Tévez absolvoval testy v nemocnici, argentinský kouč si stěžoval na bolesti hrudníku

25.04., 10:33
Aktuality
Carlos Tévez (© AFP)

Bývalý argentinský reprezentant Carlos Tévez byl propuštěn z nemocnice, kam byl převezen ve středu kvůli bolestem na hrudi. Informovalo tom Atlético Independiente, které čtyřicetiletý bývalý útočník trénuje.

"Má za sebou všechny potřebné testy a byl propuštěn. Nyní se vrátí domů, kde bude nějaký čas odpočívat a poté se vrátí k tréninku," uvedlo v prohlášení Independiente, kterého se Tévez ujal loni v srpnu. V prosinci s ním klub prodloužil smlouvu do roku 2026.

Tévez jako hráč získal dva tituly s Manchesterem United, se kterým vyhrál i Ligu mistrů. Dvakrát vyhrál italskou ligu s Juventusem a titul má i s Manchesterem City. Kariéru ukončil v roce 2021 v Boce Juniors. Jako trenér vedl také Rosario.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele