Tipy Libora Boučka

10.05.2013, 15:47
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda a máme tu další jarní díl naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček. Jeho protějškem bude vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou brnoslav. Pro čtenáře jsme přichystali nový tříkolový cyklus tipovačky.

FC PORTO - BENFICA.
LIBOR BOUČEK: Tohle bude skvělý zápas. V přímém souboji o titul dvě ikony portugalského fotbalu. Očekával bych hodně gólů, ale myslím, že jak už to bývá v takových šlágrech, rozejdou se oba kluby smírně.
Tip: 0
brnoslav: A máme tu portugalské Oclássico, boj Orlů proti Drakům, Benfica překvapila domácí remízou s Estorilem a dala tak šanci FC PORTO na titul. Myslím si, že je Benfica unavená ještě ze zápasů v EL, a proto teď prohraje.
Tip: 1
MÁLAGA - FC SEVILLA
LIBOR BOUČEK: Málagu jsem sledoval bedlivě v Champions League a byla mi nesmírně sympatická. Nebýt kolapsu v posledních minutách v Dortmundu, nedočkali bychom se německé invaze do Londýna. Nicméně v poslední době jako by ji docházel dech a šest gólů od Madridu musí být pro Pellegriniho zásah. Očekávám litý boj a neprohru Sevilly.
Tip: 02
brnoslav: Malaga nepotvrdila roli favorita a z Granady si odvezla porážku a bude to mít těžké i teď proti FC SEVILLA, kteří jsou evidentně v lepší pohodě než Malaga.
Tip: 02
ATLÉTICO MADRID - FC BARCELONA
LIBOR BOUČEK: Titul Barceloně asi už nikdo nevezme, i když poslední týdny nepatří k těm úplně výstavním. Atlético již má svoje jisté, a proto vstoupí oba kluby do tohoto šlágru s jistou lehkostí. Myslím ale, že se dočkáme domácího vítězství. Nebojím se vsadit na Atlético.
Tip: 1
brnoslav: Barcelona už je z nejhoršího venku, Messi už hraje a zase dává góly, Barcelona chce už slavit titul a ATLETICO ji nezastaví.
Tip: 2
AC MILÁN - AS ŘÍM
LIBOR BOUČEK: AS Roma bojuje o evropské poháry, ve kterých klub letos nečekaně chyběl, ale že by měl oslnivou sezonu se říct nedá. Myslím, že AC Milan využije domácího prostředí a podle všeho by měl AS Roma přejet. Takže vítězství domácích.
Tip: 1
brnoslav: AC Milán si jistě bude chtít pojistit 3. místo a i když to bude mít těžké, doma neprohraje.
Tip: 10
SCHALKE 04 - STUTTGART
LIBOR BOUČEK: Kolem Schalke snad už utichly zvěsti o odchodu Draxlera do teamu největšího rivala - tedy směrem do Dortmundu. To by mělo přinést do kabiny klid a Schalke by mělo souboj s VfB zvládnout. Myslím, že další tři body zůstanou doma.
Tip: 1
brnoslav: Fotbalisté SCHALKE 04 mají ještě teoretickou naději na třetí místo, a proto mají o motivaci postaráno a soupeř ze Švábska prohrál doma s posledním mužstvem, takže to vidím na jasné vítězství.
Tip: 1
LYON - PSG
LIBOR BOUČEK: V tomto utkání může Paříž začít slavit titul a vzhledem k formě a kvalitě kádru by se jim to mělo podařit. Lyon si drží bronzovou pozici v Ligue 1 a zdá se, že je to jejich aktuální maximum. PSG neprohraje.
Tip: 02
brnoslav: Lyon sice porazil nadšeně bojující ASNL, ale na PSG stačit nebudou, protože PSG chce potvrdit titul.
Tip: 2
PLZEŇ - SLAVIA
LIBOR BOUČEK: Družina kolem Pavla Horvátha je natolik zkušená, že jim skutečně bude stačit pětibodový náskok. Dokonce si myslím, že už ani neklopýtnou. Slavia ožila pod Michalem Petroušem, ale Viktorka je trochu jiná liga.
Tip: 1
brnoslav: Slavie má sice staronového trenéra, ale Plzeň není Jablonec a taky se poučila ze zápasu s Budějovicemi a nechce si boj o titul komplikovat, proto musí vyhrát.
Tip: 1
TEPLICE - OSTRAVA
LIBOR BOUČEK: Baník nastoupí do klíčového utkání bez Milana Baroše, což bude rozhodně citelná ztráta. Mám v Ostravě spoustu kamarádů a nepřeju si, aby Baník zmizel z prvoligové scény, ale Teplice vědí, že musí. Troufám si tvrdit, že zde nastane remiza.
Tip: 0
brnoslav: Teplice zázračně vyhrály v Olomouci a to budou chtít doma potvrdit. Baníku bude chybět Milan Baroš a bez něho budou v útoku bezzubí. Baník má sice výborného brankáře, ale TEPLICE udělají pro vítězství všechno.
Tip: 1


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 11. 5. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nikdy nezapomenu, jak Van Damme rozkopl Boučkovi flašku na hlavě, když moderoval Miss a Bouček měl potom po zbytek na hlavě velký střep - aniž by o tom věděl

Reagovat
smazaný uživatel

*po zbytek přenosu

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dement

Reagovat
Aldeano

OT: Jak to vypadá s TV právama na PL pro příští rok? Bude něco vysílat NOVA/PRIMA?

Jinak LM je i na příští rok stejná že? Teda COOL/ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že Prima Cool bude vysílat PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hlavně modlím, aby do studia chodil Franz Straka.

Reagovat
smazaný uživatel

cool a novasport by mali ist napoly..dufam že to tak aj bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

O tomto sa zatial furt iba spekuluje. Viac sanci, kvoli stratam Novy, sa opät davaju Digi.

Reagovat
JozkokozleJ

Aha, tak Digi su zrejme z kola von. Zrejme sa moementalne rokuje o pomeroch, v akych budu televizie, ktore prava kupia (NS, Prima, Sport), vysielat zapasy jednotlivych kol. Pricom o tomto sa rokuje uz od februara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste mě všichni zaskočili... opravdu netuším, kde jsem to vyčetl, ale měl jsem vzato, že od příštího roku je to už POTVRZENO na Nova sportu... ale teď teda nevím

Reagovat
Liquid

všecko jedničky, nebudu se s tím srát

Reagovat
Aldeano

Téměř no

Reagovat
Manik...

PSG a Barca ne

Reagovat
smazaný uživatel

6 vteřin

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Filipow

6 jedniček, barca za dva a Ostrava nula

Reagovat
smazaný uživatel

samý nuly

Reagovat
Shevchenko

Proč už nezvete Pavla Novotného?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně jsem tipoval a až pak jsem si to přečetl a s Bůčkem jsem se shodl u všeho až na Teplice

Reagovat
salami

skoro samý remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se obyčnej člověk jako já dostane do pozice kterou tu má brnoslav ?

Reagovat
jv

Zkus si to ještě jednou přečíst, třeba na to přijdeš sám.

Reagovat
smazaný uživatel

úplatky...

Reagovat
smazaný uživatel

přizvěte Vaška Titelbacha příště, prosíííím

Reagovat
REPLIKATOR

nejlepší komentátor všech dob http://www.youtube.com/watch?v=1PW0KjEo7ww

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle je lepší:

http://www.youtube.com/watch?v=Iaqei52YkrA

- honzo, honzo, honzo, honzo, honzo, honzo, honzo, honzo, pojdte k nám

Reagovat
smazaný uživatel

To byl vždycky můj sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu tipovat všechny zápasy opačně.. Už jen proto že to je Bouček

Reagovat
C-M@ster

podle mě ho tím děsně nasereš

Reagovat
C-M@ster

doufám, žes v anketě hlasoval, že vyhraje redaktor

Reagovat
smazaný uživatel

Boučku, Boučku víš vůbec v kolika hráčích se hraje fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

2 bodíky už jsou tam za Porto a Slaviu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele