TEVEZ SI VYBRAL WEST HAM

08.04.2007, 14:51
Aktuality
V Premier League se v posledních týdnech konečně rozzářila hvězda Carlose Teveze. Argentinský útočník se konečně prosadil do základní sestavy West Hamu a táhne svůj tým za záchranou...

Tevez přišel do Upton Parku před letošní sezónou společně s Javierem Mascheranem z Corinthians. Dva argentinští reprezentanti měli být hlavnímu trumfy v tažení za evropskými poháry, jejich příchod však "Kladivářům" paradoxně spíše uškodil a v letošní sezóně bojují o přežití mezi anglickou elitou.

Ještě před měsícem byl pro mnohé sestup West Hamu do League Championship jasnou věcí, poslední týdny však všechno změnily. Londýnský klub vyhrál tři zápasy v řadě a na sedmnáctou příčku znamenající záchranu v soutěži ztrácí jenom dva body.

Velkou zásluhu na tom má i konečně probuzený Carlos Tevez. O tom se mluvilo především v souvislosti s ukončením nepovedeného angažmá, teď tomu ale je jinak a 23letý útočník pravděpodobně zůstane v Upton Parku.

"Nevím, co se stane v příští sezóně, to bude záležet na mnoha věcech. V tuto chvíli je nejdůležitější zachránit tým od sestupu. Lidé mě podporují na hřišti i na ulicích, proto by bylo dobré zůstat zde ještě několik let," prohlásil Tevez v rozhovoru pro deník Daily Star.

Pokud se West Ham zachrání v nejvyšší soutěži a bude svou hvězdu chtít udržet, čeká ho hodně těžká práce. Tevez je stále hráčem Corinthians a práva na něho vlastní také íránský obchodník Kia Joorabchian. Zájem o argentinského reprezentanta navíc údajně mají Cheslea, Manchester United, Liverpool, Juventus, Inter Milán a Real Madrid, tedy kluby, které jsou schopny nabídnout hráči mnohem vyšší platové podmínky a klubu daleko tučnější odstupné. "Kladiváři" by například jen velmi těžko dorovnávali nabídku převyšující dvacet milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Carlitos

Konečně ukazuje to, v čem tak vyniká. Je dobře, že se ve West Hamu konečně chytil, přesto si myslím, že by tam neměl dál zůstávat.. Už si zvyknul na Anglii, takovej Man Utd by pro něj byla dost dobrá volba. Nakonec ani přestup do Juve by nebyl špatnej.. Oba to jsou týmy, kterým by útočník Tevezovo kvalit hodně pomohl.

Reagovat
HOST*DIDA

Tevez je dobrej utocnik dalo se predpokladat ze si bude dyl zvykat na aglickou ligu ale ted kdyz se mu dari - podle me by mohl jeste jednu sezonu ve West Hamu byt - pomohl by mu a potom treba do AC Milán za Ronaldem!!!

Reagovat
HOST*Tavo

Ac? I kdyby skončil Inzaghi a Oliveira byl věčnej náhradník, tak je tam vedle Ronalda ještě Gilardino... proto radši ManU nebo Španělsko...

Reagovat
smazaný uživatel

No Gilardino je teda bijec, přes kterého by se Tevéz neprosadil.

Reagovat
HOST*Tavo

Gilardino je hodně dobrej, hrál skvěle už za Parmu... a Tevéz se přes něj prosadit nemusí, když se neprosadil přes Zamoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nevyvracím. Chtěl bych však mít tvou jistotu, že by byl v AC "věčnej náhradník".

V Manchesteru je Saha a Rooney, tam by snad taky byl věčný náhradník, když se nedokáže prosadit přes Zamoru.

Podle tvé logiky...

Reagovat
HOST*Tavo

Já sem neřek, že Tevez bude věčnej náhradník, ty vole, si to přečti pořádně, šašku, než zase začneš bejt hrozně chytrej. Psal jsem to o Oliveirovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem to letmo, omlouvám se. Ale hlavně nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo,ale stejnej typ jak Ševa.těch šancí,co zahodí ...

Reagovat
HOST*Carlitos

TEVEZ vs. GILARDINO ... Jak můžete tohle vůbec říct? Oba jsou typologicky dost odlišný útočníci, podle mě by klidně mohli hrát spolu v útoku.. Tevez je rychlejší, techničtější, přímočařejší... Gilardino je muž do vápna, líp hlavičkuje, hledá si prostor pro zakončení... Neřekl bych, že je Tevez lepší než Gilardino nebo naopak, ale každej má prostě jiný kvality.. Stejně jako Zamora, ten už v Anglii něco odkopal, kdyby měl tohle za sebou Tevez, byl by jednoznačně lepší.. To je jako kdyby hral Zamora v Jizni Americe, tam by dopad jak zezacatku Tevez v ANG.. Takovy uvahy tady..

Reagovat
HOST*

Carlitos strčí Gilardina v pohodě do kapsy,né že by Gila byl špatnej,ale Tévez je Tévez.

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu Madrid by se mi líbil...

Reagovat
HOST*Carlitos

Bud at zustane, nebo kdyz bude chtit prestoupit, mel by jit bud do Valencie, Juve, nebo Man Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím. Přesně v těchhle klubech by se mi líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Tevez zustane na vždy ve whu...Příští sezonu jestli se udržíme a jestli zustane tak pro nas bude znamenat hodně a třeba to dotahnem až do ligy mistrů..aby ste se příští sezonu nedivili

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že by měl zůstat věrný West Hamu.Je dobrý ale ještě v Evropě nic nepředvedl.Určitě v těch klubech jednou skončí,ale to musí ještě trosku více adaptovat...držím mu palec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele