Tipy Pavla Hoftycha

03.05.2013, 14:52
Tipy a analýzy
Máme tu opět víkend a s ním i další jarní pokračování rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat bývalý trenér a nyní funkcionář slovenského klubu Spartak Trnava Pavel Hoftych. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Ondřej Linhart. Pro čtenáře jsme přichystali závěrečné kolo třídílného cyklu tipovací soutěže.

LIVERPOOL - EVERTON.
PAVEL HOFTYCH: V letošním Merseyside derby na sebe narazí sousedi v tabulce, a tak se dá očekávat vypjatý a vyrovnaný zápas. Liverpool v minulém kole ukázal, že se dokáže velmi dobře vypořádat se ztrátou nejlepšího střelce mužstva Suaréze a rozstřílel Newcastle. Everton stále živí naději na Evropskou ligu a tak bude mít zcela jistě o motivaci postaráno. Podle mého názoru uvidíme velmi vyrovnané utkání, ve kterém může rozhodnout sebemenší chybička na té či oné straně.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Liverpoolské derby má vždy velký náboj a i když jsou domácí bez šance na evropské poháry, souboj s rivalem nebudou chtít vypustit. Přeci jenom si ale myslím, že Toffies mají větší motivaci a na Anfiled Road neprohrají.
Tip: 02
MANCHESTER UNITED - CHELSEA
PAVEL HOFTYCH: Manchester, který v minulém kole oslavil titul, bude chtít proti Chelsea potvrdit svou dominanci v Anglickém fotbale, zato Chelsea musí udělat vše proto, aby se alespoň udržela na pozici zajišťující přímý postup do Ligy mistrů. Aby si však z Old Trafford odvezla body, bude muset uhlídat nejlepšího střelce Premier League Robina Van Persieho, jenž vstřelil v posledních čtyřech zápasech úctyhodných šest branek. Pokud se jí to podaří, tak si z Manchesteru minimálně bod odveze.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Další anglický šlágr jako hrom. Čerstvý šampión už o nic hrát nemusí zato Blues potřebují zabrat. Svěřenci trenéra Beníteze bojují o Ligu mistrů a body z "divadla snů" by se jim hodily. Tuším, že se jim to povede a sice brankou Lamparda.
Tip: 2
SEVILLA FC - ESPANYOL BARCELONA
PAVEL HOFTYCH: Sevilla je pro mě tento rok velkým zklamáním. Tým, jenž pravidelně hraje o špici tabulky se tento rok potácí na desátém místě bez možnosti bojovat o místa zaručující pohárovou Evropu. Zato v Espanyolu vládne od příchodu trenéra Javiera Aguirreho spokojenost. Mexický trenér vytáhl Espanyol do klidných vod a tak může hrát Espanyol uvolněně a bez obav o setrvání v Primera Division. Myslím si však, že v tomto zápase rozhodne kvalita kádru a Sevilla těsně zvítězí.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Španělskou ligu příliš nesleduju. Vše se točí kolem Realu a Barcy, sem tam Atlétika a Valencie. Celek z Andalusie dříve hrál když ne o špičku, tak o pohary určitě. Letos je to ale bída a o Espanyolu ani nemluvim. Budou padat branky, tipuju remízu 2:2.
Tip: 0
NEAPOL - INTER
PAVEL HOFTYCH: Neapol svou kvalitou momentálně Inter jasně převažuje a není divu, že mezi těmito týmy je šestnáctibodový rozdíl. Inter navíc v týdnu přišel o kapitána Zanettiho a i kvůli této ztrátě hosté v Neapoli nezabodují. Neapol si díky vítězství udrží náskok na třetí AC, zatímco Interu se bodově vzdálí konkurenti o postup do pohárů.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Inter je letos úplně mimo, navíc jeho kádr kosí jedno zranění za druhým. Neapol bude zkrátka favoritem a výhrou nad Nerazzurri si definitivně pojistí druhé místo.
Tip: 1
FIORENTINA - AS ŘÍM
PAVEL HOFTYCH: Ve Florencii se dost možná odehraje klíčový zápas pro obě mužstva. Vzhledem k ofenzivnímu stylu těchto mužstev se dá očekávat, že padne spousta branek. Ačkoliv je AS Řím po vysoké výhře nad Sienou v dobrém rozpoložení, tak neočekávám, že si z Florencie odveze všechny tři body a Fiorentina tak i nadále zůstane ve hře o Ligu mistrů.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Když bych měl tipovat nezaujatě, dám na domácí. Mají skvělou formu a navíc se přetahují s Milánem o Ligu mistrů. Jenomže jako věrný fanoušek Rossoneri si nepřeju nic jiného než ztrátu Violy. Je to mé zbožné přání, doufám, že mě Řím mile překvapí.
Tip: 02
DORTMUND - BAYERN
PAVEL HOFTYCH: Tady není co hodnotit, vizitku si oba týmy vystavily v Lize mistrů a momentálně se jedná o super utkáni, super mužstva a taky o generálku na velké finále.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Tak to je těžký kalibr. Čerství finalisté LM proti sobě v rámci již rozhodnuté Bundesligy. Vlastně jde o jakýsi předkrm před velkým německým finále. Bayern, to je ohromný stroj, ale Borussia hraje také velmi dobře a mě osobně je sympatičtější. Chtěl bych, aby vyhrál Bayern a Borussia aby jim to ve Wembley oplatila. Myslím si ale, že bude plichta.
Tip: 0
SLAVIA - JABLONEC
PAVEL HOFTYCH: Slavia se protrápila až k výměně trenéra. Mužstvo má svoji kvalitu a s novým koučem přijde uvolněnější atmosféra a větší klid od fanoušků. Hráči toho využijí a doma Jablonec, který po odchodu Lafaty a Kovaříka už není tak silný, porazí.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Trenér Rada je fuč a Slavia by mohla zase začít hrát fotbal. Nevím, jestli je jmenování Petrouše staronovým trenérem dobrá volba, ale alespoň pro zápas s Baumitem by to mohlo zafungovat.
Tip: 1
LIBEREC - SPARTA
PAVEL HOFTYCH: I přes zaváhaní Sparty s Jihlavou mají oba tymy velkou formu. Liberci se rozstřílel Rabušic a velkým nebezpečím pro soupeře jsou Delarge a Štajner, který stále ještě umí rozhodovat utkání. Sparta se po Jihlavě dostala pod určitý tlak, ale je to dost zkušené mužstvo s klidným trenérem a ustojí to. Velká výhoda Sparty je v potenciálu náhradníků (Kweuke, Bednář) a myslím, že ve vyrovnaném utkání právě oni přinesou vítězství Spartě.
Tip: 2
Ondřej Linhart: Letenští v tomto zápase nesmějí zaváhat nebo se jim může výrazně vzdálit titul. Jenže Liberec představuje pro Spartu velké trauma. Těžko tipovat. Vítězslav Lavička a spol. to nakonec urvou, teď mám na mysli toto utkání.
Tip: 2


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 4.5. v 16:35 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (49)

Přidat komentář
madridcan

Nejak mi nechce ulozit tipy, ale ked mi ich ulozi, tak si s prehladom aspon po sest bodov dojdem. Toto je velmi lahke kolo.

Reagovat
Kily

já zrovna koukám na kurz 2,25 na Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

MU-CFC jak?

Reagovat
madridcan

jednotka pomerne jasna

Reagovat
TheAdy

si nemyslím, titul už mají. x2

Reagovat
madridcan

Titul, netitul, Manchester im nepusti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no dobře.

Reagovat
Aldeano

1

Reagovat
Kily

já dal plichtu, možná to změním na jistější 02

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PJ

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
REPLIKATOR

Zrovna ti mu vyhráli volby...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem se díval na diskuze třeba na idnes, tak jsem si spíš myslel, že kdyby se ti lidi sešli společně někde na náměstí, tak budou uprostřed pálit jeho fotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na novinkách to bylo zase uplně opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale neřekl bych, že mu to vyhrálo volby.

Reagovat
risk je zisk

volby mu vyhralo to ze nejvetsi souperi si to vlastne posrali sami..tokyo tim ze obelhal papiry..fischer znicehonic zacal mluvit sracky..potetovanej byl potetovanej :// skoda..babu nechtel nikdo rakusana mozna nevolili protoze je predseda topky..byl to docela kruty boj..:D a hlavne zemanovi pomohlo ze odesel z politiky a zacal se venovat lidem (predevsim duchodce)

Reagovat
smazaný uživatel

Okamura nebyl soupeř. Okamura je šašek.

Reagovat
REPLIKATOR

Na Idnes to bylo tak 50 na 50, na Novinkách tak 90 na 10 pro Zemana a Novinky mají daleko větší návštěvnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Bola.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
C-M@ster

Ono to dost sedí na diskuzi na novinkách.

Jeden příklad za všechny: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/552992_4185012307111_962785737_n.jpg

Ale i kdybych nebral v potaz gramatiku, ti lidé často diskutují o něčem, čemu absolutně nerozumí.

Reagovat
C-M@ster

myslel jsem pravopis. ne gramatiku.

Reagovat
smazaný uživatel

co sem teda viděl, tak tenhle chlap je tam snad největší exot

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nejde vidět na tom odkazu,co tam bylo?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
MySch017

Myslím, že United takýto zápas nevypustia aj keď im už o nič nejde... CFC si neodvezie ani bod

Reagovat
burinka

jen jedna dvojka + srdcová jedna na slávku.. cejtim, že tentokrát budu rád za klasický 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern sice s lavičkou, ale stejně vyhraje, Sparta taky s Lavičkou a prohraje a Slavia doma zníčí Jablonec hattrickem znovuzrozeného Škody.

Reagovat
Aldeano

Vyhraje Sparta a Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

nene

Reagovat
kmotor corleone

V letošním Merseyside derby na sebe narazí sousedi v tabulce, a tak se dá očekávat vypjatý a vyrovnaný zápas.

Reagovat
Filipow

Sparta, Bayern dva , zbytek jedna.

Reagovat
kalla

Bayern 2, Neapol 1 a zbytek 0

Reagovat
adalbertus

samé remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak tipujete Vladimír Kličko vs. Francesco Pianeta?

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
AjaxFans

1

Reagovat
Milan.B

1 na body

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kličko vyhraje na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Co nám to děláte? Takový vražedný zápasy!

Reagovat
madridcan

Bayernu nebude hrat Robben, Ribery, Schweinsteiger a Lahm

Reagovat
Il Architetto

0 0 0 0 0 1 1 1

Reagovat
smazaný uživatel

si sežral USB kabel, že tu sereš jedničky a nuly?

Reagovat
burinka

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Hoftych je fajn trenér i člověk

Reagovat
smazaný uživatel

3 bodíčky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele