Tipy Petra Švancary

19.09.2014, 12:09
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda a hned tu máme druhý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát jsme si pozvali fotbalistu a televizního experta Petra Švancaru. Jeho soupeřem původně měl být vítěz předešlého cyklu čtenářské tipovací soutěže, ale účast odmítl. Za redakci tak bude tipovat autor tohoto projektu David Křížka. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

ASTON VILLA - ARSENAL
PETR ŠVANCARA: Arsenal vyhraje zaslouženě, bude mít většinu zápasu převahu a bude to jen o tom, zda využije své šance!
Tip: 2
David Křížka: Začínám remízou. Villans budou velice nepříjemní soupeři, ukázali to v minulém kole, kdy vyhráli na hřišti Liverpoolu 1:0. Arsenalu se navíc nepovedl vstup do Ligy mistrů, když prohráli v Dortmundu 0:2. Arsenal v posledním ligovém venkovním utkání hrál s nováčkem Leicesterem pouze 1:1 a nevěřím tomu, že by vyhrálo na hřišti Aston Villy.
Tip: 0
MANCHESTER CITY - CHELSEA
PETR ŠVANCARA: Krásný zapas to bude, reklama na fotbal a neskutečná kvalita na obou stranách! Bude to útočný fotbal.
Tip: 0
David Křížka: To je bezesporu největší tahák tohoto kola Premier league. Oba týmy nevstoupily do Ligy mistrů vítězně a v domácí lize ve velkém šlágru to budou chtít nějak odčinit. Více bych se přikláněl na stranu Citizens, takže dávám ostrou jedničku.
Tip: 1
BILBAO - GRANADA
PETR ŠVANCARA: Domácí to zvládnou hlavně díky standardním situacím , ale bude to vyrovnaný duel!
Tip: 1
David Křížka: Athletic je taky účastníkem Ligy mistrů, do níž vstoupil bezgólovou remízou s ukrajinským Šachťarem. Vstup do domácí ligy se mu však nepovedl, patří mu dvanácté místo s jedinou výhrou a dvěma porážkami. O dva body lépe je na tom jeho konkurent z Granady. Ale myslím si, že Bilbao doma konečně zabere a naváže na poslední dva vítězné vzájemné domácí duely.
Tip: 1
PADERBORN - HANNOVER
PETR ŠVANCARA: Bude to nuda, hodně defenzivní fotbal bez šancí.
Tip: 0
David Křížka: Tyhle týmy jsem vysoko v tabulce nečekal, i když v Německu jsou odehrána tři kola. Tady ale však nemám nikoho za jasného favorita, takže zkusím plichtu.
Tip: 0
PSG - LYON
PETR ŠVANCARA: Tohle bude Zlatanův den, hatrickem sestřelí lyon, který se bude převážně jen bránit!
Tip: 1
David Křížka: To bude zajímavý šlágr kola francouzské nejvyšší soutěže, ale tady budu věřit Zlatanovi a spol. Lyon už není ten, co bývával.
Tip: 1
BRNO - LIBEREC
PETR ŠVANCARA: Oba budou spokojeni, sice to bude zajímavý zapas, jen se nikomu nepodaří skórovat a Liberec si pohlídá Zavalila, který tvoří veškeré góly Brna!
Tip: 0
David Křížka: Brno mě překvapilo, že jako oslabený tým dokázal sebrat tři body Slavii na její půdě. Nyní změří síly s Libercem, který je o bod za ním. Tady domácí mají šanci opět zabodovat, ale myslím si, že vydřou jeden bod.
Tip: 0
MLADÁ BOLESLAV - TEPLICE
PETR ŠVANCARA: Na české poměry to bude na šance hodně zajímavé utkání, ve skvělé atmosféře, hodně vyhecovaný a asi padne i červena karta! Domácí nakonec vyhrají, ale bude to krásný zápas!
Tip: 1
David Křížka: Oba celky se v tabulce nacházejí v druhé pětce. Tady taky nevidím vítěze, takže tipuji další plichtu.
Tip: 0
AC MILÁN - JUVENTUS
PETR ŠVANCARA: Opět zajímavý zápas ve skvělé atmosféře a předpokládám hodně takticky boj. Juventus povede a v závěru AC vyrovná!
Tip: 0
David Křížka:I v Itálii se bude konat velký šlágr kola. Na tento zápas jsem velice zvědavý, jak dopadne. Oba týmy drží po dvou odehraných kolech stoprocentní bodovou úspěšnost a díky nadcházejícímu vzájemnému střetu o ní minimálně jeden z nich přijde. Bookmakeři favorizují Juventus, ale nevidím to tak. Podle mě AC Milán bude bodovat, tady zkusím neprohru domácích.
Tip: 10


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 20. 9. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Mezi osmi vybranými zápasy je i zápas Synot ligy mezi Mladou Boleslaví a Teplicemi, který se hraje již v pátek. Aby měli čtenáři dostatek času na tipování, tak jsme pro ně vybrali bundesligový duel Wolfsburg - Leverkusen. Děkujeme za pochopení.

Autor: David Křížka

Komentáře (36)

Přidat komentář
ACSeRw!n

Mercedes

Reagovat
smazaný uživatel

Otylej ligovej podprumer se zelenkou si muzou podat ruce.jak tyhle vemena muzou delat v tv nechapu a ten hyskej je taky moudrej

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas jen s tím,že jako fotbalisti to byli všichni 3 podprůměr. Taková klasika české ligy . Teď ty komentáře Hyského a Zelenky jsou ,ale Švancík je . S ním je celkem prdel. Jeho komenty beru. Ti dva jsou na facku!

Reagovat
smazaný uživatel

Hyský byl výborný fotbalista,hlavně v té sezóně,jak postoupili do semifinále poháru UEFA,tak hrál skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

souhlas

Reagovat
db18

Hyský je tam přecejenom nejchytřejší z těch lidí, který ve studiu jsou - když Bosák ti radši popisuje příbuzenský vztahy atp.

A Švancara je zvaný hlavně na Fandu a Cool, kam ho berou, aby pobavil a přilákal diváky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ohledně Hyského se nebudu bavit. Jestli je chytrý budiž,ale já beru jeho komenty v TV a to je hnus co plácá. Ani není vtipný. Prostě . A Švancík je aspoň sem tam srandovní a nemele pi.oviny. Věc názoru.

Reagovat
db18

tak já si Hyského vybavuju jen, když mluví k dění na hřišti, jakmile plácají věci okolo, tak mi to splývá v jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě,že když mluví o dění na hřišti tak mele nesmysly. Ne vždy,ale často. Ale je fakt,že když tam je on tak vypnu zvuk,takže se možná "spravil".

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Il Architetto

Reagovat
db18

Kříž by toho měl nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ví o fotbale hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

Tohle je snad nejvíc nesympatickej člověk, kterej se kdy objevil jako expert ve fotbalovým studiu. Hroznej machírek.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

je v klidu

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

jestli pak ty nežárlíš?

Reagovat
Puskas

právě že v reálu působí sympaticky a slušně

Reagovat
db18

ale ty komentáře k tipům docela nesympatický jsou

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

těžké kolo

Reagovat
db18

11111(02)1(02)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Balboo drz se!!! jdu ohrozit tvou pozici!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám skoro samý remízky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston nikdo nevěří,Paderbornu taky ne,hrozní tipéři

Reagovat
johnik

Švanci se vyzná.....tipnul i červenou kartu

Reagovat
monty25

Jo, tip na zápas Boleslav - Teplice vyšel Švancimu dokonale a ČK byly dokonce dvě...

Reagovat
ACSeRw!n

"utkání, ve skvělé atmosféře"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,to je překvapivé,že Teplice ztratily neporazitelnost s takovými outsidery a hned 0:3,dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci je poskodil

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné,oni těm Mlaďákům často nadržujou

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele