Tipy Milana Fukala

11.04.2013, 19:30
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda a před námi je další víkendový díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje fotbalista Hradce Králové Milan Fukal. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme přichystali závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

CHELSEA - MANCHESTER CITY (semifinále FA Cupu).
MILAN FUKAL: Velice prestižní duel dvou týmů bojujících v anglické lize o Ligu mistrů, u City to vypadá s největší pravděpodobností na jisté druhé místo a Chelsea bude muset ještě kvůli ubránění třetí pozice bojovat. FA Cup berou oba kluby jistě velice vážně a můžeme očekávat výborný zápas, i když Chelsea hraje doma, tak to tipuji na remízu...
Tip: 0
Tomáš Daníček: Takzvané "ropné derby" se mezi fanoušky anglického fotbalu nikdy nebude těšit přehnané popularitě, tentokrát by však aspoň ten přirozený (nikoliv jen uměle vytvořený) náboj nemuselo postrádat. Oba kluby už jinde díru do světa neudělají a zvláště Mancini si nemůže dovolit nezkompletovat hattrick z trofejí. City věřím více.
Tip: 2
ARSENAL - EVERTON
MILAN FUKAL: I když je Everton v tabulce těsně za Arsenalem, tak bych v tomto duelu viděl i díky výhodě domácího prostředí sílu na straně domácích a tipuji jejich výhru. Tomáš Rosický se chce kvalifikovat se svými spoluhráči do příští Ligy mistrů.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Posledně tři roky nevypadaly finiše Arsenalu vůbec dobře, tentokrát se Kanonýři, zdá se, nadechují k pořádnému sprintu cílovou rovinkou. Zádrhel nicméně pořád spatřuji v tom, že Everton bude o víkendu značně povzbuzen návraty hříšníků Pienaara a Fellainiho. Proto mi rozum radí, abych šel spíše mírně proti svému týmu.
Tip: 0
REAL BETIS - FC SEVILLA
MILAN FUKAL: V tomto zápase si dovolím tipnout také výhru domácích, protože bojují o evropské poháry, využijí výhodu domácího prostředí a připíší si v důležitém zápase tři body.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Tohle městské derby mi je ze sta procent ukradené, ovšem jedné zajímavé věci jsem si u příležitosti tipovačky nemohl nevšimnout: Sevilla FC od začátku února pravidelně střídá výhry s prohrami - doma tři body, venku nula. Statistici by jistě byli moc rádi, kdyby tahle pravidelnost zůstala neporušena; a já pro ně mám tradičně velké pochopení.
Tip: 1
AC MILÁN - NEAPOL
MILAN FUKAL: Domácí se po vyřazení z Ligy mistrů soustředí jednoznačně na dostižení Neapole v italské lize a teď o víkendu k tomu mají nejlepší příležitost. Myslím, že i přes nespornou kvalitu hostí se jim to v domácím prostředí podaří a vyhrají.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Juventus s AC Milán na čele a Inter s AS Řím mimo pohárové příčky, to zní jako snový pohled na tabulku mnou jinak vesměs ignorované Serie A. Proto mi nezbývá nic jiného než tlačit rossoneri před Neapol.
Tip: 1
LAZIO - JUVENTUS
MILAN FUKAL: Domácí bojují o evropské poháry, hosté taktéž, navíc je ve hře italský titul a po vyřazení od Bayernu v Lize mistrů úkol číslo jedna pro hostující tým. Kvalita kádru a zkušenosti jsou určitě na straně hostí, a proto bych tipoval jejich výhru.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Dvacet bodů, to shledávám docela brutálním rozdílem mezi oběma kluby. Navíc jsem z tabulky a výsledků vyčetl, že Lazio po Novém roce na domácím hřišti nikterak nepřesvědčuje - Juventus by si tam teda mohl po Bayernu lehce spravit náladu.
Tip: 2
SCHALKE 04 - LEVERKUSEN
MILAN FUKAL: Znovu utkání dvou týmů bojujících o evropské poháry. Domácí v situaci, že si nemůžou dovolit na vlastním hřišti prohrát, po nešťastném vyřazení o Galatasaray Istanbul se plně soustředí na vybojování příček zajištující účast v kvalifikaci o Ligu mistrů, ale v tomto duelu si dovolím tipnout remízu...
Tip: 0
Tomáš Daníček: Tenhle zápas německé nejvyšší soutěže mi zní hodně atraktivně; kdybych se měl aktuálně vyjádřit, komu budu v Bundeslize oficiálně přát, volil bych nejspíš právě mezi Schalke a Leverkusenem. Každopádně je mi známo, že Bayer tyhle zápasy historicky zvládá daleko lépe, loňský premiérový "double" Schalke odrazil už na podzim - a tento víkend by s chutí mohl navázat.
Tip: 2
SPARTA - SLAVIA
MILAN FUKAL: Domácí tělo na tělo v tabulce s Plzní si nemohou dovolit zaváhat, navíc po posledním zápase může rozhodovat i skóre. Hosté v pozici týmu nehrajícího prakticky o nic mají však formu, pět zápasů neprohráli a i když těžko střílejí góly, tak si myslím, že v derby neprohrají a odvezou si bod za remízu.
Tip: 0
Tomáš Daníček: Tady se snad ani nemusím rozepisovat. Sparta je zlo, a jak by nám správně měl velet zdravý rozum, zlo vždycky musí stát na straně poražených.
Tip: 2
BRNO - OLOMOUC
MILAN FUKAL: Brnu se na jaře moc nedaří, v minulém kole prohrálo i v početní převaze s Jihlavou. Hosté po dvojitém výprasku od Sparty se budou chtít ukázat v Brně v lepším světle, a proto si myslím, že tam zvítězí.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Olomouc šla v posledních dvou kolech přinejmenším výsledkově dolů, když po čtyřech výhrách v řadě najednou utrpěla dvě porážky, aniž by skórovala; naproti tomu Brno si jede tu svou depresivní takřka bez přestávky. Ačkoliv Gambrinus ligu už dávno nesleduji, na základě relativně logického úsudku tím pádem předpovídám remízu o minimu vstřelených branek.
Tip: 0


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v pátek 12.4. v 20:15 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (106)

Přidat komentář
smazaný uživatel

komentář Daníčka sem přesně věděl ! To se pozná "gunner".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to adolescent.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna proti evertonu nám docela dost věřím...

Reagovat
madridcan

David Guettu som tu dlho nevidel. All the crazy shit I did tonight. Those would be the best memories. I just wanna let it go for the night. That would be the best therapy for me

No, ale k veci. 6-7 bodikov by som urvat mal

Reagovat
smazaný uživatel

Zlo musí stát na straně poražených

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se snad ani nemusím rozepisovat. Sparta je zlo, a jak by nám správně měl velet zdravý rozum, zlo vždycky musí stát na straně poražených. Velmi nezaujatý názor

Reagovat
fantomas

Jj, příště už budu tipovat objektivně, neboj.

Reagovat
satan_666

to nemusíš,nech si to klidně pro sebe,každej má právo tam napsat svůj názor, podle toho komu fandí.

Reagovat
Losinho

fantomas

I když já tam teda šoupnul jedničku...

Reagovat
fantomas

Kdybych před derby nedostal chuť provokovat, šoupnu ji tam taky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tady se snad ani nemusím rozepisovat. Sparta je zlo, a jak by nám správně měl velet zdravý rozum, zlo vždycky musí stát na straně poražených." to je slušný výblitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas Skoro jak Pavel Novotný

Reagovat
fantomas

Ale tak to zas..

Reagovat
smazaný uživatel

Kontroverzní lidi mam rad

Reagovat
F.Torres

fantomas za tu Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas

Reagovat
fantomas

Do třetice ti už snad sednu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěř tomu ! Každý druhý koment buď k smíchu nebo nesmysl. Ale sem-tam ( malépozitivum) Vy gunneři jste všichni srandovní,takže mě to nepřekvapuje. Jednou chci zažít Váš úspěch ( LM,FaCup,PL).... to budete 5 let v luftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě má šest pokusů, ale s tim jak to čte rychle, 46 minut mezi prvnim a druhym komentářem, to je tak v 04:08 bude u derby S

Reagovat
smazaný uživatel

no zalez do řady.

Reagovat
Arne

Ropné derby... Celkově pěkný komentáře.

Reagovat
Marv

až na ten přehnaně zaujatý k derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jinak pokud by se někdo chtěl inspirovat u Milana Fukala, tak jeho argument s domácim prostředim u Chelsea radši neberte v úvahu. Hraje se ve Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

on to určitě myslel jako 2. domací hřiště Chelsea, což docela sedí

Reagovat
madridcan

Urcite nemyslel.

Reagovat
Pipo123

Všetci veria Juve, ale pozor Lazio neprahelo proti Juve v tejto sezóne, 2x remíza a jeden x výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neviem, ako to môže niekto vidieť ako tak jednoznačnú záležitosť, ok, ak by Juventus vyhral, nikto by sa nedivil, Lazio má v nohách ťažké derby a tiež ťažký zápas proti Feneru, kde sa nešetrilo, ale proti Juventusu sa budú chcieť vytiahnuť, Viola hrá v Bergame, ktoré je doma veľmi nepríjemné, navyše nebude hrať Jovetič ani Tomovič, takže Lazio bude cítiť šancu.

Reagovat
ryzskej

Kde je ten puto jménem REPLIKATOR? Chtěl bych od něj slyšet další "tutovky", nebo jak to minulý týden napsal a skoro všechno mu nevyšlo

Reagovat
klvana

Hm, a to nevadí, že Arsenal hraje s Evertonem až 16.4.?

Reagovat
klvana

Fantomasi, ty ani nevíš, kdy hraje "tvůj tým" jaký zápas?

Reagovat
fantomas

Pochopitelně že vim, zadrh sem se, ale pak sem si uvědomil, že se to hraje v úterý, takže s tim neni žádnej problém (v tipovačce už takový zápasy náký byly). Jediný co, tak že sem pak napsal "o víkendu", ale to koneckonců stejně platí a neni to nic proti ničemu, tak co..

Reagovat
klvana

Budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

njn daníček opět prokázal inteligenci...

Reagovat
Infi

ajem gona vin dis raaaund

Reagovat
smazaný uživatel

Spojení Sparta a zlo je v pořádku. Zaprvé je to pravda a za druhé je ten debil Daníček v tipovačce sám za sebe stejně jako Fukal,takže si tam může napsat co chce. Špatně by bylo , kdyby to spojení fantomas použil v nějakém článku nebo prewiew...

Reagovat
fantomas

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tam ten debil je uvedenej jako redaktor takže by měl být nestranej, kundibál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi si můj příspěvek nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

''Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. ''

Tudíž to chápu jako zástupce ef. Takže by prostě měl bejt nestranej.

Reagovat
fantomas

Proč bych hergot měl bejt nestrannej při TIPOVÁNÍ?

Reagovat
Counter

Mu nejde o tip, ale o komentář. A ten si jako objektivní žurnalista musíš pohlídat (-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nesmysl. Pochybuju, že by se snad na žurnalistice vyučovala etika tipování nebo tak něco. Tohle de uplně mimo, obyčejně sem osvětlil, co mě k tomu tipu vedlo, čili sem pochopitelně volil subjektivní slova.

Reagovat
fantomas

Tohle je prostě uplně stejně vadná logika, jako kdybys po mně chtěl objektivitu při psaní fejetonu apod. Správně by mělo bejt v zájmu čtenáře číst tady subjektivní komentáře k tipum, jinak tady v zásadě ani nemaj co dělat.

Reagovat
Counter

Já to vnímám tak, že zastupuješ redakci Eurofotbalu. A redakce Eurofotbalu by si neměla dovolit psát o jakémkoli klubu, že je to zlo.

Reagovat
Counter

Ale samozřejmě to je jen banalita :-) Já se jen snažil pomoct při argumentaci Kazisvěta.

Reagovat
smazaný uživatel

takže má všude nasázet 0:0 jako nestranný redaktor

Reagovat
smazaný uživatel

Minule byla 0,čili cokoliv od 1 výše bude úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

copak admine pravda boli????

Reagovat
Spasitel

Daníček prestaň už húliť toľko lebo bludy píšeš iba

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom nevím, kde vzali, že Arsenal hraje s Evertonem, když hraje s Norwichem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se omlouvám, hrajou v úterý... :-D

Reagovat
Aldeano

City a Sigma 2, jinak 1...

Reagovat
MySch017

Chelsea hrá doma... aha, zaujímavé zistenie

Reagovat
smazaný uživatel

v londýně

Reagovat
miky10

Reagovat
Filipow

první je za dva, pak sedmkrát za jedna, chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je zlo? Tak ať. Zlo není vůbec nic špatného. Zlí hrdinové jsou vždy větší kabrňáci . Viz Hogo Fogo vs. Limonádový Joe, Miguel Bain vs. Robert Rath, tekutej terminátor vs. Schwarzenger a tak dále.

Reagovat
smazaný uživatel

joker nicméně současná sparta, ač ji nemusím, je třeba mně dost sympatická...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Jackem Nicholsonem .

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo fotbal vs florbal..

Reagovat
smazaný uživatel

dobře si jim to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna T-1000 je spatnej priklad ...

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Byl mnohem vtipnější. Třeba jak sundal toho pěstouna, či fízla s kafíčkem. Nebo to jeho vrtění prstem, když to do něj Sára sypala.

Reagovat
smazaný uživatel

porad slabej odvar oproti arnoldovi

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hroznej suchar. "Potvrzuji." "Nemůžeš říct potvrzuji, lidi takhle nemluví!"

Reagovat
smazaný uživatel

jinak kdyz uz zminujes sympaticky zaporaky, doplnim hanse landu a hanse grubera, moji nejoblibenejsi zaporaci

Reagovat
smazaný uživatel

Landa byl hustej . Ale Grubera bych ani nebral jako zápornou postavu .

Reagovat
smazaný uživatel

Waltz je nejlepsi herec

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe by to neřekl ani sám fuhrer.

Reagovat
smazaný uživatel

Darth Vader ti chybí, když si to nakousl

Reagovat
smazaný uživatel

To je čo za šaša ten Daníček? Ináč Lazio - Juventus čisté dvojky.... 1000 evro na neprehru Lazia

Reagovat
Josifek

" Tady se snad ani nemusím rozepisovat. Sparta je zlo, a jak by nám správně měl velet zdravý rozum, zlo vždycky musí stát na straně poražených. " - sorry, ale toto je totální p!čovina. Chápu, že fandíš Slavii, neveřím, že upřímně věříš ve výhru hostí, ale to není tolik podstatné a třeba i opravdu věříš, i když asi spíše jako fanda doufáš a víra se často zaměňuje s nadějí... I kdybych přispustil, že je Sparta zlo (k čemuž momentálně nevidím důvud), tak zdravý rozum by se nikdy neměl ohledně předpokladu vítězství/porážky, rozhodovat dle morálních hodnot jako je zlo/dobro (nehledě na to, že současná Slavia snad v žádném specifickém aspektu nijak dobro nepřipomíná), nýbrž rozum (ať už zdravý či nezdravý) by se měl vždy rozhodovat v dané volbě na základě kvality, formy atp., a to vše je jednoznačně na straně Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

je to kundibál, dyt to řikam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
Ligter

To je jen provokace, nic víc bych za tím nehledal. I když od fantomase to je samozřejmě zklamání, mrzí mě to taky.

Reagovat
Josifek

Tak já chápu, že je to rýpnutí, ale mohlo být vtipnější či trefnější, když už. Ale tak není to žádná tragédie samozřejmě a navíc je to i o vkusu, dle někoho to je ok, dle mě nic extra. Nevím, když by to napsal jako fantomas do diskuze pod nějakým článkem, tak to asi přehlednu, takhle to vyšlo přímo po jménem, pod kterými píše i články a to pak, alespoň dle mě, trochu sráží krédo autora. Když to přeženo, tak Václav Moravec taky neříká, koho volil či proč by někoho nevolil, jistě by ho to dost zdiskreditovalo..

Reagovat
fantomas

No zrovna Moravec je dost tragickej příklad, protože ten se během voleb zdiskreditoval snad nejvíc, jak jen se moderátor podobných debat může zdiskreditovat.

Ale tak já už bych to nerozebíral...pochopitelně sem tim svym komentářem nemínil pohladit každýho po duši, což sem očividně taky neudělal no. Hrozná věda.

Reagovat
Ligter

Tak on by to možná člověk čekal od expertů jako je clinger a podobně. Ale jde o hovno.

Reagovat
fantomas

Sem taky jen člověk a holt sem před derby dostal chuť provokovat no.. fakt nevidim důvod ke střílení.

Reagovat
fantomas

Tim chci mimo jiné říct, že bych se do Sparty takle neopřel hrát třeba s Libercem, že jo..

Reagovat
Ligter

To je v pohodě, je to pochopitelné. Nařknutí z tvé „neobjektivnosti“ je zcestné, tohle je ukázka, jak se dá něco okrajového totálně zveličit.

Reagovat
clinger

Dekuju za poklonu

Reagovat
Ligter

Pálíš proti Spartě často, sorry, jestli se tě to dotklo. Abych to upřesnil - cílené provokace mi nevadí, ale to, co používáš ty je jen samoúčelná kritika pro kritiku, veškerou argumentaci přebíjí nenávist. Ona nenávist je pro mě už nepochopitelná, na to jsem nikdy nehrál - chápu rivalitu, ale jednotvárné blití už ne.

Reagovat
Josifek

Tak těžko nemohla na moderátorovi politických debat alespoň trochu neulpít nějaká ta špína některých politických kampaní,nezvládl to nejlépe, ale jistě to bylo dosti těžké. Každopádně tě nechci zase pranýřovat za jeden příspěvek, se kterým nesouhlasím, toť je vše

Reagovat
smazaný uživatel

Václav Moravec totiž řekl, že nikoho nevolí.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi jako fakt napsal takhle dlouhý "příspěvek" kvůli tomu jednomu komentáři? Bože můj...

Reagovat
smazaný uživatel

Redaktor je zaujatý blb

Reagovat
clinger

Ty si blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tato diskusia je priklad toho, ze ludom proste jebe

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nechápu, co řešej

Reagovat
Posledni Kovboj

michal píchal za rohem s tvarohem

Reagovat
Counter

100. pro neobjektivního fantomase (-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

"Daníček je zlo, a jak by nám správně měl velet zdravý rozum, zlo vždycky musí stát na straně poražených." Takže doufám že vyhraje Milan.SPARTA OLÉÉÉ !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele