Tipy osobnosti: výsledky

09.10.2007, 17:08
Tipy a analýzy
Je za námi čtvrtý díl našich Tipů osobnosti a potřetí byl úspěšnější zástupce redakce EuroFotbalu. Ze souboje se známým bavičem, moderátorem a příležitostným fotbalistou Petrem Novotným vyšel vítězně Radim Šantrůček.

O vítězství redaktora v poměru 3,5:2 rozhodly tipy na italskou Serii A. Zatímco Petr Novotný za tipy na vítězství Fiorentiny nad Juventusem a remízy mezi Laziem a AC Milán nezískal ani bod, Radim Šantrůček bral za tip 02 na Juventus půl bodu a za výhru AC Milán jeden bod.

V zápasech anglické i české ligy si oba soupeři vedli stejně. Zatímco v anglické skončili oba soupeři s nulou ze dvou zápasů, překvapila je remíza Tottenhamu v Liverpoolu a nevěřili Newcastlu doma s Evertonem, v české lize znamenaly čtyři zápasy zisk dvou bodů pro každého. Zajímavostí je, že všechny tipy na Gambrinus ligu byly rozdílné, Novotný bral po bodu ze dvou zápasů a Šantrůček zůstal na nule, u druhých dvou zápasů to bylo naopak.

Petr Novotný byl blízko získání zvláštního uznání - nejenže uspěl s tipem 2 na derby Sparty se Slavií, ale daleko od pravdy nebyl ani se svým odvážným tipem na přesný výsledek 0:3.

zápas výsledek Petr Novotný Radim Šantrůček
tip body tip body
Zlín - Olomouc 0:0 2 0 0 1
Ostrava - Tiplice 0:0 0 1 1 0
Sparta - Slavia 0:2 2 1 0 0
Brno - Mladá Boleslav 0:3 0 0 2 1
Liverpool - Tottenham 2:2 1 0 1 0
Newcastle - Everton 3:2 2 0 0 0
Fiorentina - Juventus 1:1 1 0 02 0,5
Lazio Řím - AC Milán 1:5 0 0 2 1
celkem:   2   3,5
Příští týden je v evropských ligách reprezentační přestávka, takže si pauzu dáme i my a další kolo Tipů osobnosti vám přineseme za dva týdny. Naše pozvání přijal komentátor Tomáš Radotínský, proti němu se postaví Tomáš Pavlík.

Autor: Petr Starý

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hooonza Slepička už komentuje i NHL .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
satan_666

:D tak to si nekdy pustim...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš pospíchat, on s tím teprve začíná, takže jeho výkon zatím není stoprocentní. Nicméně už stačil sprdnout režiséra za to, že moc rychle stříhá a on pak absolutně nemá šanci vidět, kterej hráč přijímá přihrávku .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no Jágra si snad nezplete

Reagovat
rufus

A když komentuje Čapoun Spartu, tak Miroslava Slepičku s oblibou zaměňuje za Jana Slepičku.. Asi se spolu oba komentátoři kamarádí a Čapoun na něj nemůže zapomenout

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

...až teraz to začne mať úroveň

Reagovat
HOST*

SLOVÁKU POJEBANEJ.

Reagovat
HOST*

ty bys nic nevyhráli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele