TIPY NA VÍKEND (15)

05.05.2007, 14:17
Tipy a analýzy
Je na nás, abychom si vychutnali poslední zápasy prestižních soutěží. Nejdramatičnější to bude ve Španělsku a v Německu, kde je situace nejvyrovnanější a je tu hned několik týmů, které reálně bojují o titul. Koncentrovat se mohou, až na jednu výjimku, už jen na ligu.





Dosavadní bilance:
Vklady: 186 bodů
Výběry: 198,135 bodu
ROI: +6,52 %


Anglie

Arsenal - Chelsea 2 2,41
Tým Chelsea vypadl z Ligy Mistrů. Vítězství byl pro něj letos jasným cílem. Počty jsou takové, že pokud Chelsea nevyhraje, tak Manchester má jistotu. Výkon na Liverpoolu rozhodně nebyl nejlepší a penalty ukázaly nízké sebevědomí hráčů. Arsenal je v klidu. Z posledních čtyř zápasů deset bodů, nejhůře čtvrtá příčka jistá. Opět nenastoupí Tomáš Rosický, ale Arsenal se hře bez něj přizpůsobil. V sestavě Chelsea nebudou Carvalho, Ballack ani Ševčenko. Ale Chelsea ještě zabojuje, ukáže sílu a na Arsenalu zvítězí.
Důvěra: 7/10

Everton - Portsmouth 1 1,91
Důvěra: 8/10


Belgie

Anderlecht - Beveren hcp 1 1,38
Mezi oběma týmy je takový rozdíl, že to snad ani jinak dopadnout nemůže. Beveren letos nejspíš první ligu neudrží, zatímco Anderlecht ji pravděpodobně vyhraje. Výhrou by se k titulu výrazně přiblížil. Forma je úplně rozdílná. Anderlecht vyhrál pětkrát v řadě, Beveren nevyhrál devětkrát. Výhra domácích je jistota, handicap velmi reálná možnost. Také by šlo využít sázku na + 2,5 branky za 1,4. Nejednou nabídla belgická liga velké překvapení, tady ho však očekávat, při vší úctě k hráčům Beverenu, nelze.


Německo

Stuttgart - Mainz 1 1,36
Pokud vezmeme v potaz ukazatel formy z posledních pěti zápasů, který nejvíce vypovídá o současném herním rozpoložení, utká se nejlepší s nejhorším. Mainzu se ze začátku jara dařilo, ale to je dávno pryč. Z posledních šesti zápasů získal jediný bod a výrazně si koleduje o sestup. A protože Frankfurt i Wolfsburg, které jsou konkurenty Mainzu, hrají doma, situace je velmi vážná. Ale Stuttgart je těžký soupeř. Výrazně jej nakopla výhra v Hamburku, pak přišla exhibice doma s Bayernem a minulý týden povinná, i když hubená, výhra v Mönchengladbachu. Stále chybí útočník Gomez a obránce Boka, ale sestava je velmi silná. Pokud domácí uhlídají velmi nebezpečného útočníka soupeře Mohammeda Zidana, věřím, že vyhrají. Ofenzivně by se prosadit měli.

Důvěra (pro Anderlecht a Stuttgart současně): 8,5/10

Mönchengladbach - Bayern 2 1,66
Bavorský tým čeká zřejmě obrovské zemětřesení. Kádr dozná velkých změn a dost možná, že hráči hrají už jen o angažmá. Ať už v Bayernu nebo v jiném týmu, který si je vyhlédne. V tabulce zůstane s největší pravděpodobností čtvrtý a nemá o co hrát. Gladbach má definitivně jistý sestup, což je při kvalitě kádru trochu škoda. Se Stuttgartem prohrál 0:1 a celý zápas odehrál dost defenzivně. Bayern by se měl prosadit, zaváhání bylo už dost.
Důvěra: 8/10


Česko

Příbram - České Budějovice 1 1,87
Pro Příbram se jedná o zápas o přežití. Nic jiného než výhra nepřipadá vůbec v úvahu. Na Zlín ztrácí čtyři body a protože Příbram venku moc neboduje, doma musí zabrat. Její produktivita je děsivá, z dvanácti domácích zápasů dát sedm gólů je zoufalé. Poslední výhra se datuje na 15.10 s Libercem. Budějovice mají dvakrát více bodů než jejich soupeř a sestupu se nebojí. Tři zápasy venku už neprohrály, ale přesto jsou jejich výkony dost na houpačce. Výhra se Spartou, remíza v Plzni, propadák s Boleslaví. Příbram do toho musí jít po hlavě a Budějovice tak nutně body nepotřebují. Na řadu musí přijít příbramské zkušenosti. Hašek, Otepka, Mácha. V Liberci se nepředvedli, teď už musí.
Důvěra: 7/10


Francie

Racing Lens - Toulouse 1 1,89
Důvěra: 7,5/10

Paris SG - Lyon 1 2,63
Důvěra: 6,5/10


Itálie

Empoli - Catania 1 1,85
V Itálii zbývají poslední čtyři kola. Mistr je známý, ale otázek je spousta. Tu pohárovou se pokusí zamotam Empoli, které hostí nevýraznou Catanii. Ta nedávno proti Udine ukončila sérii dvanácti zápasů bez výhry. Hned nato, v tomto týdnu, hostila Ascoli a remíza 3:3 opět neukazuje nejlepší formu. Chybět jí bude jen záložník Colucci. Empoli má stejně bodů, jako šestá Fiorentina, která hraje na hřišti AC Milán. Hraje v euforii, protože jeho fanoušci určitě nečekali, že se tým bude pohybovat takhle vysoko. Absence by neměly být nijak citelné. Empoli musí jít do výhry, má dobrý los a šanci na UEFU.
Důvěra: 7,5/10


Španělsko

La Coruňa - Valencia 2
Hostující Valencia má stále šanci na titul. Na vrchol ztrácí šest bodů, přičemž zbývá ještě šest kol. Valencia nevyhrála na hřišti soupeře již šestkrát. Proti ní hraje i početná marodka. Albalda, Vicente, Baraja, Navarro a možná i Morientes. Ale Valencia má kvalitní kádr a mohla by tyto změny, bez větších problémů, "zalepit". Zachráněná La Coruňa je v půlce tabulky, doma často neinkasuje. Nevyhrála tu Barcelona, Real, Atletico ani Zaragoza, jen FC Sevilla. Teď se o to pokusí Valencia, k titulu tři body nezbytně potřebuje. Podzimní zápas vyhrála Valencia 4:0.
Důvěra: 6,5/10


Autor: Michal Teřl

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

Vale nevyhraje ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze az tak nerealny to neni ... byl sem na poslednich zapasech Deporu a vubec nemame utok, to vsichni vi, ale obrana byva stabilne velmi kvalitni. Sazka -2,5 je skoro jista, jinak to bude spis remiza. Dneska du do kontle doufam ze bude poradnej hukot a nejakou nahodou tu Valencii porazime

Reagovat
HOST*alegre

Porazíme!!! A Sevilla vyhraje taky a Barca a je to hotovo!

Reagovat
HOST*

chelsee dneska dostane takze ty tipy tu stoji za nic hahahahaha

Reagovat
HOST*

jestli 2 chyby a 4 zásahy jsou špatný tak nevim vymrde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele