TEVÉZ: O MÉ BUDOUCNOSTI POZDĚJI

16.03.2007, 19:47
Aktuality
Carlos Tevéz zatím nechce hovořit o své (ne)budoucnosti ve West Hamu United. Argentinský kanonýr prožívá v Anglii špatné období své kariéry a protože se očekává, že Kladiváři z nejvyšší soutěže sestoupí, byl by zázrak, kdyby Tevéz své angažmá v klubu prodloužil.

Působení Carlose Tevéze a Javiera Mascherana ve West Hamu by se dalo shrnout jedním slovem: fraška. Jihoameričtí fotbalisté se nedokázali pořádně aklimatizovat a až na některé světlé výjimky podle mnohých i skalních fanoušků Hammers jejich příchod klubu paradoxně uškodil. A to před jejich nevyjasněným příchodem z Corinthians panovalo u fanoušků i vedení W.H.U. velké nadšení. S ohledem na to, že je bývalý zaměstnavatel Tomáše Řepky již téměř jasným sestupujícím, Carlos Tevéz bude chtít v létě určitě změnit klub. "Nemohu si dovolit na to momentálně myslet. To, co teď chceme, je táhnout za jeden provaz a zachránit sezonu. Proto nemohu odpovědět na vaše dotazy ohledně působení v Championship. Nezajímá mě teď myšlenka na jiný klub. Byl by to projev neúcty k West Hamu," nechal se slyšet Tevéz pro Daily Mail.

Tevéz ale čekal větší podporu od příznivců londýnského klubu "Byl jsem velmi zklamán z podpory fanoušků. Celá situace pro mě byla velmi obtížná. Možná, že je to i zmátlo." Ale svého rozhodnutí nelituje. "Nebyl to pro mě špatný přesun. Přišel jsem sem, do progresivního klubu, spojit síly s mladými domácími hráči. Myslel jsem si, že jsme se dostali na vyšší úroveň, ale nestalo se. Ano, byl jsem frustrován, když jsem nebyl nasazen do utkání, když jsem byl požádán, abych nastupoval na jiných postech."

Nakonec se argentinský útočník vyjádřil k Alanu Curbishleyemu a Alanu Pardewovi, současnému a bývalému kouči West Hamu. "Alan Curbishley se mnou mluvil často. Je velmi dobrý. Bylo to pro něj obtížné se všemi těmi zraněními, ale má můj respekt, protože mi dává důvěru. Alan Pardew tady byl přede mnou a také mi pomohl, pomáhal mi s adaptací, nebyl pro mě špatný," řekl.

Na co si vsadíte vy? Zůstane, nebo dá West Hamu po sezoně sbohem? Už teď je jasné, která možnost má zcela jistě nižší kurz...

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*piccaso16

já myslím že se west ham udrží, tevez zůstane a další sezonu z něho vyroste vynikající hráč a dotáhne west ham do uefy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele