Terry: Mourinho vyčnívá nad všemi ostatními

05.12.2007, 16:11
Aktuality
Kapitán anglické reprezentace John Terry dal pádnou odpověď na otázku, koho by chtěl jako nového trenéra pro tamní národní tým. Obránce Chelsea by se rád opět sešel s Josem Mourinhem, který ho více než tři roky vedl na Stamford Bridge...

"Pro mě je tím, který jednoznačně vyčnívá a mohl by být tím důležitým rozdílem. Je skvělý v taktice, nechybí mu sebevědomí a fotbalu velice dobře rozumí. Přišel do Chelsea a dostal nás na jinou úroveň. Jsem velice šťastný, že jsem měl možnost s ním pracovat. Je to skvělý manažer a skvělý chlap," vysekl Mourinhovi poklonu Terry.

Anglie nepostoupila na evropský šampionát, což stálo hlavu trenéra Steva McClarena. Mourinho je jedním z nejvážnějších kandidátů na uvolněný post a směrem k členům fA již vzkázal, aby za ním přišli a pokusili se ho přesvědčit. Je však možné, že Portugalec nabídku z Anglie nakonec odmítne a počká si na klubové angažmá. Podle některých zdrojů by totiž Mourinho mohl před Albionem upřednostnit nabídku z Barcelony.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zatím žádny komentář

Reagovat
smazaný uživatel

jakysi nasrany ten terry

Reagovat
smazaný uživatel

Terry je mluvka a nelze ho brát vážně. Anglii by měl trénovat někdo z Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

No možno by mal Albion trénovať Angličan, ale to nič nemení na fakte, že Terry má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to nikdo nechce,jediny schopny O NEILL to nechce,MOURINHO ten by tam udelal pruvan

Reagovat
smazaný uživatel

GooD fotka . Jsou jak teplý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele