Tipy Zdeňka Zlámala

04.04.2014, 10:27
Tipy a analýzy
V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbal.cz Petr Vaněček. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

NEWCASTLE - MANCHESTER UNITED
ZDENĚK ZLÁMAL: Newcastle v posledních dvou zápasech prohrál a nemá nejlepší formu. Manchester se v lize trápí, ale je to stále klub, kterému fandím. Věřím, že vyhraje.
Tip: 2
Petr Vaněček: Man United na mě v úterý proti Bayernu udělal celkem slušný dojem, byť remíza byla dána především v ofenzivě bezzubým soupeřem. Šokovalo mě zjištění, že Moyesova družina je nejlepším venkovním týmem Premier League, v průměrném Newcastlu by tudíž mohla uspět.
Tip: 2
EVERTON - ARSENAL
ZDENĚK ZLÁMAL: Everton má v posledních kolech výbornou formu a Arsenal to bude mít na půdě domácích nesmírně těžké. Myslím, že to skončí remízou.
Tip: 0
Petr Vaněček: Arsenal se v posledních kolech odepsal z boje o titul a bude mít co dělat s udržením čtvrté pozice, na kterou dotírá právě Everton. Toffees v lize brali všechny body pětkrát v řadě a v neděli odpoledne se jim to povede i pošesté.
Tip: 1
REAL SOCIEDAD - REAL MADRID
ZDENĚK ZLÁMAL: Real Madrid musí vyhrát. Real Sociedad v letošní sezoně útočí na poháry. Bude to vyrovnaný zápas, ale o gól vyhraje Real Madrid.
Tip: 2
Petr Vaněček: Madrid si dvěma porážkami řádně zavařil v boji o titul, už se ale pomalu dostává zpět do formy z první poloviny jara a věřím, že Primeru vyhraje. Na Anoetě to ale nikdy není snadný zápas, domácí chtějí znovu do Ligy mistrů, zítra ale favorita o body neoberou.
Tip: 2
SEVILLA FC - ESPANYOL
ZDENĚK ZLÁMAL: Espanyolu fandím, protože tam chytá Kiko Casilla, kterého znám velmi dobře. Sevilla naposledy doma porazila Real Madrid a tipuji, že vyhraje i tentokrát.
Tip: 1
Petr Vaněček: Domácí své fanoušky nepříjemně překvapili porážkou ve Vigu, která usekla úctyhodnou šňůru šesti ligových vítězství v řadě. Andalusané bojují o poháry a možná i o Ligu mistrů, naopak Espanyol dohrává sezónu v klidném středu tabulky a to se projeví.
Tip: 1
PARMA - NEAPOL
ZDENĚK ZLÁMAL: V tomhle zápase vyhraje Neapol. Parma sice bojuje o poháry, ale Neapol má kvalitnější kádr.
Tip: 2
Petr Vaněček: Domácí v posledních dvou kolech prohráli na hřištích Juventusu a Lazia, přesto mají na jaře velice dobrou formu a mohou bojovat o poháry. Dobře je na tom i Neapol, ta se tento měsíc může soustředit výhradně na ligu a v klidu si držet třetí příčku, z Parmy si ale odveze jen bod.
Tip: 0
HERTHA - HOFFENHEIM
ZDENĚK ZLÁMAL: Hoffenheim z posledních 3 zápasů získal 7 bodů. Naposledy překvapivě remizoval na Bayernu. Přesto si myslím, že bude remíza.
Tip: 0
Petr Vaněček: Oba celky mají v podstatě již zajištěnou záchranu, v pohodě ale mohou jít do zápasu pouze hosté, kteří po dvou výhrách uhráli cenný bod v Mnichově. To Hertha poslední čtyři duely prohrála a jediný gól v nich dala z penalty, v neděli ale stavidla povolí a body, doufám, zůstanou v Berlíně. Tip: 1
TOULOUSE - LILLE
ZDENĚK ZLÁMAL: Toulouse v posledních dvou zápasech remizovalo a tentokrát doma porazí Lille.
Tip: 1
Petr Vaněček: Lilleská defenziva v posledních kolech znovu najíždí na úspěšný model z podzimu a Girardův tým formu zadních řad bude potřebovat, boj o třetí místo totiž nebude snadný. Zítra večer navíc ztratí minimálně dva body, Toulouse je ve formě a doma neprohraje.
Tip: 0
DUKLA PRAHA - PLZEŇ
ZDENĚK ZLÁMAL: Dukle se v posledních zápasech až tak nedaří, ale stále je to kvalitní mančaft, Plzeň ještě nevzdává boj o titul. Tipuji těsnou výhru hostů.
Tip: 2
Petr Vaněček: Viktoria od odvety s Lyonem vyhrává jeden zápas za druhým, naopak mužstvo z Julisky v lize nebralo tři body už pět kol a ani sobotní večer jeho čekání neukončí. Tip: 2


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 5.4. v 16:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (12)

Přidat komentář
madridcan

Arnautovic si splhol komentom k Realu

Reagovat
smazaný uživatel

To se ví, že sympatizuje k Realu.

Reagovat
Arne

Arnautovic, to je ještě horší spojení s mým nickem než s tím Jidášem.

Reagovat
HorajzmAmmann

byť remíza byla dána především v ofenzivě bezzubým soupeřem - Bayern hrál tak jak mu Manchester dovolil, beton přinesl ovoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to se přece nemusí vylučovat, ne? Bayern byl bezzubý, protože ho Manchester k ničemu nepustil.

Reagovat
Arne

Pokud by Bayern hrál aspoň trochu přímočaře, občas taky nacentroval a nestrkal si furt jen míč ze strany na stranu, tak by ten beton nepřinesl zhola nic.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně by to pak beton nebyl, páč by se obrana musela rozběhat.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak si jindy bývám u těch tipů jistý (třebaže neúspěšně), tak toto kolo může dopadnout fakt jakkoliv, extra nečitelné zápasy

Reagovat
Hafna

mě právě přijdou vcelku čitelné... byly kola kdy jsem se rozmýšlel dýl ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dávají proti mým oblíbencům,takže,doufám,že získají,co nejméně bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele