Tiago zahajuje trenérskou kariéru, povede portugalskou Guimarães

29.07.2020, 13:29
Aktuality
Před několika dny skončil letošní ročník portugalské nejvyšší soutěže, řada tamních klubů tento týden vyměnila trenéra a výjimkou není Vitória SC Guimarães. Ta angažovala zajímavé jméno, na její lavičku usedne bývalý reprezentační záložník Tiago Mendes...

"Vitória SC Guimarães oznamuje jmenování trenéra Tiaga Mendese. Někdejší portugalský reprezentant náš tým povede v nadcházejících dvou sezonách," stojí v prohlášení na internetových stránkách klubu.

Devětatřicetiletý Tiago dříve hrával za Benficu, Chelsea, Lyon, Juventus a Atlético Madrid, v jehož dresu před třemi roky končil aktivní kariéru, aby následně nastoupil jako jeden z asistentů trenéra Diega Simeoneho. V Guimarãesi ho čeká první zkušenost ve funkci hlavního kouče.

Vitória SC Guimarães letos skončila na sedmém místě tabulky, na pozice zaručující Evropskou ligu ztratila pět bodů. Z její lavičky se následně poroučel Ivo Vieira.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (11)

Přidat komentář
Benfica

super.. snáď sa mu bude dariť

Reagovat
Arnar Resmusonn

Pecka, poslední dobou se opravdu začalo čím dál více hráčů věnovat trénování, myslím teď hráče , co ještě nedávno kopali do míče. A už se ukazuje v několika případech že to může fungovat

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Agent z Melmacu

Gary Neville top

Reagovat
Arnar Resmusonn

Myslím že když Gary podepsal ve Vale, tak ten den musela být nějaká přírodní katastrofa

Reagovat
Arnar Resmusonn

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/St%C5%99elba_v_San_Bernardinu

Přírodní ne ale hrůza byla, jakmile si přečetli že Gary podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Sol Campbell Tijery Oonry

Reagovat
Han střelil první

V Portugalsku se to hodně osvědčuje. Tam jde prostě vidět, že už od mládeže dělají ten fotbal sakra dobře.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Trmal k nim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele