Terry je znovu zraněný

29.09.2007, 20:30
Aktuality
Chelsea nezvládla ani svůj druhý zápas pod novým manažerem Grantem. A co víc, v remízovém duelu s Fulhamem přišla o svého kapitána Johna Terryho, který v poločase musel střídat se zlomenou lícní kostí.

John Terry byl zraněn už ve třetí minutě poté, co dostal od hostujícího Clinta Dempseye úder loktem do obličeje. Kapitán Chelsea však s bolestivým zraněním vydržel na hřišti až do přestávky.

Po zápase uvedli zástupci Chelsea, že se Terry ještě dnes podrobí operaci, při níž mu bude zlomená kost zpevněna kovovou destičkou. Už zítra by měl být doma a příští týden se zapojit do tréninky. Kdy se však Terry znovu objeví v soutěžním utkání, zůstává zatím otázkou.

Terryho v poslední době zranění doslova pronásledují. Minulý rok v prosinci se podrobil operaci zad, v únoru byl po úderu do hlavy několik minut v bezvědomí. Těsně před sezonou si poranil koleno, ale vynechal jen první dva zápasy. Terryho zlomená lícní kost není špatnou zprávou nejen pro Chelsea, ale i anglickou reprezentaci, kterou čekají důležité zápasy kvalifikace na EURO proti Estonsku a Rusku.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Slejdy

pro merenguesa : co udelal Totti ??

Reagovat
HOST*tony

premier league

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle sem celsí nepřál ani ja a to je fakt nemam rád.

Reagovat
HOST*1860

cehlsea se veze, Bohuzel s mourinem by "krize" uz davno presla..

Reagovat
HOST*Madridista

Jen tak dal, at se vrati do prumeru Premier League, kde dlouhodobe patri.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak by to bylo správný,ale myslim ze s tim kadrem co maj se to nestane.za chvili dojde rusákovi trpelivost zaplati nejakyho super trenera a da mu par mega na posily a pojede to cely znova.

Reagovat
HOST*

koukně te se na moje stránky http://cechinopetr.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*pepa

to je na hovno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele