Tevez: Jde o mojí kariéru

02.08.2007, 10:05
Aktuality
Složitý letní přestupový příběh Carlose Teveze už fanouškům nějakou dobu pořádně motá hlavu. Kromě Sira Alexe Fergusona, který už se argentinského střelce nemůže dočkat, má z nepřehledné situace nejmenší radost sám hráč.

Manchester United je už delší dobu připraven zaplatit za Teveze 30 milionů liber. Proti jeho angažování však vystupuje jeden problém za druhým. A tahanice mezi West Hamem, kde Argentinec hrál minulou sezónu, a agenturou MSI, která na Teveze vlastní práva londýnskému klubu jej pouze "pronajala", stále ne a ne končit.

"Potřebuji rychle nějaké řešení, protože tady jde o mou kariéru," prohlásil Tevez pro Daily Mail. "Hrát za superklub, jako je Manchester United, bez předsezónní přípravy je obrovský hendikep."

"Jsem bojovník a jsem připravený na každou výzvu. Tohle ale bude nepochybně složité," pokračoval třiadvacetiletý útočník. "Toužím po rychlém řešení. Chci, aby všechny strany dosáhly nějaké dohody, protože já chci hlavně hrát."

Tevez běl ještě před pár týdny na mistrovství Ameriky ve skvělé formě, pokud však přestoupí k United, bude mu předsezónní příprava jistě citelně chybět. "Mentálně jsem připraven hrát za Manchester, ale po fyzické stránce to bude nepochybně těžší."

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už ať se to vyřeší... Teď po (pro mě nesmyslném) odchodu Rossiho je potřeba aspoň jeden útočník. A Carlitos je extratřída...

Reagovat
HOST*jana.hanys

presne tak.

Reagovat
HOST*Maty27

on a rooney,to by bylo nec,moc mu ten prestup preji

Reagovat
HOST*rony7

ja by som doprial fernanda alebo zlatana

Reagovat
HOST*havran

Manchester je pica a tevez zasranec s hnusnym krkem polibit mu prdel dementoj saha je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď sem nepochopil jestli fandíš MU nebo ne...jak tohle můžeš napsat? Tohle moh napsat jenom totální demet!!!

Reagovat
HOST*forrest23

Prej s hnusnym krkem... ty ses fakt kreten...

Reagovat
HOST*

Tohle může napsat jenom fanoušek fandící Chelsea!!!

Asi ho sere ze nechtel do Chelsea (sedet na lavičce???)

Reagovat
HOST*

a ty seš čůrák ze skurvenym ksichtem,chce se mi z tebe Vůbec tomu nerozumíš,tak co se sem sereš,ty ubožáku ubohej,oukni se na sebe do zrcadla a zeptej se zrcadlo,zrcadlo,kdo je na světě nejhnusnější

Reagovat
HOST*figo

tevez je borec a ManU s ním bude strašně silnej,přeji mu at mu to vyjde a škoda toho Rossiho

Reagovat
HOST*master_12

Jak ještě nedávno říkal že pokud se whu zachrání tak zůstane...

Reagovat
HOST*Fernandéz

No a co?tys toho taky určitě nasliboval a takys to nesplnil!

Reagovat
HOST*

ja porad doufam, ze zustane ve WHU

Reagovat
HOST*MIND_KILLER

Carlitos si to mo zaslouží je to velkej dříč a pan fotbalista a s Wayne na dalěích 10 lete nejlepší útok premier league I LOVE MANCHESTER UNITED

Reagovat
HOST*Manu

Mela by zasahnout FIFA a povolit prestup... Manchester nic neporusuje.. on a Ronney budou dobra dvojak..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele