Terry musí zůstat kapitánem, tvrdí McClaren

03.02.2008, 21:23
Aktuality
Bývalý kouč anglické reprezentace Steve McClaren tvrdí, že jeho nástupce Fabio Capello musí jmenovat Johna Terry kapitánem národního týmu na dlouhou dobu, pokud chce dostat ze stopera londýnské Chelsea co nejlepší výkony.

Dlouhé týdny se legendy anglické kopané v tisku přou o to, že by se měl kapitánem Anglie stát záložník Liverpoolu Steven Gerrard. Ten pravděpodobně navlékne pásku i ve středečním přátelském duelu se Švýcarskem, neboť Terry je zraněný.

Bývalý trenér Albionu Steve McClaren, jenž nedokázal postoupit na Euro 2008, má však v této otázce zcela jasno: kapitánem musí zůstat John Terry. "Rozhodujícím faktorem je, že Steven Gerrard nepotřebuje být kapitánem národního týmu," řekl McClaren s tím, že pokud má na ruce pásku Terry, je nabuzený a podá více jak stoprocentní výkon.

"Neříkám, že John hraje hůř, když není kapitánem. Od dětství je ale zvyklý, že je na hřišti vůdcem. Tímto se naprosto odlišuje od ostatních hráčů," zakončil McClaren.

Oficiální jmenování (nového) kapitána se ale uskuteční až na podzim, tedy před kvalifikačními duely na světový šampionát 2010. "Plánuji někomu přidělit pásku jen pro nejbližší zápas. Neočekávám, že bych o trvalém kapitánovi rozhodl několik měsíců před začátkem kvalifikace," řekl současný trenér Fabio Capello, který chce své svěřence před definitivním jmenováním blíže poznat.

Autor: Pavel Janega / soccernet.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gerrard prostě musí zůstat kapitám, a doufám že zustane, Gerrard by i tak hrál skvělě i bez pásky, prostě Gerrard je NEJLEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Terry je častokrát zraněný, takže by i tak často Stevie mě pásku, tahle by měli Angláni stáleho kapitána, protože Gerrard je málokdy zraněný, a když už tak se hned dá do pořádku

Reagovat
RMCF

já bych zas spíš volil Terryho, pro mě je to rozený vůdce...

Reagovat
RMCF

tím nechci nija snižocvat Gerrrarda

Reagovat
smazaný uživatel

sice McClaren je tragickej trenér,ale v tomhle má pravdu,Terryho kapitánská páska hodně ovlivní,co se týče výkonnosti,u Gerrarda to moc velkej vliv nemá

Reagovat
smazaný uživatel

potřebují kapitána někdo kdo je všechny vyhecuje

Reagovat
smazaný uživatel

Co do toho McClaren vůbec cpe???At rači nemluví po tom co dokázal s Anglií udělat to je něco

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi jasný fanda čukotky Frankie_Yeah, a Terry doufám kapitánem nebude, Gerrard je nejlepší a hodí se tam víc než Terry, a jak jsem už zmínil, Terry je častokrát zraněný!

Reagovat
smazaný uživatel

blba bla bla,furt meleš,že je Gerrard nejlepší,ale bez argumentů,který ti to podloží,takže

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti Terrymu, ale Gerrard je lepší ikdyž hrají každý na jiném postu, ale myslím že Gerrard hraje na svém postu lépe než Terry, a Robinho je taky dobrej , a MacClaren je loupák, vůbec neví co říká, s Anglány nic nedokázal a to měl k dispozici opravdu široký kádr, doufám, že Cappelo bude lepší, ikdyž taky nic moc trenér, radci bych tam viděl Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

ty prvně napíšeš,že Gerrard hraje na jiným postu,než Terry a pak napíšeš,že Gerrard hraje líp,to je vtipný no nic,tvůj názor,vymlouvat ti to nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde ty si tragéd .. pořád říkáš "Gerrard je nejlepší" .. i kdyby byl tak to, co řek Steve je svatá pravda. Terry je vůdce a měl by mít pásku. A protože ti někdo řekl, že by dal radši Terryho než Gerrarda nemusí hned znamenat, že fandí Chelsea... a i kdyby..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo může bejt kapitán Robinho:-)))

Reagovat
RMCF

Ale kdo je kapitán neznamená že je nejlepší fotbalista, tam se zohledňují jiný vlastnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se furt nemůžou rozhodnout,tak ať je kapitánem Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand nebo Terry jsou pro mě první dvě volby

Reagovat
PJ

Ja bych dal pasku Rooneymu. Ten by si to s rozhodcima vzdycky vysvetlil

Reagovat
smazaný uživatel

..nebo Crouchovi..ten mu zatanci robota

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

tomu novinarovi co spravil tu fotku s dazdnikom bych dal Pulitzerovu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitanem by mel byz Terry je to nejlepsi obrance kteryho znam a dobrej vudce takze terry je jasna VOLBA

Reagovat
smazaný uživatel

já bych dal kapitána Stevena Gerrarda, podle mě si to zaslouží,nerikam ze je to za zasluhy,ale podle mě by to měl bejt on....Tak ono může bejt jedno kdo to je,hlavně dyž je dovede do Jihoafrické republiky....

Reagovat
smazaný uživatel

pro mne přirozeny vudce John Terry,ale Steve by si taky pasku zaslouzil....ale v anglicke repre muze mit pasku vic lidi....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele