TERRY PODEPSAL NOVOU SMLOUVU

27.07.2007, 21:20
Aktuality
Londýnská Chelsea o svého kapitána nepřijde. Obránce John Terry totiž dnes svým podpisem stvrdil nový pětiletý kontrakt, čímž učinil přítrž všem spekulacím o možném odchodu ze Stamford Bridge. Původní smlouva by mu vypršela za dva roky.

"Jsem opravdu šťastný, že je to uzavřeno. Bylo kolem hodně spekulací, ale tyto věci zaberou čas," prohlásil Terry pro klubový web. "Nikdy jsem neměl žádné pochyby, jestli chci zůstat v Chelsea a klub chtěl, abych zůstal." Terry tak reagoval na spekulace, podle kterých měl společně s Frankem Lampardem v úmyslu zamířit pryč za většími penězi. Nemělo se jim pozdávat, že loňské letní posily Ševčenko s Ballackem dostaly vyšší smlouvu, než mají oni.

Několikaměsíční jednání Terryho s Chelsea jsou úspěšně dotažena do konce a šestadvacetiletý obránce má se svým týmem velké plány. "Doufám, že fanoušci uvidí, že tady budujeme něco skvělého, teď i do budoucna, a já chci být součást toho," hlásí Terry. "Jsem v Chelsea celou svoji kariéru a nyní mi patří výsada kapitána. Nyní je čas těšit se na novou sezónu, ve které si budeme ohromně věřit."

Terry v modrém dresu debutoval v roce 1998 pod Gianlucou Viallim, když nastoupil v ligovém poháru proti Aston Ville. Naplno se však prosadil do sestavy až dva roky později pod Claudiem Ranierim. Od té doby nasbíral John Terry víc jak 300 startů za Chelsea a také se stal kapitánem anglické reprezentace. "Dnešek je důležitý den pro Chelsea. Tohle je ta pravá dohoda pro Johna a pro Chelsea," mne se ruce výkonný ředitel Peter Kenyon.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

skvela zprava...

Reagovat
HOST*

at se třeba terry posere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

aby ses neposral ty

Reagovat
HOST*

Aby jste se neposrali oba.

Reagovat
HOST*1860

podle me, momentalne nejlepsi stredni obrance na svete..

Reagovat
HOST*forrest23

No 131 tisíc liber za tyden bych si taky nechal libit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele