Tokio popřelo zvěsti o Nedvědovi

09.02.2008, 15:15
Aktuality
Z možného přestupu Pavla Nedvěda z Juventusu Turín do Tokia podle všeho nic nebude. Japonská média včera o této možnosti sice informovala, něco podobného ale okamžitě popřel technický ředitel klubu Tokuhiko Suzuki...

"Pokud vím, tak já ani nikdo na vyšší pozici v klubu se podobnou nabídku předložit nechystá. Opravdu nevím, odkud se podobná informace vzala," podivuje se Suzuki.

Informaci o Nedvědově možném stěhování do Japonska včera přinesl tamní deník Nikkan Sports. Podle listu mělo být Tokio připraveno nabídnout Staré dámě za držitele Zlatého míče za rok 2003 až deset milionů dolarů.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No on by tam stejně nešel:)

Reagovat
smazaný uživatel

ako vies

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne ? Byla by to dobrá zkušenost. Aspoň by si procvičil základy slušnosti, mohli by o tom nekteří vyprávět. Japonsko si třeba pochvalovali takový plejeři jako P. Littbarski nebo I. Hašek, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

to su co zac

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Nedvěd by se možná chytil v Tokiu a možná taky ne. Stejně by si raději vybral nějakou lepší ligu než je Japonská.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved ma aj svoje roky ,podla mna japonska liga staci

Reagovat
M11

nic nevis

Reagovat
smazaný uživatel

ty nic nevies!!! prave proto ze uz ma sve roky, tak vi ze Juventus je jeho konec. V Juventusu je Pavlik už"Někdo"!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto uz nikde nebude chodit, mel mnohem lepsi nabidky (Manchester,Chelsea) a neni to tak davno,ale zustal v Juventusu kde chce ukoncit karieru,tak proc by si chodil kurvit jmeno do Japonska?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. nechapu ze tu takovou kachnu nekdo vubec pise!!!!tto muzou napsat zvlast o polovine tymu japonske ligy, protoze kdo by ho nechtel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele