Tipy Pavlíny Ščasné

24.10.2014, 10:50
Tipy a analýzy
V šestém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje bývalá fotbalistka Pavlína Ščasná. Jejím soupeřem bude šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

MANCHESTER UNITED - CHELSEA
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Nejlepší útok v čele s Diegem Costou bude mít proti týmu, který i díky karetnímu trestu kapitána ManU stále hledá svoji tvář, ulehčenou roli a odveze si z Manchesteru všechny body. Můj tip 1:3.
Tip: 2
Petr Starý: Být "neutrální", dám s klidným srdcem a bez přemýšlení dvojku, ale jako fandovi United mi to tak snadno nejde. Samozřejmě vidím, že Van Gaalův tým vypadá dobře (až na obranu) zatím jen na papíře a v reálu to dost skřípe, stejně tak vidím, jak je Chelsea rozjetá. Natipuji tak, abych mohl mít nějakou radost při každém výsledku. Pokud zápas dopadne dobře, budu rád za body pro United, pokud špatně, budu aspoň mít bod tady...
Tip: 2
REAL MADRID - BARCELONA
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Byť jsem fanynkou Barcelony, musím uznat, že Real disponuje v posledních zápasech velkou palebnou silou a hlavně forma Ronalda nahání strach. V zápase, ve kterém by mohlo padnout hodně branek, potvrdí Real současnou formu a v domácím prostředí vyhraje.
Tip: 1
Petr Starý: Pro půl světa zápas roku, pro mě ani tak ne, ale i tak se rád podívám, často to totiž bývá divadlo se vším všudy. Tipuje se těžko, favorita nemám, i když pokud bych měl o nějakém týmu říct, že ho nemusím, tak by to byla Barcelona. Jistota je tu podle mě jen jedna, že dostane svůj první letošní ligový gól. Jinak to může dopadnout jakkoliv, já tipnu plichtu.
Tip: 0
AC MILÁN - FIORENTINA
PAVLÍNA ŠČASNÁ: AC Milán bude chtít navázat na tři body dovezené z Verony a vyhraje i doma.
Tip: 1
Petr Starý: Dva pohároví aspiranti, ale každý v trochu jiné momentální pohodě. Milán se po třech ztrátách vrátil na vítěznou vlnu a stoupá tabulkou, Fiorentina po skalpu Interu odevzdala všechny body Laziu a dál se topí ve středu tabulky. Rozhodne domácí prostředí a aktuální forma.
Tip: 1
LEVERKUSEN - SCHALKE
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Schalke se po špatném začátku soutěže bude snažit atakovat pohárové příčky, Leverkusen bude ale těžký oříšek a souboj týmu hrajících Ligu mistrů nebude mít vítěze.
Tip: 0
Petr Starý: Schalke se po nepovedeném začátku sezóny zvedá, nový kouč Di Matteo zatím oba zápasy vyhrál, ale tady narazí. Leverkusen bude nad jeho síly, i přesto, že v posledních třech ligových zápasech bral vždy jen bod. Tipnu jedničku, ale na tiket bych jí nedal, kurzy na domácí jsou podle mě podhodnocené.
Tip: 1
WOLFSBURG - MAINZ
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Souboj týmů z popředí tabulky rozhodne domácí prostředí.
Tip: 1
Petr Starý: Může to vypadat jasně, ale ani tady to tak jasné nebude. Wolfsburg sice má formu, tři ligové výhry v řadě, ale všechny jen o gól a s týmy ze spodku tabulky. Navíc mají Vlci za sebou zápas EL v Krasnodaru a cestu z Ruska. Na druhé straně Mainz, který patří mezi čtyři celky bundesligy, které ještě neprohrály (což mi po osmi kolech přijde nevídané). Teď o svou neporazitelnost přijde, ale i tady se mi zdá, že kurzy na jedničku jsou nízké.
Tip: 1
LYON - MARSEILLE
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Marseille vyhrála posledních 8 ligových zápasů a na tuto sérii bude chtít navázat i v Lyonu, tentokrát se bude ale muset spokojit s bodem.
Tip: 0
Petr Starý: Lyon se po nepovedeném srpnu, kdy v lize třikrát prohrál a vypadl z předkola Evropské ligy, rozjel, šest zápasů neprohrál a v posledních dvou zápasech má skóre 8:1. Teď ho však čeká Marseille, jejíž bilance je ještě lepší, v prvních dvou kolech sice brala jen bod, ale od té doby nezaváhala, osmkrát vyhrála a zaslouženě a se slušným náskokem vévodí tabulce. Těžké na tipování, zkusím remízu.
Tip: 0
JABLONEC - TEPLICE
PAVLÍNA ŠČASNÁ: V tomto případě nejsem nezaujatým tipérem a přeji si jakýkoliv bodový zápis Teplic. V Jablonci to ale nikdy nebývá lehké, jejich tým v létě vydatně posiloval a po poslední ligové remíze si Jablonečtí nebudou moci dovolit prohrát. Proto tipuji dělbu bodů. Tip.
Tip: 0
Petr Starý: O Jablonci se říká, že by mohl prohánět Spartu a Plzeň v boji o titul. V tabulce to tak může vypadat, je třetí právě za dvojicí favoritů, ale na to, aby je mohl reálně ohrozit, myslím ještě nemá. Bude se prát o poháry a jedním ze soupeřů mu budou i Teplice, s nimiž se utká tentokrát. Měl by je tedy porazit a myslím, že se mu to podaří, doma ještě neprohrál a inkasoval jediný gól, naopak Teplice venku uhrály jen tři remízy.
Tip: 1
BOHEMIANS - LIBEREC
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Klokani se sice budou snažit odčinit porážku z Teplic a navázat na předešlé dobré výsledky z podzimní části, proti domácím ale bude stát soupeř, který bodovat musí. Liberec jistě nepatří do dolních pater tabulky a myslím, že zápas na Bohemce jim pomůže v postupu vzhůru.
Tip: 2
Petr Starý: Oba týmy jsou pro mě velkým překvapením ligy, Bohemka pozitivním, Slovan negativním. Jejich pozice v tabulce se čekaly obrácené. Klokani sice posledně dostali čtyřku v Teplicích, ale doma se jim v posledních kolech daří, bez inkasovaného gólu zdolali Budějovice a Slavii. Naopak Liberec se trápí, jen jednou vyhrál, v minulém kole doma zachraňoval aspoň bod ze zápasu se Slováckem až ve druhé půli. Byla to už jeho sedmá remíza a myslím, že v Ďolíčku přidá další. Jen mě trochu překvapuje, že mírným kurzovým favoritem jsou hosté. Čekal bych to opačně.
Tip: 0


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 25.10. v 17:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Mezi osmi vybranými zápasy je i duel Synot ligy mezi Bohemians a Libercem, který se hraje již v pátek. Aby měli čtenáři dostatek času na tipování, tak jsme pro ně vybrali zápas Slovácka s Plzní. Děkujeme za pochopení.

Autor: David Křížka

Komentáře (25)

Přidat komentář
Arbiter

PJeje asi nejvíc nasere, když to bude v zápase ManU s CFC remíza

Reagovat
PJ

Ani ne, i to bude pro United získanej bod a ne dva ztracený

Reagovat
Arbiter

myslel jsem si to, ale nabízelo se to

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsi PJ a ne PS?

Reagovat
smazaný uživatel

nechal si přiímení za svobodna

Reagovat
PJ

Reagovat
Liquid

Reagovat
PJ

protože DrD

Reagovat
smazaný uživatel

3. Kolo a ja nim len zacinam

Reagovat
madridcan

Velka skoda, ze El CLasico vyslo na toto kolo, respektive, ze este teraz tipuje redaktor...Teraz ked mam jednu z najvacsich sanci skoncit prvy a tipovat. Pri tom zapase by som sa poriadne rozkecal

Reagovat
Spalovač šancí

Tentokrát 8 x 2 a opět to bude celkem za 0

Reagovat
db18

...nějak moc dvojek

Reagovat
MySch017

United neprehrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy budou tipy Milady Kopečkové

Reagovat
mojmira

WOLFSBURG - MAINZ a v tabulce Borussia Mönchengladbach - Bayern Mnichov tak jak teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je i se zápasem Bohemians - Slovan, kdy mi tipujeme Plzeň s někým... Rovnou by mohlo být v článku osm jiných zápasů, než které budeme tipovat my

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsem napsal mi?

Reagovat
mojmira

no jo, toho už sem si nevšiml

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Vyjímečně lehké kolo, cokoli jiného než 8 bodů bude ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

no viděl bych to rozdělené na půl - 4x 1 a 4x 2 ... jsem zvědav, jak mi to vyjde, hlavně ta sázka na Lyon je spíš přáním než vírou

Reagovat
skat

a to samé platí u S04

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlína je dobře mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dagmar Damková, přezdívaná Švábová, ještě netipovala

Reagovat
Milan.B

zabudol som tipovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele