TEVEZ NIKAM NEODCHÁZÍ

19.11.2006, 13:47
Aktuality
Carlos Tevez důrazně popřel informace o možném zimním odchodu z West Hamu United. Argentinský útočník měl v Upton Parku těžký začátek a příchod jeho a Javiera Mascherana se podle médií negativně podepsal na atmosféře v kabině a měl dokonce vyústit v odchod...

"Nemám problémy s žádným hráčem West Hamu. Nevím nic o odchodu, jsem zde spokojený," odmítá Tevez spekulace o možném stěhování se z Upton Parku.

Argentinský reprezentant přišel do londýnského klubu v létě na hostování z Corinthians společně se svým kolegou z národního týmu Javierem Mascheranem. Od tohoto hvězdného dua se hodně očekávalo, jenomže "Kladivářům" vstup do nové sezóny nevyšel a dlouho okupovali sestupové pozice. Ani v tuto chvíli to není lepší a svěřencům manažera Alana Pardewa patří až šestnáctá příčka.

"Všechno, co chci, je dostat šanci pomoci klubu v cestě tabulkou vzhůru. Měl jsem problémy s kolenem, ale už jsem v pořádku a chci hrát," těší se Tevez na další zápasy.

Vedle 22letého útočníka nemá zaječí úmysly ani stejně starý Mascherano, rovněž on je rozhodnut přispět ke zlepšení současné pozice West Hamu. "Možnost, že by Mascherano odešel do Flamenga nebo jiného brazilského klubu, je nulová. Zvolil odchod do Evropy a tam chce zůstat," prozradil nedávno jeho agent Walter Tamer.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1304)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele