dal dohromady, tak jako pak budeme mít 3 nadprůměrné ligové gólmany + 2 velmi nadějné? Když Kozáčik neodejde, tak nepřijde ani Vaniak, to je můj názor. Já osobně bych Matuše prodal, stejně jako Šventa, aspoň by byly peníze.

Reagovat
Shevchenko

To si dělaj srandu ne? To jako budeme hrát ve čtvrt na šest ráno? No to se moc nenaspím

Jinak s kým by jsme hráli, kdyby jsme postoupili?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Já jsem spokojenej. Shodou okolností sem si vzal dovču, takže mě to krásně "sedlo"

Doufejme, že Japončíkům zatlačíme voči

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ševo, co děláš přes víkend?

Jarine, co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*jiri - fcb

No co, byla by prdel (a rvačka )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Stephen Hunt spojí i další roky své kariéry s Readingem, irský záložník se s Royals dohodl na podpisu nového tříletého kontraktu.

Zmrd ať táhne do Irska prase jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Šventa už je prý na Slavii konkrétní nabídka, za Suchího snad také.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele