TIPY NA VÍKEND (20)

28.07.2007, 10:00
Tipy a analýzy
Musíme počítat s tím, že příští týden se hraje druhé předkolo Ligy mistrů, a tak nejeden tým své opory nepostaví. Tahákem jsou určitě odvety Intertoto Cupu a zápas Bayern - Schalke, jinak není nabídka sázkových příležitostí nijak pestrá, ale následující týdny bude stále bohatší.




Dosavadní bilance:
Vklady: 644,55
Výběry: 604,86
ROI: -6,15


Německý ligový pohár - finále

Bayern - Schalke ... 0 ... 3.32

Víceméně se do finále dopracovaly týmy, od kterých se to čekalo. Bayern posílil a výsledky tomu odpovídají. V cestě do finále vyřadil Brémy a Stuttgart celkovým skóre 6:1, když branky obstarával hlavně Ribéry a se Stuttgartem i Sandro Wagner. Jenomže oba jsou podle mých informací zraněni a v neděli nenastoupí. Otazníky visí i nad Klosem a Schweinsteigerem, a tak je možné, že Bayern bude poloviční. Na straně Schalke mají problémy jen obránci Rafinha a Bordon, ale ti by hrát měli.
Důvěra: 5/10


Dánsko

Kodaň - Viborg ... 1 ... 1.28

Ačkoliv Kodaň čeká v úterý předkolo Ligy mistrů proti Beitaru Jeruzalém, sázku na ni doporučím. Kurs je nízký, protože Viborg je hodně slabý. Zatím je na posledním místě, i když jen po dvou zápasech. Nicméně s formou se rozhodně nepotkal. Kodaň má našlapaný program, ale tým, kde hraje Jesper Grönkjaer nebo Marcus Allbäck, si musí doma s Viborgem poradit.
Důvěra: 9.5/10


Rakousko

Mattersburg - Sturm Graz ... 1 ... 1.99

Mattersburg to zatím rozjel ve velkém stylu a vede tabulku. Naposledy tým okolo Carstena Janckera porazil vídeňský Rapid. Všechno nasvědčuje tomu, že Mattersburg se bude pohybovat nahoře, protože i po loňské úspěšné bronzové sezóně vydatně posílil. Sturm je zatím na třetím místě. Střelecky ho táhne Srb Stankovič. Ani na jedné straně nemám informace o výraznějších ztrátách, a tak věřím, že Mattersburg bude pokračovat v dobrých výkonech.
Důvěra: 6.5/10


Rusko

CSKA Moskva - Chimki ... hcp 1 ... 2.05

CSKA se s přehledem propadá tabulkou dolů. Před pěti koly byl moskevský tým druhý, nyní už je pátý. Je to tím, že z posledních deseti zápasů vyhrál jen dva. Ovšem včetně toho posledního na Lokomotivu a očekávám tedy výrazně probuzení a zlepšení výkonů a hlavně výsledků. Svůj podíl měla na krizi i absence útočníka Vagnera Lova, který reprezentoval Brazílii na Copa América. Ale vrátil se ve velkém stylu, když na Lokomotivu zařídil výhru 2:1. Budiž mu tedy odpuštěno. Chimki je aktuálně bod od sestupu, nevyhrálo už šest zápasů. Argumentů je dost a výhra CSKA bude výrazná.
Důvěra: 7.5/10


Slovensko

Slovan - Žilina ... 10 ... 1.5

Zápas se hraje v sobotu večer a ve středu večer hostí Žilina pražskou Slavii ve veledůležitém zapase Ligy mistrů. Podle mě některé klíčové hráče, jako jsou Lietava nebo Štyvar, pošetří. Proti Dudelange to opravdu nebyla žádná sláva, ale první půlhodina odvety, po které Žilina vedla 3:0, ukázala mnohé. Slovan je papírově třetí nejsilnější tým na Slovensku, hned po Žilina a bratislavské Atrmedii a jeho síla je hlavně doma, kde v prvním kole porazil Dubnici 4:1. Nevidím důvod, proč by Slovan proti eventuálně oslabené Žilině nemohl uhrát alespoň bod. Odvážnější z vás mohou samozřejmě zkusit jedničku!
Důvěra: 7.5/10


Intertoto

Utrecht - Hammarby ... postup Utrechtu ... 1.65

Utrecht si solidně zadělal na postup už v prvním zápase, kdy uhrál hezkou remízu 0:0. Původně jsem předpokládal, že Hammarby doma Utrecht potrápí trochu víc, ale to se nekonalo. Postupové šance vidím silně na straně Nizozemců a kurs 1.65 mi přijde hodně dobrý. Setkají se týmy bez hvězd. Možná lze jmenovat útočníka Utrechtu Cedricka van der Guna, kterého vychoval Ajax a hrál i v Dortmundu. Hammarby by mělo být rozehranější, ale to se zatím moc nepotvrzuje. Ve švédské lize je na pátém místě díky tomu, že výborně hraje doma (6-0-1), zato venku je to velké trápení a hledání vhodné taktiky (bilance 0-3-4). Myslím, že z Utrechtu pojedou hráči Hammarby jako poražení a tedy nepostupující.
Důvěra: 7.5/10


Francie

Nantes - Reims ... 1 ... 1.55

Velmi slavný francouzský klub s bohatou historií FC Nantes bude letos válčit ve druhé lize. Potenciální hvězdy budeme hledat v současném kádru jen těžko. Z trochu známějších fotbalistů tu působí třeba záložník Emerse Faé nebo kanonýr Luigi Pieroni. Hrál tu i výborný švédský záložník Christian Wilhelmsson, ale ten včera zamířil na další hostování, tentokrát do Boltonu. Prioritou pro Nantes je logicky postup zpět do nejvyšší ligy. Tým Reims nemusí mít s postupu ani ze sestupu vůbec strach. V loňské sezoně skončil v klidu jedenáctý. Venku byl čtvrtý nejhorší a do Nantes pojede s velkým respektem. Podle mě jasná jednička! Důvěra: 7/10


Autor: Michal Teřl

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

taq hned první tip se nepoved...skoda

Reagovat
HOST*floppy

tak ani ten pátej :)

Reagovat
HOST*

hjl

Reagovat
HOST*

Nemohli by tu být ty tipy dřív než v sobotu???

Reagovat
HOST*

Mattersburg - Sturm Graz 2:2

Reagovat
HOST*

nantes 5:0, aspoň že něco, ale zas to bude lepší až budou pořádný zápasy..na tyhle sračky se nedá sázet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele