Tipy Zdeňka Zlámala

23.11.2012, 11:18
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda, a tak je před námi další ligový víkend. A u toho nesmí chybět již desátý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal. Proti němu se postaví autor projektu Tipy osobnosti David Křížka. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali druhé kolo tipovací soutěže.

CHELSEA - MANCHESTER CITY
ZDENĚK ZLÁMAL: Chelsea FC má nového trenéra Beniteze. Změna trenéra je většinou velký impulz pro hráče, a proto vyhraje Chelsea FC.
Tip: 1
David Křížka: Bude to lahůdka, velký tahák 13. kola anglické Premier League. Čekám góly na obou stranách. Chelsea se bude chtít vedoucím Citizens přiblížit na rozdíl jediného bodu, ale to se jí nepovede, tipuji dělbu bodů po remíze 1:1.
Tip: 0
MÁLAGA - FC VALENCIA
ZDENĚK ZLÁMAL: Jestli se chce Málaga udržet na pohárových příčkách, tak musí po delší době konečně zabrat a vyhrát. Myslím, že Malaga porazí o gól Valencii.
Tip: 1
David Křížka: Málaga prožívá špatné období v Primera Division. Dvakrát doma ztratila všechny body a to s týmy, které prostě měla porazit. A pak venku bezbrankově remizovala na hřišti předposlední Osasuny. Teď čeká Málagu domácí utkání proti osmé Valencii. Hosté si odvezou jeden bod.
Tip: 0
ATLÉTICO MADRID - FC SEVILLA
ZDENĚK ZLÁMAL: Atlético má v téhle sezoně formu a myslím, že i tento zápas zvládne a vyhraje. Sevilla sice minulý zápas rozstřílela v sevillském derby Betis, ale tentokrát se bude radovat Falcao a spol.
Tip: 1
David Křížka: Zajímavé utkání. Poslední tři vzájemné zápasy skončily dělbou bodů, ale tentokrát více věřím ve tři body Atlétika. Domácí si tak upevní druhé místo a nadále budou stíhat vedoucí Barcelonu.
Tip: 1
AC MILÁN - JUVENTUS
ZDENĚK ZLÁMAL: Největší šlágr kola v Serii A. Jsem fanoušek Juventusu ale na AC to bude mít těžké.
Tip: 0
David Křížka: Je vidět, že Milánu znatelně chybí střelec Zlatan Ibrahimovič. V tabulce se krčí až na dvanáctém místě, na tento velkoklub hodně nezvyklé. AC má zajímavou statistiku doma tři výhry a 4 prohry. Ještě ani jednou neremizovala, tady zkusím dvojtip - jsem totiž na vážkách mezi remízou a výhrou hostí. Tak to zjednoduším a dám neprohru Juventusu.
Tip: 02
SCHALKE 04 - FRANKFURT
ZDENĚK ZLÁMAL: Přímý souboj o druhé místo za suverénním Bayernem. Podle mě si to rozdělí po bodu.
Tip: 0
David Křížka: Tady není co řešit, sice spolu oba týmy sousedí v tabulce na druhém a třetím místě. Ale já mám jasného favorita, Schalke doma vyhraje 2:0, po jedné brance dá Huntelaar a Farfán.
Tip: 1
MONTPELLIER - BORDEAUX
ZDENĚK ZLÁMAL: Montpellier HSC je po loňské fantastické sezoně v dolní části tabulky a myslím, že tento zapas opět nezvládnou.
Tip: 2
David Křížka: Francouzskou ligu moc nesleduji, ale podle papírových předpokladů by mělo vyhrát Bordeaux, které okupuje druhé místo. Montpellier vůbec nenavazuje na svou loňskou famózní sezonu, kdy senzačně získalo mistrovský titul. A nyní se pohybuje až na 15. místě. Věřím, že bod proti Bordeaux vyválčí, takže remíza.
Tip: 0
DUKLA - LIBEREC
ZDENĚK ZLÁMAL: - Dukla je na domácím hřišti silná, ale Liberec si šťastně odveze bod.
Tip: 0
David Křížka: Nepřekvapuje mě, že úřadující mistr z Liberce je až na osmém místě. Ale něco mi říká, že ligový podzim zakončí vítězstvím na Dukle.
Tip: 2
TEPLICE - BRNO
ZDENĚK ZLÁMAL: Teplice musí konečně zabrat a myslím, že tentokrát vyhrají o gól nad Brnem.
Tip: 1
David Křížka: Teplickým fotbalistům hrozí pád do druhé ligy, ale na nápravu mají ještě dost času. Brno může být s návratem do elitní soutěže spokojené, vždyť mu patří krásné šesté místo. Ale v Teplicích neuhraje žádný bod a domácí by nemuseli přezimovat na sestupových pozicích.
Tip: 1


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 24. 11. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Mezi osmi vybranými zápasy je i zápas Gambrinus ligy Dukla - Liberec, který se hraje již v pátek. Aby měli čtenáři dostatek času na tipování, tak jsme pro ně vybrali jiný duel z české ligy, Slovácko - Olomouc. Děkujeme za pochopení.

Autor: David Křížka

Komentáře (35)

Přidat komentář
Usty

Atlétiko ?

Reagovat
mayday

Minulej týden na repre v Olmiku byl Zlámič na tribuně za brankou. O půlce spěchal z tribuny do útrob na cigáro, jak prohlásil. Zajímalo by mě, kolik ligáčů kouří, vsadil bych se, že jich pár bude v každým týmu.

Reagovat
Azazelo RD

Kdysi jsem slyšel něco jako, že Nedvěd říkal, že půlka hráčů Juventusu kouří.

Reagovat
mayday

V českým rybníčku se ví o pár jedincích, samozřejmě Švejk, Kulič, Řepka atd., ale ten zlámič mě celkem dostal. Asi taky nebude jedinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsou napití, tak kouří skoro všichni..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak u ligáčů,ale u okresních hráčů kouří aspoň 999 z 1000,takže v té nejvyšší soutěži to asi nebude o moc lepší

Reagovat
smazaný uživatel

David Křížka: Je vidět, že Milánu znatelně chybí střelec Zlatan Ibrahimovič. V tabulce se krčí až na dvanáctém místě, na tento velkoklub hodně nezvyklé.

Kdo je pan Křížka? Rozhodně človek co nerozumí fotbalu. Jistě Milánu chybí střelec a proto nejlepší střelec ligy je El Sharway z AC Milan. OMG

Reagovat
j_mrazik

Ne náhodou El Sharpey?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem přehodil w a a, to ale není podstata příspěvku.

Reagovat
Puskas

chybí střelec jménem Z. I., on je přeci jen o něco výš než ten Tebou jmenovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nahradil ho vic než dobře, tam chybí hlavně Silva, vloni už chyběl Pirlo a letos utrpěli odchodem i dalších hvězd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zas nerozumíš česky napsané větě.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne trefujte se do nej jen proto že asi tu netráví tolik casu jako vy a neumi napsat kazde jmeno fotbalisty ... a na druhou stranu, ma i pravdu, a rozumi tomu vic nez ten "křížka" ... chybí hlavně Silva !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Tak ta Zlámalova fotka je výborná!

Reagovat
bruchy

aktuální foto

Reagovat
smazaný uživatel

těžké mače

Reagovat
smazaný uživatel

Zdéněk Zlámal

Reagovat
smazaný uživatel

Tři jedničku, nulá křížů a pět dvojek - 8 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

4xkříž,zbytek domácí..nemůžu jinak... to budou zase 2-3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má tu komediantskou deku na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

no hodne zajimavejch duelu tenhle vikend

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal... Nebyl to kdysi talent ?

Reagovat
dadoprso

Ve Spartě nemá Zlámal odchytánou ani minutu v tréninku, ale fotku si tam udělat stihnul

Reagovat
smazaný uživatel

divny, kdyz se foti kazdej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jester Radka Bejbla

Podle fotky je to celej Radek Bejbl zamlada

Reagovat
Milan.B

zatial 2/2

Reagovat
lojzah

Doprdele, zapomněl jsem na to. Takže nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim mám správně 1/4

Reagovat
Milan.B

3/5 sakra

Reagovat
smazaný uživatel

zatím 5/5

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi 2 body

Reagovat
Milan.B

este nesu vysledky?

Reagovat
Milan.B

lol uz som to nasiel ale preco mi ich neukazovalo normalne pod Tipy a analýzy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele