Tipy Adama Varadiho

28.02.2014, 14:06
Tipy a analýzy
Zimní pauza rubriky Tipy osobnosti skončila a začíná její jarní část. Do tohoto dílu jsme si pozvali olomouckého útočníka Adama Varadiho. Role soupeře se ujal vítěz čtenářské tipovačky Steven-G. Pro čtenáře jsme připravili první kolo tipovací soutěže.

SOUTHAMPTON - LIVERPOOL
ADAM VARADI: Liverpool dělí od vedoucí Chelsea 4 body a případné vítězství ho stále drží v popředí Premier League. 70 vstřelených gólů je nejvíc ze všech týmů a to potvrdí i v tomto zápase. Nejspíš vyhraje jen o gól, protože i Southampton má letos pohárové ambice, a tak nedá tři body lacino. Ovšem na Liverpool to stačit nebude.
Tip: 2
Steven-G: Jakožto velký fanoušek Liverpoolu přeji výhru hostům, aby se konečně kvalifikovali do LM a bojovali o titul. Ale nebudou to mít lehké.
Tip: 2
ATLÉTICO MADRID - REAL MADRID
ADAM VARADI: Atlético je spolu s Barcelonou jediný tým španělské ligy, který může Realu konkurovat. Ale myslím si, že Real posílen vysokou výhrou na Schalke si s ním poradí a zvítězí o dva góly.
Tip: 2
Steven-G: Šlágr 26. kola ve španělské lize je jednoznačně madridské derby, Atlético bude hrát doma, takže si nemůže dovolit prohrát. Jenže současná forma Realu je na vrcholu a k tomu už bude hrát držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo. Vidím to tak, že právě on rozhodne zápas. Takže volím výhru Realu.
Tip: 2
FC SEVILLA - REAL SOCIEDAD
ADAM VARADI: Real Sociedad si letos vede velmi dobře. Dosud 6. místo - kvalifikace Ligy mistrů je pro něj velké lákadlo, a tak pro výhru udělá maximum... Navíc Sevilla hrála v týdnu Evropskou ligu a ta je pro ní teď důležitější, a proto se v ní, jak se říká, vydá a nezbudou jí síly na víkendový zápas.
Tip: 2
Steven-G: Těžko se tento zápas tipuje. V tabulce má lepší postavení Real Sociedad, ale Sevilla bude doma, takže těsně vyhraje.
Tip: 1
TEPLICE - OLOMOUC
ADAM VARADI: Teplice zvládly podzim výborně na rozdíl od Olomouce. Ale na začátku jarní soutěže jako by se oba týmy obrátily o 360 stupňů. Teplice dostaly trojku, Olomouc čtyřku dala. Obávám se, že na některé hráče Teplic je ještě zima, a tak ani s Olomoucí se jim ještě nebude chtít. Olomouc potvrdí dobrou formu a v Teplicích vyhraje.
Tip: 2
Steven-G: Sigma ukazovala v minulém kole proti Slavii, jak je silná v ofenzivě a umí dat góly. V Teplicích to ale bude mít těžké, protože domácí určitě budou chtít napravit minulý zápas proti pražské Dukle. Pokud Teplice opravdu chtějí 3. místo, musí Sigmu doma porazit.
Tip: 1
ST-ÉTIENNE - MONAKO
ADAM VARADI: Zápas 4. s 2. by měl být vyrovnaný a taky si myslím, že bude. Převahu asi bude mít St.-Étienne, ale Monako se ubrání. Pouze 19 obdržených branek o něčem svědčí a minimálně bod si odveze.
Tip: 02
Steven-G: Pokud Monako ještě pomýšlí na titul, musí vyhrávat i zápasy venku. I když proti němu stojí těžký soupeř, věřím, že tam bude bodovat naplno.
Tip: 2
AS ŘÍM - INTER MILÁN
ADAM VARADI: Další zajímavý duel nás čeká v Itálii, kde se Inter po zpackaném úvodu sezony pomalu dere na pohárová místa. Ale myslím si, že na AS to tentokrát stačit nebude. AS přeci jenom ještě chce zkomplikovat Juventusu cestu za titulem. Tipuji 1.
Tip: 1
Steven-G: V Itálii nás o víkendu čekají velké zápasy. Inter bojuje o 3. místo, Římané zase o titul. Tipuji, že vyhrají domácí. Tip: 1
AC MILÁN - JUVENTUS
ADAM VARADI: AC se letos vůbec nedaří, až deváté místo je pro něj katastrofa. Děravá defenziva se bohužel projeví i zápase se suverénním Juventusem. Ten si naopak nemůže dovolit zaváhat, neboť AS Řím mu stále šlape na paty...
Tip: 2
Steven-G: Šlágrem Serie A v tomhle kole je asi AC Milán versus Juventus. Podle mého názoru Juventus nemá momentálně v lize konkurenta, ale AC je pod novým koučem silné a sebevědomé, takže před domácím publikem uhraje alespoň bod.
Tip: 0
BAYERN MNICHOV - SCHALKE 04
ADAM VARADI: Středeční vysoká porážka Schalke doma s Realem se na týmu podepíše. Navíc jede na suverénní Bayern, který toho plně využije a také si pěkně zastřílí...
Tip: 1
Steven-G: Schalke bude chtít zastavit nezastavitelný Bayern, jenže ten je obrovský silný. Bayern nezklame své fanoušky a vyhraje. Tip: 1


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 1. 3. v 17:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Útočníka ostravského Baníku Autor má velký přehled.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Usty

Hlavně hraje beka, no

Reagovat
smazaný uživatel

neco takovyho uz jsem dlouho nevidel. Autor se probudil po nekolika letech z komatu. Myslite, ze vi neco o United. Aby ho pohled do tabulky nezabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dres má Baníku, tak je to jasné ne?

Reagovat
risk je zisk

na toto som čakal :33

Reagovat
Puskas

to je Frejlach na té fotce za ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pan Tyčka

Reagovat
smazaný uživatel

Adame, slavii jste bohužel dali 5 golů

Reagovat
Rygi

Spíše si myslím, že se otáčí o 180 stupňů, když to má být naopak, 360 se podle mě max obtočí, ale jsou tam kde byli :-)

Reagovat
smazaný uživatel

možná to sečetl, 180 od Olomouce a 180 od Teplic

Reagovat
Rygi

No... a proto jak se tak točil, omylem už zblbnul a napsal jen 4 goly :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

sigma na stínadlech určitě nevyhraje... to musel říct, kdyby řek, že je to jasná 1, tak by to zavánělo, že má vsazeno, což je v podstatě pravděpodobný

Reagovat
Puskas

tam bude +2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Dejte jinou fotku

Reagovat
F.Torres

Varadi a jeho 360 stupňů

Reagovat
Puskas

a ta čtyřka

Reagovat
sosna

Ty vole on ani neví, kolik vyhrál poslední zápas.

Reagovat
Hiko

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nepochopil smysl tipovaček, kde jsou vybraný nejvíc nečitelný zápasy víkendu. O čem ty výsledky vypovídají? O tom, kolik má uživatel štěstí? Vsadím se, že kdybych to nechal natipovat svýho psa, tak neskončí na posledním místě.

Reagovat
Puskas

a co bys chtěl tipovat - Barca - Almeira?

Reagovat
smazaný uživatel

proč to ženeš do takoveho extremu?

Reagovat
Puskas

no, bo máš zápasy papírově jasné a pak ty, co jsou těžké na tipování. Pro takovouto soutěž mezi námi je ideální ta druhá varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

tak papírově jasné zápasy jsou všechny, tzn. i remízy :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale uznávám, že tohle kolo je docela dobře tipovatelné

Reagovat
Pepe1911

OT:V pražských ulicích bude v sobotu kvůli utkání Bohemians 1905 proti Spartě několik stovek policistů a desítky strážníků. K dispozici budou mít v případě potřeby i policejní vrtulník. ČTK to dnes sdělil policejní mluvčí Jan Daněk. Pražské derby začne ve vršovickém Ďolíčku ve 20:15. Pohyb fanoušků obou celků budou policisté sledovat ale po celý den a pokud bude potřeba, doprovodí je i ke stadionu, uvedl policejní mluvčí. Do akce budou vedle pořádkové policie nasazeni také policisté z kriminální, dopravní a cizinecké služby, z antikonfliktního týmu, speciální a krajské pořádkové jednotky. (ČTK)

Kokoti,akorát si hrajou na důležitý.Zbytečná akce. ACAB

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se uměli chovat, tak nemusí být na ulici ani jeden policajt

Reagovat
smazaný uživatel

exot jako ty tady chyběl

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

v Teplicích je šance bodovat, Adam

Reagovat
Godwinson

Vzpomněl jsem si na tu slovenskou modelku či missku, která říkala, že se jí život po tom úspěchu změnil o 365°

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrála v tipovačce?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to docela jednoduše tentokrát. Takže 2 body možná

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5x 0 a 3x za 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele