Tipy Martina Vozábala

28.03.2013, 15:37
Tipy a analýzy
Reprezentační přestávka se stala již minulostí a před námi je velikonoční díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje bývalý fotbalista a nyní asistent trenéra Českých Budějovic Martin Vozábal. Proti němu bude soutěžit vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Pechyslav. Pro čtenáře jsme přichystali další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

WEST HAM - W.B.A.
MARTIN VOZÁBAL: V tomto utkání rozhodne domácí prostředí, jinak se jedná o plus minus vyrovnané týmy v této sezóně.
Tip: 1
Pechyslav: WBA je pro mě letošním překvapením, avšak si myslím, že se WHU "vyloupit" nenechá. S ohledem na poslední zápasy tipuji remízu.
Tip: 0
ATLÉTICO MADRID - VALENCIA
MARTIN VOZÁBAL: Atletico má výbornou sezónu, pokud se chce stále držet na pozicích, kde jsou, musí vyhrávat bez přestání.
Tip: 1
Pechyslav: Atlético hraje v dobré formě a jsem rád, že ho po delší době pravděpodobně uvidíme v Lize mistrů. Naproti tomu Valencia mi příjde, že se letos herně trápí víc, než bych si byl přál. Tipuju výhru domácích.
Tip: 1
LEVANTE - FC SEVILLA
MARTIN VOZÁBAL: Utkání, které dle mého názoru skončí nerozhodně. Oba týmy jsou v poklidu, do pohárů daleko, v pásmu ohrožení také nejsou.
Tip: 0
Pechyslav: V souboji dvou sousedů z tabulky si dovolím více věřit Seville, která se podle mého názoru v posledních zápasech začíná herně zvedat oproti Levante, u kterého bude dle mě znát i ztráta Martinse.
Tip: 2
INTER - JUVENTUS
MARTIN VOZÁBAL: Síla Juventusu je v posledních měsících velká, sebevědomí i díky postupu v Lize mistrů je velké. Juventus kráčí za titulem a ani Inter ho v tomto utkání nepřibrzdí.
Tip: 2
Pechyslav: Myslím, že suverénní Juventus nedovolí žádné překvapení a tento zápas si pohlídá. Tipuji těsnou výhru hostí.
Tip: 2
STUTTGART - DORTMUND
MARTIN VOZÁBAL: Dortmund má skvělou sezónu, na titul to není jen díky fantastickému Bayernu. Dortmund druhé místo udrží a ještě podle mě bude hodně zajímavé ho sledovat v Lize mistrů.
Tip: 2
Pechyslav: Přestože poslední zápasy končily smírně, předpokládám, že Borussia se o tři body připravit nenechá. Tipuju hlavně srdcem výhru hostí.
Tip: 2
NICE - MARSEILLE
MARTIN VOZÁBAL: Nice se může na Marseille dotáhnout po tomto zápase bodově, ovšem Olympique to nedopustí a minimálně v Nice neprohraje.
Tip: 0
Pechyslav: Vyjma výbuchu se Saint-Étienne podává Nice poslední dobou stabilní výkony. Naproti tomu Marseille by si ráda zajistila místo zaručující přímý postup do Ligy mistrů. Očekávám útočný fotbal s výhrou domácích.
Tip: 1
SPARTA - PLZEŇ
MARTIN VOZÁBAL: Plzeň je pro tyto zápasy zkušenější, vyzrálejší, v podstatě je jí jedno, zda hraje doma nebo venku, stále se drží svého naučeného modelu a předvádí z mého pohledu skvělý fotbal.
Tip: 2
Pechyslav: Pro mě nejtěžší zápas k tipování. Netroufám si hádat vítěze v souboji o čelo tabulky a tipuji remízu.
Tip: 0
LIBEREC - OLOMOUC
MARTIN VOZÁBAL: Liberec je na domácím stadionu stále silným týmem, ovšem Olomouc má výborně poskládané mužstvo a řádím ho mezi ta nej u nás. Rozhodnou detaily, úplné maličkosti, tipovat se v tomto utkání dá vše.
Tip: 0
Pechyslav: Liberec zůstává oproti loňské sezoně za očekáváním. Za to Olomouci se letos daří a nenechá se odklidit ze třetí pozice. Tipuji výhru hostí.
Tip: 2


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v pátek 29. 3. v 20:15 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (32)

Přidat komentář
Willian

legenda Budějek

Reagovat
jester Radka Bejbla

a Strakonic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je jasný outsider. Poprvé v historii na vlastní půdě v GL. Dožili jsme toho čeho jsme se báli dožít.

Reagovat
jester Radka Bejbla

myslíš si to ty, nebo to bereš podle sázovek?

Reagovat
smazaný uživatel

obě

Reagovat
božský John

Reagovat
Alan_Shearer

Jasny outsider? Naprosta blbost. Je videt, ze fotbalu nerozumis ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to napíšu:

Tentokrát je to hodně těžký výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se přiznal, některý zápasy jsem "diskutoval" s přítelkyní a musel jsem je jen osrat komentářem, aniž bych ve zvolený tip věřil

Reagovat
HorajzmAmmann

až na Dortmund jsem dal všechno 0

Reagovat
Le Gunner

OT : Neví někdo, jak přesunout soubory z karty (interního uložiště) do paměti telefonu? V Androidu... Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavenia - Aplikácie - Spravovať Aplikácie a tam už si to snád nájdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to je dobré kolo. Nemám vůbec tušení ani u jednoho zápasu, takže čekám minimálně 5 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIN VOZÁBAL: V tomto utkání rozhodne domácí prostředí, jinak se jedná o plus minus vyrovnané týmy v této sezóně. Tak to asi ještě neviděl letošní tabulku PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Lehký kolo, osm bodů jak nic!

Reagovat
Špilmachr

tak s tim fič za litr do Fortuny jo a jak to máš ja chci taky vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Teplice - Slavia, ale tam je to asi jistá dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Stanko Zečevič hráč Manchestru City včera pred zapasom zverejnil na svojom twittery "Dufam že sa vrátime z 3 bodmi" Čo sa stalo? Stanko sa už nevrátil, zomrel na zástavuu srdca

Reagovat
smazaný uživatel

To mi se asi nikdy nestane,abych vyhrál trojkolo a tipoval tak přímo proti legendárním celebritám

Reagovat
PJ

Pokud to tipuješ jako v tiplize, tak určitě ne

Reagovat
vanGomm

Uhodl tady vůbec někdo všechny zápasy?Nebo jinak,povedlo se někomu udělat všechno s chybama?Samozřejmě bez dvojtipů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, párkrát už někdo mel 8 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,nula už se mi několikrát podařila,ale nejvíc sedmička

Reagovat
Honza Matoušek

V jednom kole určitě, ale v celym cyklu pochybuju.

Reagovat
vanGomm

Já si zkouším jen tak,bez peněz 10 zápásů a dávám tam třeba Juventus -Chievo 2 atp a ještě se mě nestalo,že bych měl 10 chyb.V opačném gardu je to stejné.Sázkovky tedy nejspíše nekrachnou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak na visvedčení. samí jednički

Reagovat
Infi

AJEM GONA VIN DIS RAAAAAAAAAAUND

Reagovat
Špilmachr

Je docela škoda že se nehraje o nejake suvenyry, knihu s fotbalovou tematikou popř. volne sazenky hodně by to zvedlo prestiž tipovačky !!!

Reagovat
Aldeano

La Liga mi to pokazila

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 4 bodíky jsou tam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele