Tipy Adama Varadiho

14.12.2012, 11:05
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda a je před námi poslední letošní díl rubriky Tipy osobnosti v tomto kalendářním roce. Tentokrát tipuje fotbalista slovenské Senice Adam Varadi. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali druhé kolo tipovací soutěže.

NEWCASTLE - MANCHESTER CITY
ADAM VARADI: Citizens v posledních zápasech body moc nesbírali, ale to bylo proto, že hráli s mužstvy z první čtyřky. Newcastle ale žádnou hrozbou pro City není, nedaří se jim a 14. příčka se skóre 18:23 hovoří za vše.
Tip: 2
Tomáš Daníček: I když letos ManCity venku ani jednou nepřesvědčilo a jeho maximem je ušmudlaná výhra 2:0 nad Wiganem, Newcastle tady od prohry uchrání snad jen další výkon na hraně možností v podání někoho z dvojice Ba-Ben Arfa. A ani to by možná nestačilo.
Tip: 2
BARCELONA - ATLÉTIKO MADRID
ADAM VARADI: Super zápas by to mohl být, obě mužstva mají formu a v tabulce je dělí jen šest bodů. Věřím, že Atlétiko Barcu potrápí a odveze si alespoň remízu.
Tip: 0
Tomáš Daníček: Jedna z mála věcí, kterou vím o Primera División, je to, že ať už je Atlético v jakékoliv formě a ať se od něj zrovna očekávají sebevětší divy, na Camp Nou pravidelně zcela selhává. Nedávné prohry 2:5, 0:3 nebo 0:5 a nikterak polevující Messi mi holt nedávají na vybranou, jakkoliv jsou atleti v tabulce dokonce i před svým slavnějším městským konkurentem, což může poukazovat na tentokrát už doopravdy speciální rozpoložení mužstva.
Tip: 1
FC SEVILLA - MÁLAGA
ADAM VARADI: Málaga je na tom sice tabulkově lépe, ale venkovní zápasy jsou pro ni noční hrůzou. 9 bodů a skóre 3:3 je až děsivý. Sevilla ale formou zrovna neoplývá a toho by Málaga mohla využít a zlepšit si tak venkovní bilanci.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Za celou svou "kariéru" jsem v těchto tipovačkách trefil všehovšudy snad pět remíz, zkrátka na ně nemám čuch (a přesto bych je sázel jedna radost). Ale u tohohle zápasu mě instinkt pošťuchuje ještě intenzivněji než obvykle. Oba týmy navážou na rok 2009, kdy spolu dvakrát plichtily 2:2 - i teď padnou čtyři branky.
Tip: 0
LAZIO - INTER
ADAM VARADI: Poslední dva roky vzájemné utkání vždy vyhrálo domácí mužstvo. Letos jsou opět obě mužstva v popředí tabulky a já očekávám výhru Interu, kterému se venku daří.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Inter je pro mě jednou z největších letošních záhad, jako kompletnímu laikovi mi ten tým připadá zvláštně (po)skládaný. Nicméně evidentně jim to funguje a já si myslím, že i v dalším náročném zápase Nerazzurri zvládnou bodovat, leč tentokrát ne naplno.
Tip: 0
LEVERKUSEN - HAMBURK
ADAM VARADI: Hamburger letos opět atakuje příčky zaručující účast v evropských pohárech, ale ještě si bude muset kolo počkat, protože Leverkusen doma ještě neprohrál a svou sérii prodlouží o další zápas.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Odkladiště Chelsea se sídlem v Hamburku mě zatím na dálku příjemně překvapuje, stejně jako chválený Mancienne, ovšem na Leverkusen to, hádám, stačit nebude. Rozhodne Schürrle.
Tip: 1
BRÉMY - NORIMBERK
ADAM VARADI: Toto vidím na typický remízový zápas. Obě mužstva nad pásmem sestupu. Navíc Norimberk má problémy se vstřelením branky, a proto tipuji a přikláním se k neprohře domácího celku.
Tip: 10
Tomáš Daníček: Ať je legrace, zkusím tady jít do lehkého rizika. Oba týmy v posledních třech sezonách (včetně té právě probíhající) neustále klesají tabulkou níž a níž, což mi lépe pasuje k Norimberku, a tak tipuji, že tlak souboje dvanáctého s třináctým o to, kdo se přiblíží první desítce, ustojí přeci jen lépe. Snad také za přispění Kiyotakeho.
Tip: 2
PSG - LYON
ADAM VARADI: Lyon ve středu nepochopitelně ztratil dva body za remízu s Nancy. To by mohlo zapůsobit na psychiku a PSG by toho mělo využít. Navíc vítězství by PSG posunulo do čela tabulky, což šejkové uvidí moc rádi. Dávám 1.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Otevřeně sympatizuji s Gardeho projektem, to je jeden fakt. Z toho důvodu mu přeji mistrovskou tečku, to je druhý fakt. Lyonu by za daných okolností alespoň částečné vyloupení hlavního města nesmírně bodlo, to je třetí fakt. A jelikož si zase netroufám věřit ve dvojku, spokojím se s nulou.
Tip: 0


Oba aktéři mimořádně tipují jenom sedm zápasů, pro čtenáře se nic nemění. Děkujeme za pochopení,


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 15. 12. v 13:45 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (76)

Přidat komentář
Biozdenda

Stoke Everton to je fakt za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

1 jak nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to nechal natipovat přítelkyni, tak se třeba konečně dostanu do první desítky.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno 1 a je klid

Reagovat
smazaný uživatel

hehe pekne mi to vyslo, 2, x, 1, x, 1, x, 1, 2 takze matematicky algorythmus nepusti z coho vyplyva 2 x 1 x 1 x 1 = 2

Reagovat
Biozdenda

tak dej samé dvojky, budeš mít 16 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten vysledok nieje pocet bodov ale apriorna pravda ktora vysla z natipovanych moznosti, co mi dava aspon malu nadej na to ze budem mat aspon raz plny pocet bodov

Reagovat
Biozdenda

jo tak, tys z toho udělal rovnici tak hodně štěstí. Já budu mít zase určitě krásné 3 body..

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka vdaka, ale dopadne to ako vzdy ze tam budu 3 body ako u teba

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám před každým zápasem Stoke, to smrdí remízou

Reagovat
smazaný uživatel

Naseru tam remízy a Barcelona jedničku. Swarley, ty se v tom vyznáš, co na to říkáš?

Reagovat
Swarley

to je tajný, remízy jsou tam jen dvě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám jeden tip pro Adama, nepal šance!

Reagovat
k0udy

easy kolo

Reagovat
smazaný uživatel

To kto je ten Tomáš Daníček? Pretože čo sa týka Interu, tak na ňom dosť vidno, že do futbalu sa nevyzná. Súdim podľa tohto vyjadrenia:

Inter je pro mě jednou z největších letošních záhad, jako kompletnímu laikovi mi ten tým připadá zvláštně (po)skládaný.

Tým je naopak veľmi dobre poskladaný (zložený). Keď by sme to brali úplne detailne, tak do kádru nám na začiatku chýbal akurát len vice-Milita Ale to je fakt len malý detail a zároveň tento hráč neprišiiel kvôli finančným dôvodom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Shevchenko

Možná dobře poskládaný, ale ta extra kvalita tam chybí, což se brzy projeví.

Reagovat
jenage

Reagovat
fantomas

"jako kompletnímu laikovi"..a tobě kvůli tomu málem prdne cévka.

Reagovat
Counter

jinak, v diskuzi vystupuje pod nickem hefy.

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vul.

Reagovat
C-M@ster

Tomáš Who?

Reagovat
Trand

Ten tým je hodně zvláštně poskládaný, hlavně ta obrana. A podle toho, co vždy čtu po zápasech Interu a co mám možnost vidět je docela záhada, že je Inter druhej.

Reagovat
fantomas

Přesně tak.

Reagovat
fantomas

Vlastně sem docela dobře nastavil zdejšim fanouškum Interu zrcadlo..

Reagovat
Trand

Tak od MSgoo se snad všichni fanoušci Interu kromě Bennese, možná už i ten distancují, takže bych tomu jeho příspěvku žádnou váhu nepřikládal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, že si pozriete hodnotenie jednak jednotlivých prichádzajúcich hráčov a zároveň názory na odchody a v nesposlednom rade celkový pohľad od rôznych diskutérov, či už fanúšikov Interu alebo nie. A zistíte, že to mercato je v našom prípade hodnotené pomerne kladne vzhľadom k našim finančným možnostiam, ktoré teraz máme. A teda v súlade s tým, čo som tu napísal! Ešte by som dodal jednu veľmi dôležitú vec, že náklady na platy sme dokázali skresať o takmer 40 mil eur!!! Momentálne máme výdaje na platy 100 mil eur ročne! Koho by zaujímali platy hráčov v SA, tak tu sú printscreeny z Gazzetty:

http://i49.tinypic.com/fasmfs.jpg

http://i50.tinypic.com/2vlmbeq.jpg

Ešte ale k tomu kádru. O tom, že sme ho vhodne doplnili, svedčí mimo iného aj fakt, že momentálne sme na 2.mieste v SA, pričom minulý rok sme skončili na 6.mieste. Takže aj tu môžeme vidieť ten pokrok ( i keď sezóna sa samozrejme ešte neskončila). Tunajším pánom (fantomas a Trand) ešte vrelo doporúčam si pozrieť a preštudovať niekoľko diskusií a článkov v SA, poprípade aj články z talianskych zdrojov. Pretože títo dvaja robia závery skôr ako by mali danú problematiku naštudovanú. Pozrite si teda názory na jednotlivých hráčov (posily ako Cassano, Palacio, Handanovič, Gargano, Mudi ...) a na odchádzajúcich hráčov (Forlán, Pazzini, atď) a nadväznosti na to hodnotenie celého mercata (teda ako sa káder dokázal poskladať). Pochybujem ale, že si nájdu čo i len jeden článok, pretože radšej budú bez poznatkov priespievať do diskusie.

Reagovat
fantomas

"Pretože títo dvaja robia závery skôr ako by mali danú problematiku naštudovanú." - omg, tak znova. Já nic studovat nechci a už vůbec nerobim závěry - dokonce sem se ti tam výslovně přiznal, že jde o kompletně laickej pohled. Ty seš fakt zabedněnec par excellence.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ale keď niečo idem písať na najväčší česko-slovenský futbalový portál, tak si k danej téme niečo pozriem, aby daný článok, v ktorom je uvedený aj tvoj daný pohľad na Inter, vyzeral na úrovni. Je super, že si sa k tomu priznal, ale s Trandom tu dokazuješ teraz niečo iné

Reagovat
fantomas

Booože..já byl oslovenej, dostal sem zápasy, tak sem je natipoval a nějak okomentoval. Nemůžu bejt expert na všechno, tak se nezlob, že sem si laicky zašpásoval s tvym božskym Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak sa nebudem

Reagovat
Trand

Já mám diskuzi u Serie A nastudovanou dost. A tak nějakej názor na Internazionale mám, dokonce mu v Serii A nejvíce přeju. Ale podle toho co čtu nebo co jsem viděl, jsem dospěl k názoru, že třeba Silvestre je velké zklamání, Juan nemá na to hrát za Inter a Nagatomo se sice zlepšuje, ale pořád to není ono. Útok je samořejmě skvělý a v záloze je taky spousta dobrých hráčů. Handanović je úžasný, ale ta obrana se mi prostě nelíbí, no.

Reagovat
miky10

Varadi vyhraje rozdílem třídy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

2,0,1,1,2,10,1,02

Reagovat
Lahvac-CZ

Newcastle United - Manchester City 0

(Anglie - Premier League)

Stoke City - Everton FC 0

(Anglie - Premier League)

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon 0

(Francie - Ligue 1)

Werder Brémy - 1. FC Norimberk 1

(Německo - 1. Bundesliga)

Bayer Leverkusen - Hamburger SV 1 jak vyšitá

(Německo - 1. Bundesliga)

Sevilla FC - Málaga CF 1

(Španělsko - Primera División)

FC Barcelona - Atlético Madrid 1 další jasná

(Španělsko - Primera División)

SS Lazio - Inter Milán 2

(Itálie - Serie A)

Reagovat
smazaný uživatel

to máš za pěkny 4 bodíky...gratulace

Reagovat
fantomas

Grr, proč nemůžem tipovat zrovna Stoke-EFC? Tady někdo nechce, abych vyhrál !!

Reagovat
Filipow

7 bodů chci.

Reagovat
Filipow

Newcastle United - Manchester City 2

(Anglie - Premier League)

Stoke City - Everton FC 02

(Anglie - Premier League)

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon 10

(Francie - Ligue 1)

Werder Brémy - 1. FC Norimberk 1

(Německo - 1. Bundesliga)

Bayer Leverkusen - Hamburger SV 1

(Německo - 1. Bundesliga)

Sevilla FC - Málaga CF 1

(Španělsko - Primera División)

FC Barcelona - Atlético Madrid 1

(Španělsko - Primera División)

SS Lazio - Inter Milán 0

(Itálie - Serie A)

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký kolo.

Reagovat
Desmond Glazebrook

To tady vidím napsaný skoro pořád. A bylo někdy vůbec lehký?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý zrovna bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

2,2,0,0,2,2.0,0

Reagovat
stas87

Tomáš Daníček: Ať je legrace, zkusím tady jít do lehkého rizika. Oba týmy v posledních třech sezonách (včetně té právě probíhající) neustále klesají tabulkou níž a níž, což mi lépe pasuje k Norimberku, a tak tipuji, že tlak souboje dvanáctého s třináctým o to, kdo se přiblíží první desítce, ustojí přeci jen lépe. Snad také za přispění Kiyotakeho.

Tip: 2

takze zvitazilo u teba to ze werder nema japonca?ci ineho asiata?

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ale je super, že zrovna Varadi se toho bál, takže na tom vydělá maximálně půl bodu a já v případě dvojky pudu do trháku beztak..

Reagovat
stas87

nastupi hunt alebo ten zapas bude rozhodujuci a werder vyhra a prehras

Reagovat
fantomas

Nemůže rozhodovat půl bod, to prostě neni možný!!

Reagovat
stas87

kazdopadne by to bol skvely joke keby to tak naozaj bolo,hadam by si bol prvy ktory by prehral o pol bodu nie?

Reagovat
fantomas

To je možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Daníček=fantomas?

Reagovat
fantomas

Jop.

Reagovat
Messy<3

Nene, Hefy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubas

Reagovat
ronaldik

8 plicht

Reagovat
smazaný uživatel

PSG vyhraje, Ibra bude mit zas den - on se umi namotivovat na velky zapasy, navic zapas v kterem jde o čelo ligy...On je takovy egoista, ze bude chtit dokazat proc je tak dobre placeny a moznost dat goly kvalitnimu tymu mu primo neda spat...Ani bych tak nesazel 1 jako Ibra 2+ g

Reagovat
smazaný uživatel

A Barca-Athletico ?? Ať už je forma Madridskejch sebelepší, nemaj ani na bod nárok....absolutně ne...jak zklamali v nedávném derby, tak na CN totálně vyhoří a čekám gólovej dáreček v podobě min 5 gólů (tipuji 5:1) a Messi splní svojí normu z posledních 5-ti utkání, takže vhodný sázky vidim +3,5g nebo Messi 2+ g. Jednička tam nemá cenu s kurzem 1,25...

Reagovat
smazaný uživatel

SEV-MAL tipuju výsledek 2:3 takze sazka 02 nebo +3,5 (i +2,5 je tam pěknejch) je dobrá. A konečně AS Inter, tam to vidim 2:0 pro Inter po výbornym výkonu do defenzivy a produktivnímu útoku (z mála šancí udělaj dva góly).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi 2 body,zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 3,Leve,Mála,Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

zatím 5/5

Reagovat
smazaný uživatel

zatial 4/5, snad bude silna aj nedela

Reagovat
smazaný uživatel

takže 4,5

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů neni špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

5,5

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodu...

Nechyt jsem zapas se Sevillii a Werder jinak pohoda

Reagovat
db18

fantomas14.12.2012 17:42

Nemůže rozhodovat půl bod, to prostě neni možný!!

[reagovat]

Reagovat
db18

špatný článek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele