Tévez potřetí v kariéře odchází z Bocy Juniors

05.06.2021, 10:37
Aktuality
Boca Juniors už se nemůže spoléhat na služby Carlose Téveze. Bývalý argentinský reprezentant předčasně rozvázal smlouvu a zatím není jasné, zda neukončí kariéru...

Šestasedmdesátinásobný reprezentant Argentiny kromě domovské Bocy Juniors vystřídal Corinthians, West Ham United, Manchester United a City nebo Juventus, odkud se před šesti lety poprvé vrátil do mateřského klubu. Po pouhém roce a půl ale zamířil do Shaghai Shenhua.

Po roce se však Tévez přesunul opět do Bocy, kde měl smlouvu do konce letošního roku, nakonec se ji ale rozhodl předčasně ukončit. "Myslel jsem, že tento okamžik nikdy nenastane. Ale jsem tady, abych oznámil, že odcházím. Brzy se však znovu uvidíme," řekl Tévez na tiskové konferenci.

"Je to jeden z nejsmutnějších dnů mého života, ale myslím si, že jde o správné rozhodnutí," prohlásil 37letý útočník. "Boca potřebuje, abych hrál na 120 %, čehož nejsem schopný," vysvětlil Tévez, jenž chce po smrti otce trávit více času s rodinou.

Trojnásobný mistr Anglie, vítěz dvou titulů v Serii A a pětinásobný argentinský šampion nevyloučil, že už se k fotbalu nevrátí. "Dnes můžu říct, že skončím, ale za tři měsíce můžu chtít znovu hrát," uvedl rodák z Ciudadely. "Moje kariéra v Argentině však s jistotou skončila, vždy jsem říkal, že tady si umím představit hrát pouze za Bocu," dodal útočník.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Karlík ještě hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, že on půjde do Juve a vybudujou 73 letý útok?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham?

Reagovat
Radikal

Do Barcy, legendární argentické trio vepředu

Reagovat
Radikal

*argentinské

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl zpátky domů z Evropy, pak už jen dobře podojil Číňany a teď jestli bude v budoucnu hrát a jinde v Argentině hrát nechce, tak mi z toho vychází Peñarol.

Reagovat
smazaný uživatel

s rákosníkama dobře vyjebal no

Reagovat
bourbon

v hlavě trochu guláš ale jinak super fotbalista

Reagovat
smetos

Jeho styl hry jsem zral, ale to ze se nedokazal naucit ani slovo anglicky za ty roky v PL o nem vypovida ze asi nejostrejsi tuzka v penale nebude

Reagovat
The Krupy

Úplný génius, tých pár sezón v Juve bol fantastický

Reagovat
Furia Ceca

S výjimkou Del Piera jsem v Juve nezažil útočníka, kterej by mě bavil víc... Ani Trezeguet ne... A s Dybalou ho mám tak nastejno.

Reagovat
Furia Ceca

Jinak "těch pár sezón" – byly to jen dvě... Mrzí mě, že u nás nezanechal delší stopu.

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky používám slovo pár místo několik, ale správně je pár 2...

Reagovat
Thelvin

Jenže to by musel napsat "ten pár sezon", a i tak by to bylo špatně, protože sezony netvoří páry

Reagovat
TheMally11

takový horší Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

Celou kariéru zářil , kde přišel střílel góly , vyhrával tituly , viděl jsem ho naživo , dělo , charisma jak piča , super kariéra

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Číny, ale to s něma jenom vyjebal, nechtèl tam jít, ale ten balík nešlo nevzít, jinak naprostý souhlas, všude byl skvělý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele