Timber vyhlíží návrat. Dojde k tomu hodně brzy, slibuje Arteta

13.04., 12:14
Aktuality
Jurrien Timber (© Arsenal)

Světlo na konci tunelu vidí Jurriën Timber. 22letý obránce loni přestupoval z Ajaxu do Arsenalu a po několika týdnech si přetrhl kolenní vazy. Za Kanonýry stihl jenom dva zápasy, už brzy by ale mohl přidat třetí start.

Arsenal za Timbera zaplatil čtyřicet milionů eur a jeho služeb využil jen v utkání o Community Shield a prvním kole Premier League proti Nottinghamu. Na marodce je fotbalista od 12. srpna, každým dnem se ale blíží jeho návrat.

"Na tréninku už zvládá všechno, teď je jen na něm, aby nabral kondici a mohl naskočit k zápasům. Zápas je něco jiného než trénink, o tom nemusíme debatovat, bude třeba jít krůček po krůčku a nejprve naskočit za rezervu. A k tomu dojde už hodně brzy," sdělil manažer Mikel Arteta.

"Viděli jsme ho na tréninku a moc dobře si pamatuji, jak hrál, když byl zdravý, na tým bude mít obrovský dopad," nepochybuje španělský kouč o tom, že se z obránce stane jedna z důležitých postav.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (12)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Takže predposledný zápas v lige

Reagovat
Higi

Pokud budou všichni obránci vesměs zdraví na příští sezónu, tak Timber by si mohl ovládnout levý kraj obrany, pravděpodobně tam bude zkoušený víc než na pravé straně, s tím, jakou má White formu... je ale super mít v kádru Timbera a Tomiyasua, u kterých prakticky člověk nepozná rozdíl jestli naskočí nalevo nebo napravo a v létě dovést stopera ke Gabrielovi a Salibovi

Reagovat
kitas

V lete bude kľúčova kúpa stredaka k Riceovi

Reagovat
A Seleção

Partey?

Reagovat
SunFells

Chido Obi zase 5 kusů dneska

Reagovat
Mastný Chobot

Van de ven pekna minutka

Reagovat
Pablos

ať nechodí a je radši doma

Reagovat
Mastný Chobot

Thierry Isak

Reagovat
Mastný Chobot

Aha zly clanok

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Nevadi, vysmiat sa im treba vsade

Reagovat
Nikikrew

Pojd synu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele