TERRY CHCE JEDNOU TRÉNOVAT NÁRODNÍ TÝM

04.03.2007, 14:12
Aktuality
John Terry před sebou má ještě dobrých deset let ve vrcholovém fotbale, už teď ale má jasno, co by chtěl dělat poté, co pověsí kopačky na hřebík. 26letý kapitán Chelsea by se jednou rád ujal funkce trenéra anglického národního týmu...

"Jsem si jistý, že v Anglii neexistuje muž, který by se nechtěl stát manažerem reprezentace. Vybírat tým by bylo skvělé a vyhrát mistrovství světa neuvěřitelné," říká si o další zaměstnání Terry.

John Terry má již teď velké slovo v kabině národního týmu, před půl rokem to byl právě on, kdo od Davida Beckhama převzal kapitánskou pásku. V současnosti však má jiné starosti, než myslet na svou reprezentační kariéru. Přesně před týdnem totiž ve finále Carling Cupu inkasoval tvrdý úder od záložníka Arsenalu Diabyho, který při snaze odkopnout míč z vlastní šestnáctky nešťastně zasáhl Terryho hlavu.

Vůdce Chelsea na chvíli upadl do bezvědomí a musel být převezen do nemocnice. Z té byl sice po několika hodinách propuštěn, přesto se na výkony svých spoluhráčů na hřišti může koukat jenom z tribuny. Lékaři mu start v ostrých soutěžních zápasech zatím zakázali a Terry si tak nezahraje ani v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Portu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Terry

John je velká osobnost a tohle to ještě více utvrdilo

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson si hodně hlasitě říká o odchod z Realu Madrid. Brazilský záložník není příliš oblíben u fanoušků španělského klubu a odmítá tak nastupovat před jejich zraky. Dnes se tak neobjeví na hřišti během madridského derby proti Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*españa

a já myslel, že má něco s holením svalem.. no asi to na něco museli hodit...

Reagovat
PJ

A kde že se nachází ten holení sval?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to bude někde na noze.. sval nebo kost?! to je jedno

Reagovat
HOST*españa

v angličtině je to tibialis muscle, nevim jak se to překládá.. řekl bych že holení sval, třeba takovej existuje

Reagovat
HOST*R9

Blbost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele