Tipy Tomáše Radotínského

30.11.2012, 09:48
Tipy a analýzy
Je před námi další ligový víkend a s ním již jedenáctý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje fotbalový komentátor stanice Nova sport Tomáš Radotínský. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Honajzer. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali třetí kolo tipovací soutěže.

BAYERN MNICHOV - DORTMUND
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Bayern je letos v Bundeslize téměř neporazitelný a svou suverenitu by měl potvrdit i proti největšímu konkurentovi. Obhájce titulu mi přijde silnější v Lize mistrů.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Dortmund sice Bayern v posledních vzájemných ligových duelech pravidelně porážel, ale tentokrát to zřejmě bude jiná písnička. Bavorský velkoklub je letos opravdu suverénní, což potvrdí i v duelu s nenáviděným rivalem.
Tip: 1
MANCHESTER CITY - EVERTON
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Everton býval dříve velkým strašákem Manchesteru City, i když to už tak úplně neplatí. Proto si myslím, že všechny tři body zůstanou doma.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Citizens letos prozatím ztratili body na domácí půdě pouze jednou. Také proto si myslím, že Everton přejedou bez větších potíží a připíšou si další důležité vítězství.
Tip: 1
GETAFE - MÁLAGA
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: To bude hodně zajímavý a vyrovnaný zápas. Getafe se doma daří, ale Málaga může zase uplatnit zkušenosti z těžkých zápasů v evropských pohárech. Hodně těžko se jí dávají góly, proto nečekám žádnou přestřelku.
Tip: 0
Tomáš Honajzer: Španělský fotbal jde úplně mimo mě, takže těžko tipovat. Podle bookmakerů by ale tento souboj měl nabídnout nesmírně vyrovnanou podívanou, a proto zkusím dát remízu. Třeba budu mít štěstí...
Tip: 0
REAL MADRID - ATLÉTICO MADRID
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Jestli chce Real Madrid znovu získat titul, musí tenhle zápas bezpodmínečně zvládnout. Řekl bych, že José Mourinho se opět ukáže jako ten správný motivátor.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Pohled do tabulky sice slibuje další vyrovnanou bitvu, osobně si však myslím, že tento zápas bude poměrně jednoznačnou záležitostí. Real má po nedávném propadáku na půdě Betisu co napravovat. Proti Atléticu se mu navíc v posledních letech dařilo.
Tip: 1
LAZIO - PARMA
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: I tohle jsou dva celkem vyrovnaní soupeři. O něco víc věřím Laziu, které mě zaujalo v Evropské lize. Očekávám jeho těsné vítězství.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Je jisté, že Lazio bude chtít v tomto zápase za každou cenu získat tři body, a také na ně podle mého názoru dosáhne. Parma sice umí být nepříjemný protivník, ale venku to z její strany nebývá ideální.
Tip: 1
LYON - MONTPELLIER
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Lyon hraje o titul a daří se mu i v Evropské lize. Naopak Montpellier na svou mistrovskou sezónu zatím nenavázal. Proto favorizuji domácí.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Lyon ve čtvrtek rozstřílel bezmocnou Marseille a rázem se vyhoupl do čela Ligue 1. Na svém postavení pochopitelně nebude chtít nic měnit, tudíž je jasné, že proti Montpellieru půjde po třech bodech.
Tip: 1
ANŽI MACHAČKALA - CSKA MOSKVA
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Důležité, dokonce možná klíčové utkání dvou aspirantů na titul. Větší šanci dávám domácím, hlavně díky jejich obrovské kvalitě v útoku. Tam bude asi největší rozdíl.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Souboj prvního s druhým. O kvalitní fotbalovou zábavu by tedy mělo být královsky postaráno. Myslím si, že Machačkala i tentokrát udrží domácí neporazitelnost, ovšem bude se muset spokojit pouze s bodem.
Tip: 0
AJAX - PSV EINDHOVEN
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Ajax zatím v lize podává nepříliš přesvědčivé výkony. Eindhoven vede tabulku a myslím, že v tomhle zápase bude mít navrch.
Tip: 2
Tomáš Honajzer: Konečně má milovaná Eredivisie. Jakožto příznivec Ajaxu bych pochopitelně přál vítězství amsterdamskému celku, ovšem jsem realista, a proto musím říct, že Ajax bude rád za remízu.
Tip: 0


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 1.12. v 16:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proherní tiket a zmršená tipovačka, bez toho si už nedokážu víkend ani představit.

Reagovat
Honda

Reagovat
kalla

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Bez toho druheho si pomaly budes musiet zvykat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Nejhorší profesionální komentátor v republice opět tasí své rozumy.

Reagovat
Ligter

To nejsou jeho tipy, to mu poradil Robert Hen.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Su 2 body od výhry tak jsem todle kolo hodně zariskoval, je dost mozny ze to bude fail:)

Reagovat
C-M@ster

Můj nejneoblíbenější komentátor vůbec.

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co proti němu máte.. mě přijde milionkrát horší Čapek a další komentátoři z ČT4. Zlaté časy Bosáka a Svěceného.. škoda že s tím seknul

Reagovat
smazaný uživatel

Svěcenka je bůh

Reagovat
Biozdenda

Čapek je frajer. Tady tenhle rádobykomentátor, který se učil nejdřív správně americkou intonaci a až pak komentátorské dovednosti mu nesahá ani po kolena.. jsem docela alergický na jeho hyperkorektní češtinářský projev..

Reagovat
Shevchenko

Já zas vůbec nemůžu vystát Bosáka.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě jestli tady má učet ??

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem slyšel, že je to SuperFrankie.

Reagovat
homeles8

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Shevchenko

fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
RealC.F.

To Madridské derby Na to se těším jak malej kluk

Reagovat
smazaný uživatel

lehké kolo, 7 bodů minimum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lojzah

Hmm, tak do třetího kola vstupuji se 3 body. 3 + 8 = 11, to bych ještě mohl dostihnout první dva, ti mají taky 11 Ale to by muselo těch 500 lidí, co jsou přede mnou, natipovat za nulu nebo netipovat takže realita: 3 + 3 = 6 a umístění okolo 300. místa. To je polovina tabulky, to mi stačí

Reagovat
smazaný uživatel

já mám 3,5

Reagovat
madridfan

Tak až na Malagu a Dortmund samy jednicky.

Reagovat
smazaný uživatel

osm jednicek

Reagovat
Sosi

Looser

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že je volný?

Reagovat
bobis21

šest jedniček, jedna nulka a jedna dvojka ...

Reagovat
ámoš

Podle mě je to úplně nejlepší komentátor u nás. Má příjemnej hlas, přiměřenou intenzitu a dobře popisuje, co se na hřišti děje. Myslim že se o moc líp komentovat nedá, viz např. http://www.youtube.com/watch?v=AKt9m1dGJeM

Reagovat
Mihi

Samé jednotky.

Reagovat
AjaxFans

Tomáš Honajzer

Reagovat
Liquid

všecko jedničky, to jsem snad ještě nedal

Reagovat
smazaný uživatel

A vynese to krásných šest bodů, pokud teda Lazio udrží vedení nad Parmou.

Reagovat
smazaný uživatel

Samé jedničky ... až na Rusko a Nizozemsko tam budou plichty

Reagovat
Le Gunner

V tom Rusku vůbec nevím... Zkusím iksko.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to tipy Křetínského a Paclíka

Reagovat
Filipow

1,1,1,1,1,0,2,1

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsky je jeden z mala ceskych komentatoru, ktery mluvi o tom co presne se na hristi deje. A nekeca nejakou omacku kolem toho. Naopak pan Capek je v tohle uplny traged. Ten se vyziva ve statistikach a nesmyslech. Radotinsky komentuje hodne klidne, nenecha se unest nejakou kravinou a dokaze odhadnout ten pravy cas, kdy ma zapojit nejake emoce navic. Navic je zcela objektivni. U jinych komentatoru a to hlavne u tech z CT, jeste pred vykopem poznate komu to ten komentator vice preje a podle toho i komentuje. Nechapu tady tu kritiku na pana Radotinskeho. Podle me je to jeden z Top komentatoru u nas a velmi zdatny fotbalovy odbornik.

Reagovat
Čivrss

No to je ale hovadina. Takže komentátor je kvalitní, když suše oznamuje jména hráčů a dění? Vždyť je to obráceně, teda aspoň podle mých komentátorských hodnot. Mě tedy nějaká zajímavost o historii či statistika zpestří průběh zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasne, ze nejaka zajimavost to komentovani zpestri, nejsem proti tomu. Ale taky zalezi jaka je to zajimavost. Pokud pan Capek a jini neustale tu "zajimavost" omivaji porad dokola, a pri kazdem zapase toho urciteho tymu ji opakuji, pak je to uz pekne trapne. A techto pripadu je nekolik..

Reagovat
Lamskej#RMCF

AJ!! včera byla chata a nějak mi tipovačka unikla...jinak všechno 1 kromě Getafe-Malaga...tam bych dal ostrou dvoječku :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele