Tipy osobnosti: výsledky

15.12.2007, 08:59
Tipy a analýzy
Zaujalo nás
Osobnosti díky Pavlu Hoftychovi vedou již 6:4! Zlínský kouč totiž jednoznačně převálcoval zástupce našeho serveru EuroFotbal.cz Petra Vaněčka 4:1,5.

Pavel Hoftych se správně trefil čtyřikrát, což je padesátiprocentní úspěšnost, která mu stačila na pohodové vítězství nad redaktorem EuroFotbalu, jemuž se příliš nedařilo. O vítězství trenéra zlínské Tescomy rozhodly tři zápasy. Narozdíl od svého protivníka věřil v plný bodový zisk Norimberku, Frankfurtu a Marseille a to rozhodlo o konečném stavu 4:1,5. Naopak u čtyř zápasů svítí na bodovém kontě obou tipujících nula - ani jeden z nich neočekával výhru Tottenhamu nad Manchesterem City a Palerma nad Fiorentinou, netrefili také dva zápasy Gambrinus ligy, v nichž Budějovice zdolaly Zlín a Olomouc uhrála bod v Boleslavi.

zápas výsledek Pavel Hoftych Petr Vaněček
tip body tip body
Tottenham - Manchester City 2:1 2 0 0 0
Č. Budějovice - Zlín 1:0 0 0 0 0
Most - Ostrava 0:2 2 1 2 1
Ml. Boleslav - Olomouc 1:1 1 0 1 0
Palermo - Fiorentina 2:0 0 0 02 0
Norimberk - Hertha 2:1 1 1 10 0,5
Frankfurt - Schalke 04 2:2 0 1 2 0
Marseille - Monaco 2:0 1 1 0 0
celkem:   4   1,5


Osobnosti výborně završily první část tipovačky. Před čtyřmi koly totiž prohrávaly 2:4 a povedl se jim velkolepý obrat na 6:4. Máme se na co těšit na jaře, kdy se rozeběhne společně se startem jarní Gambrinus ligy další díly rubriky Tipy osobnosti. Redakce EuroFotbal.cz má o čem přemýšlet přes zimu. Můžeme vám prozradit, že obsazení osobností pro jednotlivá kola ve druhé části se nebude nijak výrazně lišit od podzimu a pokusíme se zvýšit počet osobností ne úplně fotbalových.

Autor: David Křížka

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jaký Kartáč

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možný, ty osobnosti nás ještě porazí

Reagovat
smazaný uživatel

jasne pozvete si nekoho kdo tomu nerozumi at ziskate aspon nejakej bod na jare , jinak me to tipovani redakce docela prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

minulej měsíc jsem skončil 7., cena mi přišla a doufám,že tedko to bude lepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele