Tipy Milana Fukala

11.04.2014, 09:29
Tipy a analýzy
V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje bývalý fotbalista Jablonce a Sparty Milan Fukal. Role soupeře se zhostil vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Fenix. Pro čtenáře jsme připravili nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY
MILAN FUKAL: Souboj o titul, domácí se tak nějak nenápadně dostali až na vrchol tabulky a určitě jsou v boji o titul pod menším tlakem než hostující mužstvo nabité hvězdami, takže využijí domácího prostředí a hosty porazí.
Tip: 1
Fenix: Tak tenhle zápas je možná rozhodující bitvou letošní sezóny Premier League a já doufám, že vyzní ve prospěch Reds, kteří pak snad již dokráčí k vytoužené trofeji. Ani jeden ze soupeřů nebude hrát na obranu a možná nás čeká památná bitva. Takže Keep calm and walk on.
Tip: 1
REAL BETIS - FC SEVILLA
MILAN FUKAL: Opakování nedávného souboje z Evropské ligy, kde oba týmy nevyužily domácího prostředí a prohrály. Domácí míří nezadržitelně do druhé ligy, zatímco hosté hrají o Ligu mistrů, proto se bude opakovat jejich výhra i v ligové soutěži.
Tip: 2
Fenix: Městské derby bude mít bezesporu skvělou atmosféru, ale domnívám se, že parta kolem Rakitiče je docela rozjetá a nehodlá v této prestižní záležitosti zaváhat. Koneckonců sezóna ještě není u konce a pohárové příčky zajištěny dosud nemají takže o motivaci je postaráno. Krom toho naprosto zpackaná sezóna Betisu hovoří v jeho jasný neprospěch i navzdory domácímu prostředí.
Tip: 2
LYON - PSG
MILAN FUKAL: Hosté se po nešťastném vyřazení z Ligy mistrů budou plně soustředit na zisk francouzského titulu, navíc domácí mají o dva dny kratší regeneraci po zápase Evropské ligy, a proto tipuji vítězství hostí.
Tip: 2
Fenix: Řekl bych, že tohle klání může skončit všelijak. PSG dostalo tvrdou ránu od Chelsea v Champions League a může se to projevit i v lize. Na druhou stranu Pařížané si budou chtít spravit chuť a dodat sebevědomí (no to jim vlastně asi nechybí obzvlášť, když hrají v týmu s Ibrou). Těžko soudit, jak duel dopadne, přesto se přikláním k druhé tezi a věřím svěřencům trenéra Blanca.
Tip: 2
NEAPOL - LAZIO
MILAN FUKAL: Domácí si na třetím místě zaručujícím účast v příštím ročníku Ligy mistrů udržují náskok, zato hosté musejí o účast v Evropské lize ještě bojovat, i přesto si myslím, že Neapol využije domácího prostředí a hosty z Říma porazí.
Tip: 1
Fenix: Zajímavý zápas. Neapol je samozřejmě v tabulce výš, ačkoliv Lazio také sahá po evropských pohárech. Motivace je rozhodně na straně hostí. Naproti tomu Partenopei zatím nijak neohrožuje čtvrtá Fiorentina, ale domácí prostředí a zaváhání v minulém kole slibuje i od nich pěkný fotbal, kterým svěřenci Beníteze mohou dosáhnout 3 bodů.
Tip: 10
BAYERN - DORTMUND
MILAN FUKAL: Souboj věčných rivalů. Domácí jsou už mistry, navíc startují v Lize mistrů, hosté bohužel po obrovském finiši nedokázali postoupit, ale o Ligu mistrů v domácí soutěži bojují, a proto si myslím, že v Mnichově neprohrají.
Tip: 0
Fenix: Tak tady opravdu váhám. Nevím jestli už Bayern ligu neřeší, nebo jestli to byl v minulém kole jen projev krátkodobé ztráty koncentrace, nebo jestli ligu opravdu neřeší, ale Dortmundu to tedy jen tak nepustí, zvlášť na domácí půdě; nevím. Jedinou jistotu vidím v 100% nasazení BVB, které však, a to už jen tipuji, ani tentokrát nebude na bavorský velkoklub stačit.
Tip: 1
HOFFENHEIM - AUGSBURG
MILAN FUKAL: Domácí se letos v pohodě zachránili, hosté hrají v letošním ročníku opravdu dobře a jsou pořád ve hře o Evropskou ligu. A to v tomto zápase rozhodne, a proto tipuji na jejich výhru.
Tip: 2
Fenix: Tak tohle je tipovací klasika: Nesleduji to, tak kouknu na tabulku Bundesligy, není to ani nahoře ani dole je to vedle sebe, domácí mají deset remíz, tak budou mít asi jedenáctou - plichta. Tip: 0
BRNO - OLOMOUC
MILAN FUKAL: Domácí zůstávají ve hře v poháru, v lize se bohužel pořád zachraňují. Hosté jsou na tom však podobně, a proto tipuji remízu.
Tip: 0
Fenix: Česká liga mě fakt moc nebere. Když to není Plzeň nebo Sparta, tipuji obvykle0, ale protože jsem z hanáckého jakéhosi metropoliska a tož só v tabulce jaksi véš, tož jim budu jednó věřit, ale cítím, že nedělám dobře a protože se snažím být mistr kompromisu, budu umírněnější.
Tip: 02
SPARTA - SLAVIA
MILAN FUKAL: Derby pražských "S". Domácí jasně vedou ligu. Naopak hosté se v lize překvapivě zachraňují, navíc mají velkou marodku, kvalita kádru a touha po titulu v tomto zápase rozhodnou, a proto tipuji vítězství Letenských.
Tip: 1
Fenix: Tady bych byl asi mimo, kdybych netipoval na tým, který jasně vede tabulku, ještě v lize neprohrál, hraje proti svému tradičnímu arcirivalovi, který je mimochodem rád, že zatím nesestupuje, a navíc hraje doma. Samozřejmě není nad čím přemýšlet, protože takhle jasný preference jednoho nad druhým tu už dlouho nebyly. Sparta vyhraje. Tip: 1


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 12. 4. v 15:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (29)

Přidat komentář
PetersCZ

Míla

Reagovat
junglist

Milan FuckAll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
bruchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ten článek dělal ? tolik chyb

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
lojzah

Je opravdu "geniální" dát do zadání Real - FC Sevilla (u tipů expertů). 90% lidí si pod pojmem Real představí Real Madrid, zbytek bude váhat mezi Realem Sociedad a Realem Betis. Ještě že v tabulce pro naše tipy je napsáno Real Betis.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že to je Sociedad, dokud tam nebylo městské derby.

Reagovat
Amarino

Brno - Olomouc tipuje Petr Vaněček nebo také Fenix?

Reagovat
smazaný uživatel

Vanecek, neumis cist?

Reagovat
Fenix

Fenix jedině Fenix...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jako, napsal jsi to pěkně jen co je pravda :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne.... City s Liverpoolem neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

spokojím se klidně s jedním bodem, pokud to bude ten z Anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi Petr Novotný

Reagovat
patrikhm

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

no mam 4x0, tak nevim nevim

Reagovat
HorajzmAmmann

až na Spartu taky

Reagovat
jenage

Je velký problém ty zápasy seřadit stejně v tipech a pak v té tabulce? Nějak nechápu tu stávající logiku.

Reagovat
EAG le grand amour

Podle lig

Reagovat
jenage

To jsem pochopil taky, ale ten zbytek mi uniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakryš,já na to zapomněl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele