TIPY NA VÍKEND (18)

25.05.2007, 23:37
Tipy a analýzy
Vítejte u Tipů na víkend. Naposledy nahlédneme do tajů evropských lig, protože nás čeká jejich rozuzlení. A pak dlouhá dieta. Poslední kola se hrají v Česku, ve Francii a v Itálii, které se obloukem vyhnu. Probereme play off v Nizozemsku a finále pohárů v dalších zemích. Pokusím se opět vybrat to nejlepší. Good Luck !



Dosavadní bilance:
Vklady: 436,55
Výběry: 411,02
ROI: - 5,85


Česko

Kladno - Plzeň, 02 1.42
Plzeň má na jaře velmi dobrou formu. Má mladý ambiciózní tým podpořený podle mě nejlepším brankářem ligy Daňkem a na hřišti nevýrazného Kladna všechno v klidu potvrdí.

Sparta - Most, 1 1.11
Sparta má v posledním kole matchball v podobě domácího zápasu s Mostem. Důležitou roli hrají dvě věci. Zaprvé Sparta má formu a konečně se jí herně trochu daří a zadruhé Mostu o nic nejde. Nevěřím, že se bude něco dramatizovat. Sparta vyhraje a bude mistrem.
Důvěra v oba zápasy současně: 8,5/10

Mladá Boleslav - Liberec, - 2.5 branky 1,68
V tomto zápase jde o dost. Liberec teoreticky může sahat po titulu, ale spíše bude chtít zabrat druhé místo a jít do kvalifikace Ligy mistrů. Boleslav musí jít do výhry protože remíza pro ní prakticky nic neřeší. Oba aktéři tohoto zápasu se musí ohlížet na jih Čech, kde hraje Slavia. Liberec s ní má vzájemný zápas lepší, ale s Boleslaví hrál doma 1:1. Boleslav má se Slávií bilanci horší a má tak nejhorší výchozí pozici. Bude to ještě zamotané, ale tenhle zápas bude opartný a rozhodne ho jedna, maximálně dvě branky.
Důvěra: 7,5/10


Francie

Troyes - Lens, 2 1.55
Jenoduché vysvětlení. Troyes jistý sestupující, Lens v případě výhry bere třetí místo. Kádry jsou kompletní.
Důvěra: 8/10

Lyon - Nantes, +2,5 branky 1.68
Velký šok způsobil v pátek Gerrard Houllier, když rezignoval na funkci manažera Lyonu. Zřejmě to nečekali ani sami hráči a já doufám, že to bude velký motivační prvek. Rozlučka s trenérem, papírově nejslabší možný soupeř. Mohl by to být pohledný zápas, ke kterému patří branky. Tuto sázku doporučím i když lyonské ofenzivní hvězdy Juninho, Fred, Kallström a Wiltord nenastoupí. Důvěra: 8,5/10


Nizozemsko

Ajax - Alkmaar, 1 1.86
První zápas vyhrál Alkmaar 2:1, brankou Arveladzeho z poslední minuty hry. Všeobecně si myslím, že Ajax je kvalitnější, jak herně, tak hráčsky. Má lepší formu a proto Alkmaar vyřadí a postoupí do Ligy mistrů.
Důvěra: 8,5/10


Norsko

Sandefjord - Rosenborg, 2 1.86
Rosenborg je bezpochyby nejkvalitnější klub v Norsku. Zázemí, kádr i cíle to vše je nejvyšší možné. Je to tak trochu něco jako naše Sparta. Trondheim ze začátku tápal, ale v posledním zápase se chytil a porazil Kristiansand 4:1. Mohl by to být impuls do dalších zápasů. Sandefjord je nováček a doma není špatný. Možná bude mít trochu respekt.
Důvěra: 8/10


Španělsko

Valencia - Villarreal, 1 1.59
Valencia stále patří ke kandidátům na titul a protože má nejlepší los, mistrem se stát může. Vyhrála čtyři zápasy v řadě. Bude postrádat Morientese, Vicenteho a hříšníka Navarra. Villarreal vyhrál dokonce pětkrát v řadě a bojuje o poháry. Postrádat bude José Mariho, obránce Cygana. Možná se vrátí Nihat. Kvalita je určitě na každé straně, ale Valencia doma neprohrává. Kurs mi nepřijde tak hodnotný, tak bych volil i +2,5 branky.
Důvěra: 8,5/10


Autor: Michal Teřl

Komentáře (31)

Přidat komentář
Slejdy

tak jako souhlasil bych ale ted ty konce sezon sou takove naprd vsazet

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být Valencie mistrem?

Reagovat
HOST*peter

no, to by me taky zajimalo

Reagovat
HOST*nofan

Do konce máš 9 bodů. Tak teoreticky ano.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

1. FC Barcelona 69

2. Real Madrid 69

3. Sevilla FC 67

4. Valencia CF 65

Reagovat
HOST*

proč by nemohla bejt mistrem ?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jen kvůli tomu, že v minulém kole předvedla nejhorší výkon, ale nechci nic zakřiknout, o půlnoci budeme moudřejší a snad ji definitivně odepíšeme, tentokrát už všichni

Reagovat
HOST*okass

tři kola do konce:

36.kolo

Valencia - Villarreal

Real - La Coruňa

Barca - Getafe

37.kolo

Zaragoza - Real

Barca - Espanyol

Levante - Valencia

38.kolo

Real - Mallorca

Tarragona - Barca

Valencia - San Sebastian

ztrátu má Valencia 4 body..jak vidíš má nejlepší los a nevim proč by tu ztrátu nemohla smazat...

Reagovat
smazaný uživatel

už toho nech

Reagovat
HOST*

A Sevilla je kde?

Reagovat
HOST*

merengues je debil ser na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vím? Zítra ji koupí Abramovič a všechny týmy dostanou 50ti bodový odpočty za hraní fotbalu, ano svět se zblázní

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hmm, a ty už to nehul

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Alkmaaru musím nesouhlasit s vítězstvím Ajaxu, zápas zkončí 1:1 nebo 2:2 Hoši co kdyby jsme si sem házeli svoje tutovky? Já dneska věřím že Stuttgart vyhraje pohár, možná i v prodloužení, přeci jen asi titul zapíjeli Takže 1,5 na celkový vítězství, tutovka je i Celtic (podle mě) 1,3 na 1ku. Nemám moc rád malí kurzy, ale dneska tam toho fakt moc není

Reagovat
HOST*okass

dbneska je toho málo....Celtic asi by měl, docela věřim Bruggám

Reagovat
smazaný uživatel

Já na Bruggy v jedny tipovacce dal remizu, zitra toho tam je vic už mám nějaký tutovky vybraný

Reagovat
HOST*okkas

co řikáš na tipy toho autora ?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, poslední dobou jsou nic moc a vůbec se podle nich neřídim, spíš mi připadá, že od bwinu dostává vatu Né, jako už pár krutejch věcí mu vyšlo, hlavně třeba Alkmaar-Excelsior 02....

Reagovat
HOST*nofan

Tvoje dedukce že Stutgart zapíjel, asi bude pravdivá. Myslim, že se to projeví a Norimberk si poveze pohár v základní hrací době.

Reagovat
HOST*nofan

Ty tipy, vždycky kulim oči. To Troyes klidně 1, Lyon 2, Ajax souhlas, Sandefjord není nováček a dal bych 1, ve Valencii je to derby - to je myslim dost podtatný a dal bych 0. Nazdar

Reagovat
HOST*

Troyes 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měla vyhrát Fiorentina 1,55 , AC Milan vyhrál LM a má postup do základní skupiny, takže si o jeho místo v předkole LM zahrájí UEFYsti Fiorentina a Palermo. Luca Toni by se tak mohl rozloucit, jestli teda odejde, zase takový info nemám. Odcházet jako hrdina který vystřílel LM Pak se mi líbí i Bystrc 1 1,9 , hraje o záchranu a už i pár domácích zápasů v poslední době vyhrál, za to Třinec je docela trapnej. A samozřejmě Sp.Lisabon, pochybuju že 2.místo slavili a co by to bylo za sezónu bez trofeje, navíc LM mají jistou, takže nečekám ani nějakou křeč. Potom bych jen tak zkusil FC Sevilla hendikep 0:1 na remizu, myslím že vyhrají jen o gól, jestli vůbec vyhrajou

Reagovat
HOST*vlk

Luca Toni hrat nebude pokud mam dobre info a stejne je to is Mutu takze nevim jak k tomu pristoupi Sampdorie ktera uz nema o co hrat , Viola posledne nedokazala vyhrat u potapajici se Messiny..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestli hrat nebudou, nevyplati se davat. Bez utoku se nevyhrava

Reagovat
HOST*vlk

jo Lens to je jednoduchy vysvetleni bych ty curaky najradsej do riti nakupal

Reagovat
HOST*vlk

Marseille dam handicap oni nedokazou Sedanu dat 2 branky to snad neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille jsem na tyketu měl 1ku, už jen vítězství Sportingu a WBApostup. Francouszkou ligu nesnáším, Marseille šlo o ho.no, hvězdy jdou pryč a LM byla jistá, takže standartní výsledek 2:1 škoda jen že to člověk neví předem

Reagovat
HOST*vlk

stoji to za hov.o, aspon kdyby ta Sparta chtela rupnout jak ja nesnasim protezovane arogantni primadony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele