TISK: V HAMBURKU JSOU NÍZKÉ BRÁNY

06.02.2007, 13:06
Aktuality
Hamburk letos dal jenom devatenáct ligových branek a s pouhými sedmi zásahy je vůbec nejhůře střílejícím bundesligovým týmem před vlastními fanoušky. Tato nelichotivá vizitka však není problémem pouze útočníků a s jejím důvodem přispěchal list Hamburger Abendblatt...

Podle listu jsou brány v AOL Areně vysoké pouze 2,39 metru, což je o pět centimetrů méně, než kolik předepisují pravidla.

"Samozřejmě to ještě jednou přeměříme. Jestli budou zveřejněná čísla pravdivá, potom buďte ujištěni, že již v přístím utkání proti Borussii Dortmund umístíme na hřiště brány odpovídající pravidlům," řekl k celé situaci mluvčí klubu Joern Wolf. "Je dobře, že minulý týden v utkání proti Energii Cottbus nikdo netrefil břevno," našel Wolf na celé kauze i něco pozitivního.

Hamburk v letošní sezóně prochází krizí, stíhají ho často zranění a i proto je až na posledním místě ligové tabulky. Z dvaceti zápasů získalo mužstvo jenom patnáct bodů a chuť vítězství okusilo pouze po duelu v Leverkusenu. Na špatnou situaci doplatil i hráči a fanoušky bráněný trenér Thomas Doll, jehož vedení klubu minulý týden propustilo. Úkol zachránit tým mezi elitou dostal Huub Stevens, který předčasně ukončil působení v nizozemské Rodě Kerkrade. HSV se sice může pochlubit jedním

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*XxX3J3

vsadim se ale ze jim to nijak ve vysledcich nepomuze

Reagovat
HOST*

sestup uz zacina vypadat dost realne :-(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele