TERRY: STÁLE MŮŽEME VYHRÁT

06.04.2007, 21:48
Aktuality
Letošní ročník Premier League finišuje do svého konce a již brzy budeme znát jméno nového klubového krále Anglie. Napovědět, kdo nakonec zvedne vítěznou trofej, může již víkendový velikonoční program...

Anglie má již delší dobu jenom dva kandidáty na titul - Manchester United a Chelsea. "Rudí ďáblové" jsou na tom o mnoho lépe, sedm kol před koncem mají na čele tabulky šestibodový náskok a mohou si tak dovolit i luxus v podobě dvou porážek. Oba celky stále bojují na třech frontách a kapitán Blues John Terry věří, že více trofejí včetně té ligové nakonec získá jeho tým.

"Všechno, co v této fázi můžeme dělat, je vyhrávat, vyhrávat a vyhrávat. Je to velmi náročné období, ale jestli budeme i nadále vyhrávat, budeme úspěšní. Manchester United hraje dobře, o tom není sporu, avšak stát se toho může ještě hodně a oni pořád hrají také u nás," připomíná Terry vzájemný souboj na Stamford Bridge, který se bude konat na začátku května.

Nechybělo mnoho a o titulu mohlo být prakticky již rozhodnuto. Před týdnem se Chelsea trápila s Watfordem a dlouho to vypadalo na bezbrankovou remízu, nakonec však v nastaveném čase strhla vítězství na svou stranu. "Nakonec jsme je porazili a z posledních patnácti zápasů máme třináct výher a dvě remízy," poukazuje Terry na vynikající sérii Chelsea. Jestli jí v boji o první příčku bude něco platná napoví již zítřejší zápas, kdy svěřenci Joseho Mourinha v městském derby změří síly s Tottenhamem.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

Ne uz nemozete!!

Reagovat
Messiáš

Letos na to nemaj

Reagovat
HOST*Fugas

to bych řek že na to máme, neni to spanilá jízda jako před rokem nebo před dvěma ale Chelsea je pořád špičkovej tým kterej má na to aby dotáh výtěznej hattrick do konce

Reagovat
HOST*

Kurva ze na to maME ti posranci v cele se zasranym rooneym a simulantem ronaldem at jdou do prdele!!!!!!!!!§

Reagovat
HOST*

Ať jde dopr... ta pitomá Chelsea

Reagovat
HOST*

ty di doprdele

Reagovat
HOST*

ManUtd je ten nejhorsi klub na svete...kdyby nemeli Ronalda a ROZHODCIHO tak vyhrajou tak maximalne ostudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenz oni Ronalda maju a rozhodca pomaha aj Chelsea.

Reagovat
HOST*

Na Chelski a jejich trapný výhry 1:0 po vymšlenej standardce nemaj

Reagovat
HOST*

Curaci nejaka posrana Chelsea a MAN.UND. Arsenal hraje s Barcelonou nadherny fotbal ....... nejde o to kdo vyhraje nebo prohraje ale jde o to jak ten fotbal hrajou ..... je to snad pro nas ten fotbal ne ? Tak bezte za svyma holcickama a vykurte jim treba pera

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Arsenal hraje nudný fotbal bez zápalu.. to se ti jako líbí?

Reagovat
HOST*

Arsenal teď hraje úžasně...proti liverpoolu ukázal co v něm je...

Reagovat
smazaný uživatel

jn, a prohrát doma s WHU by tak úžasná, vynikající a grandiciozní tým, ale opravdu neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není Chelsea tak dobrá jako v minulých dvou letech? Na odpověď mi stačí jediné slovo - MAKELELE .

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hráč mužstvo nedělá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele