Tipy Tomáše Radotínského

01.03.2013, 11:00
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda a máme tu druhý jarní díl rubriky Tipy osobnosti. Dnes tipuje fotbalový komentátor stanice Nova sport Tomáš Radotínský. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Wat. Pro čtenáře jsme přichystali nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

TOTTENHAM - ARSENAL
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: To je strašně důležitý zápas. Derby severního Londýna může rozhodnout o tom, kdo bude hrát příští rok Ligu mistrů. Vzhledem k formě Garetha Bala vidím jako vítěze domácí Kohouty.
Tip: 1
Wat: North London derby je tu! Šlágr 28. kola, tentokrát na White Hart Lane. Poslední výsledky tohoto prestižního derby mluví jasně - Arsenal si s Kohouty dokázal poradit pokaždé v poměru 5:2. Poslední zápasy má však Tottenham neskutečnou formu a prokazuje jí na všech scénách, jmenovitě hlavně Gareth Bale. Kanonýři sice trochu tápou, ale já věřím, že třetí derby v řadě opět zvládnou a vystřídají na čtvrté pozici Chelsea. Můžeme se tedy jenom těšit na toto prestižní měření sil.
Tip: 02
MÁLAGA - ATLÉTIKO MADRID
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Další utkání o špici tabulky. Atlético už vypadlo z Evropské ligy a soustředí se jenom na uhájení 2. příčky. Naopak Málaga má ještě před sebou odvetu osmifinále Ligy mistrů. Zkusím remízu.
Tip: 0
Wat: Málaga se po prohře v Lize mistrů rychle oklepala a domácí výhrou si pojistila důležité tři body v boji o 4. místo, o které se ještě svede tuhý boj, a tak by potřebovala bodovat i nyní. Atlético se stále drží na výborné druhé příčce před městským rivalem Realem, ale tímto zápasem si svoji pozici ztíží, protože na Malaze nedokáže urvat ani jeden bod.
Tip: 1
REAL MADRID - FC BARCELONA
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Už trochu ztrácím přehled, jak často spolu tihle dva kohouti na jednom smetišti vlastně bojují. Každý zápas je samozřejmě jiný, šíleným způsobem vyhecovaný a zároveň důležitý, i když je mezi oběma týmy takový bodový rozdíl. Tentokrát to bude plichta.
Tip: 0
Wat: Druhé El Clásico v jednom týdnu, to je pořádný nášup. Dva španělští giganti po čtyřech dnech opět proti sobě. Pohárový zápas dopadl lépe pro celek z Madridu, který jej vyhrál na Nou Campu 3:1. Letošní duely těchto dvou povětšinou končí remízou, ovšem v tomto střetnutí dávám více šancí domácímu Realu, který je na domácím hřišti přeci jen o něco jistější a může zde Barcelonu více potrápit.
Tip: 1
NEAPOL - JUVENTUS
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Neapol musí, protože jestli nevyhraje, zkušenější Juventus si už obhajobu titulu pohlídá. Škoda že Neapol nevyhrála pondělní dohrávku v Udine, bylo by to zajímavější. Utkání jsem chvíli sledoval a přišlo mi, jako by jí už někdy trochu docházely síly. Vidím to na další nerozhodný výsledek.
Tip: 0
Wat: Souboj prvního s druhým. Po vypadnutí z Evropské ligy je to pro Neapol možná poslední šance k získání trofeje. Výhrou by stáhli náskok vedoucího celku z Turína na tři body. Pomoci by jim k tomu mělo i domácí prostředí, které bývá ve velkých zápasech výhodou. Nicméně si troufnu tvrdit, že se tímhle duelem dostane Juventus do trháku, svůj náskok si již pohlídá do konce a obhájí tak mistrovský titul.
Tip: 2
AC MILÁN - LAZIO
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Milán hraje doma a i když na Lazio zatím v tabulce ztrácí, šanci poskočit na 3. místo si nenechá ujít. Řekl bych, že rozhodne Balotelli. Tentokrát bude mít většinu hlediště na svojí straně.
Tip: 1
Wat: Boj o třetí pozici. Po zápase Juventusu s Neapolí je tento rozhodně největším tahákem víkendu v Serii A. Oba týmy si udržují slušnou formu a právem se drží na pohárových příčkách. Já tipuji, že po tomto střetnutí zůstanou všechny body na San Siru. Milán po výborném výsledku proti Barceloně jenom remizoval s Interem, ale tento souboj si pohlídají a vyhrají minimálně o dvě branky, čímž se posunou na 3. místo v tabulce.
Tip: 1
LEVERKUSEN - STUTTGART
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Leverkusen je letos v Bundeslize lepší, dokonce hraje o 2. místo. Stuttgart má navíc ještě před sebou Evropskou ligu. Takže soudím, že tři body zůstanou doma.
Tip: 1
Wat: Oba týmy v posledních utkáních ztratily důležité body, zvláště Bayer to jistě mrzí, protože si je rozdělil s posledním mužstvem tabulky. Má tedy co napravovat. Stuttgart si minulý týden zajistil v Belgii postup do dalšího kola Evropské ligy, ale v tomto zápase budou tahat za kratší konec. Před svými fanoušky si Leverkusen tři body pohlídá a bude dál bojovat s Dortmundem o 2. příčku.
Tip: 1
SLAVIA - MLADÁ BOLESLAV
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Jestli Slavia nevyhraje, bude mít už vážné sestupové starosti. Tenhle zápas budu komentovat na FANDOVI a jsem moc zvědav, zda slávisté půjdou na hřiště vypustit duši. Nic jiného jim ostatně ani nezbývá.
Tip: 1
Wat: Mladá Boleslav je po výhře nad Příbramí stále o tři body za Olomoucí, která porazila právě Slavii. Jejich poslední výsledky v Gambrinus lize jsou velmi dobré, naopak slávisté se nemají čím chlubit, pět proher v řadě je odsunulo do druhé poloviny tabulky. Tak či onak, tenhle souboj vidím na výhru hostujícího celku a domácí tak zůstanou s 18 body těsně nad sestupovým pásmem.
Tip: 2
JIHLAVA - LIBEREC
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Jihlava je bez Tecla směrem dopředu hodně neškodná. Naopak Liberec zvládl derby s Jabloncem a bude v dobré psychické pohodě. Konečně by měl hrát jako pravý obhájce titulu.
Tip: 2
Wat: Jako fanoušek týmu z Vysočiny mám tip na tento zápas poněkud ztížený. Ještě mám v živé paměti zápas z podzimu, kdy Liberec vstřelil gól v poslední minutě a zařídil tak dělbu bodů. Nemyslím si, že se něco podobného bude opakovat. Jihlava naváže na formu z přípravy a získá důležité 3 body do tabulky, které by ji posunuly právě před Slovan.
Tip: 1


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 2. 3. v 16:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Mezi osmi vybranými zápasy jsou i dva duely, které se hrají již v pátek. Aby měli čtenáři dostatek času na tipování, tak jsme pro ně vybrali místo dvou pátečních duelů Neapol-Juventus a Jihlava-Liberec tyto zápasy: Lille-Bordeaux a Jablonec-Brno. Děkujeme za pochopení.

Autor: David Křížka

Komentáře (72)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobré tipy, kromě teda Realu, doma jasně přehrají Barcelonu a vyhrají 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

NEvim nevim, pokud budeme setrit hrace na LM, tak tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se jako při El Clásicu normálně dělá, že se šetří hráči? V takovém zápase o tom přece ani nemůže být řeč...

Reagovat
smazaný uživatel

No, normálně se to právě nedělá, taky zde mluvíme o situaci, kdy hrajeme vutery odvetu na Old Trafford

Reagovat
Kily

loni to Mourinho udělal v prvním zápase CdR, zítra k tomu s výhledem na úterý sáhne taky

Reagovat
DreamTeam

udela se to na ani bych se nedivil kdyby Barča vyhrala treba o 3branky... v lize jde o houby.. a oni by si aspon trosku zvedli sebevedomi po tech poharovych provarech

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak teda měním svůj tip a běda vám, jak Real vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wat

Reagovat
Wat

Bohužel dnes u výhry nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real nevyhral 3:0 v Copa Del Rey na Nou Campu ctenar je koukam velkej odbornik

Reagovat
C0br

Wat je jelito.

Reagovat
Wat

A kdo tvrdí, že jsem velkej odborník? Jen kvůli tomu, že jsem čistou náhodou vyhrál tipovačku "Hudynho stylem", tak tu ze sebe nebudu dělat experta, šašku.

Reagovat
Kily

nesnižuj se k jeho úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

8x 1

Reagovat
smazaný uživatel

4x spatne

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je snad nejhorší komentátor plus ten jeho Robert Hen.... vždycky pět metrů ofsajd: Roberte byl to ofsajd? Robert s headsetem : ano skutečně byl

Reagovat
smazaný uživatel

A po každém špatně odpískaném ofsajdu (klidně i dvoumetrovém)

"Roberte, tohle ofsajd nebyl"

"Máš pravdu Tomáši, ale rozhodčí to měl těžké, nevinil bych ho z toho"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle "pravidlový expert" je neco neskutecnyho. To je tak bezvyznamna role v tom prenosu, az uplne otravná, ze to neni mozný..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně těžké kolo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim teda, jestli pokaždý jednička, ale dvojku jsem nedal ani jednou

Reagovat
georgeo

proč má osobnost k tipu některé odlišné zápasy než my ostatní? vím, že odlišné zápasy se hrají v pátek a přitom uzávěrka tipů je v sobotu dopoledne, tady ale narážím na to, proč se nepředloží stejné zápasy osobnosti jako nám

Reagovat
smazaný uživatel

mě to tolik nevadí ...Neapol-Juve a Jihlava -Liberec to nejsou žádný lehký tipy..když bych je měl tipovat tak bych dal 0 na oba matche-a při mym štestí nebude plichta ani jedna

Reagovat
georgeo

nejde mi o zápasy, rád bych totiž stejné srovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak já příště budu lépe číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepší se na ty páteční zápasy vykašlat úplně, abychom všichni tipovali stejné?

Reagovat
georgeo

Reagovat
smazaný uživatel

7x1 1x2 vzorec k mojmu uspechu

Reagovat
Lamskej#RMCF

podle mě, by tady sedělo všeckému hodit 1. A taky sem to tak udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga nevyhraje

Reagovat
C-M@ster

Souboj dvou vyhlášených komentátorů.

Takové el classico mezi tipovačkami.

Fandím Forchcamovi!

Reagovat
havrys99

Bez dvojky

Reagovat
Liquid

Reagovat
Aldeano

Samé 1, krom Slavie...

Reagovat
smazaný uživatel

3x 1, 1x 0, 4x 2

Reagovat
Puskas

Tottenham-Arsenal jako vždy +2,5

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Murtago

Zakažte Radotínskýmu úsměvy.

Reagovat
Milan.B

11XX1XX1

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že ta jeho rozplacla tlama nejde vidět při komentovani.

Reagovat
naheCZ

Kro Málagy samé 1

Reagovat
MySch017

mám takmer samé 1... Spurs, Real a AC to určite dajú... počítam s tým

Reagovat
Trand

Čapek je proti němu bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek není tak špatný. U těch velkých turnajů jako je LM mi pasuje, málokdy se plete, přehled má, zápas svým komentovaním nekazí a po chvilce ho skoro ani nevnímám. Z čt asi nejlepší možný. Zato Radotínský je v tomhle děs. Jeho složité věty a roztahování každé blbosti na půl minuty, nekomentátorský monotónní hlas atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas se vším. U Radotínského navíc kolikrát čekám, kdy začne komentovat ve verších.

Reagovat
naheCZ

No ale u Čapka je strašné to neustále opakování frází a když už vymyslí nějakou svoji a celkem i vtipnou, tak ji za zápas zopakuje 5x a hláška ztrácí význam. No a nezdá se mi že by málokdy pletl, někdy se mi zdá, že až příliš často.

Reagovat
smazaný uživatel

je rozdíl se párkrát seknout ve jménu hráče, než poslouchat 90 minut Radotínského.

Reagovat
Trand

Tak já to nemyslel jako kritiku Čapka, ten mi taky tolik nevadí, spíš jsem se chtěl trefit do Radotínskýho, kterýho fakt nesnáším. Ještěže mají na Nova Sport možnost přehodit to na anglický komentář, když se hraje FA Cup.

Reagovat
miky10

Fandím Tomášovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem čo máte proti nemu budte radi že nemáte Laca Borbélyho

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Jamesovi

Reagovat
PetersCZ

2,0,2,2,1,0,1,1.

Reagovat
johnn

laco borbely je nacisto debil

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě netipovatelné kolo, každý zápas může dopadnout jakkoliv

Reagovat
db18

tak jako každý zápas i tyto zápasy začnou za stavu 0:0, míč je kulatý a za 90 minut se může stát cokoliv

Reagovat
Infi

cítím výhru!

Reagovat
Aldeano

6

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

4 bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

Ráďa vyhrál 5:3

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
adalbertus

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele