Tipy Pavla Hoftycha

24.04.2014, 20:30
Tipy a analýzy
V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje trenér české reprezentační devatenáctky Pavel Hoftych. Za redakci EuroFotbalu David Mareček. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

LIVERPOOL - CHELSEA
PAVEL HOFTYCH: Liverpool míří za titulem, hrají ve výborné formě a proti oslabené Chealsea (Terry, Čech) hrající na dvou frontách nezaváhají a zvítězí.
Tip: 1
David Mareček: V tomto zápase bude především záležet, zdali trenér Mourinho splní své hrozby a kvůli nevyhovujícím termínům nasadí od začátku hráče z lavičky. Pokud by se tak stalo, pak by Liverpool zřejmě neměl s Chelsea větší problémy a dále by tak neohroženě kráčel za titulem.
Tip: 1
SOUTHAMPTON - EVERTON
PAVEL HOFTYCH: Hosté hrají ve velmi dobré formě, neustále jsou ve hře o Ligu mistrů, ale Southampton je doma poměrně silný a utkání skončí remizou.
Tip: 0
David Mareček: Everton potřebuje nutně získat 3 body, aby mohl ještě v závěru sezóny dotírat na Arsenal a případně mu vzít možnost bojovat v příští sezóně o Ligu mistrů. Naopak Southampton není v ideální formě, navíc již prakticky o nic nehraje a to bude zřejmě rozhodující faktor.
Tip: 2
BILBAO - FC SEVILLA
PAVEL HOFTYCH: Věřím Athleticu. Souboj týmů hrajících ve velké pohodě a formě rozhodne domácí prostředí, tam jsou Baskové velmi silní a hráči Sevilla FC budou mít v nohách zápas semifinále EL.
Tip: 1
David Mareček: Ačkoliv hraje Sevilla poslední zápasy ve velké formě, tak ze San Mamés si odveze pouze remízu a bodový odstup zůstane nadále tříbodový. Důležitou roli může hrát také náročný čtvrteční zápas Evropské ligy, který Seville vezme sílu bojovat o 3 body.
Tip: 0
VALENCIA - ATLÉTICO MADRID
PAVEL HOFTYCH: Atlético Madrid jde tvrdě za titulem, trenér Simeone vtiskl mužstvu dravý styl a hráče dokáže zdravě nabudit, Valencia už letos na pohárové umístění nedosáhne a na Atlético nebude stačit.
Tip: 2
David Mareček: Oba týmy budou mít v nohách náročná pohárová utkání a i to se může ke konci sezóny projevit na tempu zápasu. Neočekávám žádné gólové hody, naopak Valencia si pohlídá bezbrankovou remízu a Atlético si tak zkomplikuje cestu za titulem.
Tip: 0
AS ŘÍM - AC MILÁN
PAVEL HOFTYCH: AS Řím se snaží komplikovat Juventusu obhajobu titulu a udělá maximum pro vítězství. AC Milán je ale rozjeté, 5x za sebou zvítězilo a utkání skončí remizou.
Tip: 0
David Mareček: Ačkoliv bych si přál, aby takové výkony, jaké letos předvádí AS, předváděl jejich městský rival Lazio, tak musím uznat, že AS si druhou příčku zaslouží. Rozjeté AC však podle mě dokáže urvat na Stadiu Olimpicu bod za remízu a AS tím definitivně uteče titul.
Tip: 0
INTER MILÁN - NEAPOL
PAVEL HOFTYCH: SSC Neapol má skvělou sezonu, na hřišti Interu neprohraje.
Tip: 02
David Mareček: Ani znalosti Waltera Mazzarriho o kádru Neapole tentokrát nebudou Interu nic platné, zápas rozhodne největší útočná hvězda hostů Higuaín. Tip: 2
LEVERKUSEN - DORTMUND
PAVEL HOFTYCH: V Leverkusenu došlo po špatných výsledcích k personálním změnám, což se projevilo jasným vítězstvím v Norimberku a v utkání s výtečně hrající Borussií Dortmund neprohrají.
Tip: 10
David Mareček: Leverkusen se po slibném začátku začal propadat tabulkou a i přes suverénní výhru v minulém kole zbyde na Bayer pouze boj o čtvrté místo. Tím spíš, že do Bay Areny přijede rozjetý Dortmund, vezme domácím všechny tři body a sám se přiblíží konečnému druhému místu.
Tip: 2
BOHEMIANS 1905 - SLAVIA
PAVEL HOFTYCH: Vršovické derby o přežití rozhodne větší psychická pohoda domácích, kteří mají s pásmem sestupu větší zkušenosti a klidného stratéga Klusáčka na lavičce.
Tip: 1
David Mareček: Těžký zápas, navíc tady asi bude mít Hoftych lepší info. V důsledku souboje dvou nejhorších ofenziv ligy mi z toho vychází ubojovaná bezbranková remíza. Tip: 0


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v pátek 25.4. v 20:45(v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomhle kole nejde udělat 0, když je tam Liverpool - Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo ale ten zbytek zápasů je na posrání

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Interu..no nevím,jestli je Bilbao Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ok no..opraveno

Reagovat
kalla

Těžký kolo

Reagovat
Jackmaker1989

Chcel by som podotknúť iba jednu vec. Je mi jasné, že liverpool je favorit, hrajú skvelý futbal a možno aj vyhrajú, ale kde ľudia prišli na to, že proste to bude jednoznačný zápas pretože nastúpi béčko? áno, nastúpi béčko, ale uvedomuje si niekto, že je vysoká pravdepodobnosť, že to "béčko bude Lampard, Matič, Salah, Mikel, Demba? zdá sa tu niekomu že je to béčko? možno v chelsea áno ale v hociktorom tíme nie. Salah a Matič len pretože už LM nemôžu hrať a Lampis a Mikel pretože LM nemôžu hrať pre karty. Naviac obrana si myslím, že bude dosť silná, pretože nikto iný okrem Ivanoviča, Cahilla, Luiza a Azpiho a vlastne aj Cola nemôže hrať. A pochybujem, že nasadí Kalase a niekoho iného. Takže zostava chelsea bude silná, pretože to bude "béčko". Každopáne Liverpool je favorit, ale kecy miestnych ľudí že "béčko" sú hrozné. Vyhlásil to mourinho, ale on dobre vie čo povedal a všetci mu to zase zožrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě někteří si to vykládají tak, že tam nasadí prostě lidi z nějakého imaginárního B-týmu, který hraje 3. ligu, tak jako tomu je třeba u nás, což je samozřejmě nesmysl. Hrát budou lidi z A-týmu, ale je jasné, že někteří jsou prostě pro tento zápas out a je jasné, že některé hráče Mouirinho bude šetřit. Podle mě skutečně nasadí do obrany Kalase nebo ještě někoho dalšího. Pokud ne, tak prostě popře jejich význam, aby v tom týmu byli, protože "vhodnější" možnost pro jejich nasazení už mít prostě nebude.

Nemyslím si, že ten zápas bude až tak jednoznačný, ale Liverpool si pro tu výhru prostě dojde. Lamps, Salah, Matič, Demba jsou sice dobří hráči, bezesporu kvalita, ale nejsou to defenzivní hráči resp. hráči, kteří by byli schopni sílu Liverpoolu zastavit.

Reagovat
Jackmaker1989

Kto nie je defenzivný hráč? veď lampard hráva v podstate na defenzívnom záložníkovi a matič tiež, pretože všetky lopty idú cez nich. a to nehovorím ani o mikelovi ktorý bude hrať, takže táto záloha bude podľa mňa viacej defenzívna ako ofenzívna. plus demba ktorý vie skvele brániť pri štandardkách ako napr. v nastavení proti PSG. Jediný ktorý bude z týchto menovaných ofenzívny je salah a myslím si, že hra smerom dozadu je mu bližšia ako edenovi...Som akurát zvedavý na zloženie obrany. a úprimne? mourinho má pravdu, veď to je na hlavu aby anglické kluby hrali v nedeľu a v stredu odvetu. ostatní dostávajú výnimky a oni nie (a je jedno či by to bola chelsea, united, arsenal, city)...

Reagovat
smazaný uživatel

já s tebou víceméně souhlasím, svůj názor na tu sestavu už jsem napsal nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Matič je defenz halv, to jsem popletl

Reagovat
pobody's nerfect

přesně tak, on moc dobře ví, co říkal, protože teď z toho zápasu vždy vyjde jako vítěz, buď vyhraje a bude za génia, který vyhrál i s Bčkem (což se doufám nestane) a nebo prohraje a svede to na FA, je to komediant

Reagovat
smazaný uživatel

tak vítěz nebo komediant?

Reagovat
aurelio

Predstava zálohy Matić - Lampard - Mikel - Salah mi príde celkom smiešna ale tiež si nemyslím, že nastúpi B-čko, veď to ani nikto nepovedal, povedal, že nastúpia iní hráči ako tí, čo budú hrať v Lige majstrov. Každopádne, ak by hral Kalas, tak by to bola pre neho veľká skúška. Navyše Mourinho v utorok povedal, že po zranení Terryho nemal na lavičke žiadneho obrancu ... takže toľko k dôvere v jeho schopnosti

Reagovat
Feind

podle me je to od nej skvely tah. rekl bych, ze se "boji" prohry, tak radeji nasadi becko a bude rikat, ze prohrali se slabsi sestavou, asi citi ze je to lepsi nez prohrat s plnou sestavou

Reagovat
Feind

boji je asi silne slovo, spis si nemysli, ze vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan!

Reagovat
oli9

Všechno remízové zápasy až na LFC

Reagovat
smazaný uživatel

mně se to původně taky zdálo, ale nakonec mám remízy jenom dvě

Reagovat
risk je zisk

Live proste Chelsea prejede od zacatku az po konec :) Tip 3:1 a konecne maji titul :))

Reagovat
Mr.Mike

ot: neměl by někdo jména hráčů o kterýxh se spekuluje že je chce Pelta do Jablonce? myslím že to bylo v dnešnim sportu

vim že se psalo o Plašilovi, Hübschmanovi a Junovi

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jsem slyšel o Krmašovi a určitě si někoho přetáhne z Liberce Šilhavý

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Hübschman, Tomáš Jun, Matěj Hybš, Haris Harba, Přemysl Kovář, Martin Pospíšil, David Pavelka, José Antonio Romera

via Deník Sport, ber to s nadhledem.

Reagovat
Mr.Mike

díky no jména pěkný no z toho by byl dobrej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Lidičky omlouvám se za spam, ale mám 75% slevový kupón na FM 2014. Má-li někdo zájem pište

Reagovat
Pony Slaystation

Dpč, zrovna dneska končí tipovačka v pátek...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínská fotbalová legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele