Titov po 25 letech opustil Spartak

11.08.2008, 18:30
Aktuality
Jegor Titov se dnes definitivně rozloučil se Spartakem Moskva. 32letý záložník v klubu z hlavního města Ruska působil od svých sedmi let a na své konto si připsal řadu úspěchů, trenér Stanislav Čerčesov ho však nedávno přeřadil do rezervního týmu a Titov se dnes upsal týmu Chimki...

"Jegor říkal, že měl nabídky od několika klubů. Chci poděkovat Spartaku za to, že hráče uvolnil zdarma," řekl trenér Chimek Sergej Juran.

Titov je produktem mládežnické akademie Spartaku a v prvním týmu se usadil v roce 1995. Byl u šesti po sobě jdoucích titulů, v letech 1998 a 2000 byl zvolen nejlepším ruským fotbalistou roku. Za reprezentaci nastoupil k 41 zápasům, dres Spartaku pak oblékl k 442 duelům a v tomto ohledu je druhý za Fedorem Čerenkovem.

"Něříkám sbohem. Jsem si jistý, že se naše cesty ještě jednou setkají. Je těžké po 25 letech opustit Spartak," řekl Titov, který se se svým novým zaměstnavatelem dohodl na smlouvě do konce roku 2010.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bych snad radši ukončil kariéru...Fakt smutný

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč... když má dál chuť hrát fotbal, tak at pokracuje treba v Chimkach Navic Chimki maj sympaticky muzstvo a podle me jeste v lize pudou nahoru. Kor ted s Titovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SniperxXx

Čerčesova musej fanoušci Spartaku si opravdu milovat....po výkonech v lize a navíc po uvolnění Jegora

Reagovat
Kapřík

Mám pocit, že tohle se Čerčesovovi vymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

To Kerzak0v: Myslel jsem to spíš tak, že se určitě těšil, na to, jak na něj budou lidi vzpomínat, že hrá několik desetiletí a vlastně celou kariéru za Spartak a je takovým Maldinim v trochu menším měřítku a najednou mu bude na konto kariéry připsáno angažmá v jiném klubu. Samozřejmě, to že se nevzdává a jde hrát do menšího klubu, je taky chvályhodný, ale jak říkám, sám bych uvažoval nad tím, že se na to radši vybodnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Cercesov

Reagovat
ajurik

Reagovat
smazaný uživatel

Toho trenera hadam aj ukamenuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám fotbal, nikdy nevíte, co přijde následující den!

Reagovat
smazaný uživatel

at jim ukaze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele